Отговори
# 720
  • Сф
А колко точки е първи модул? Вече откачих. Днес ще оспамя

# 721
Дали някой ще пусне задачите от днешното НВО?
Надали, след оня ден. Ще чакаме явно МОН.

Какво се е случилио онзи ден?

Да, и аз мисля, че никой няма да ги качи. А нашите деца, дори не са ги пуснали до тоалетна след първия модул. Но четох постове, че при други е могло и дори са хапнали. Много странно за мен!

# 722
  • София
А колко точки е първи модул? Вече откачих. Днес ще оспамя
65 точки

# 723
  • Сф
То някой ако ги снима, все ще се намери да се качат и тук

# 724
  • Пловдив
PureLove, първи е 65 ,втори 35, общо децата трябва да ги докарат до 100. Успех на всички.

# 725
Дали прочетохте източника, който сте цитирали?
Тя ще важи както за националното външно оценяване в четвърти клас, така и за държавните зрелостни изпити.
В седми клас резултатите от НВО НЕ се приравняват от точки в оценки.

# 726
Скала за седми клас няма. Точките от НВОтата не се преобразуват в оценки. Поне доколкото знам. Тази скала е за 12. клас.

Дидева, много си бърза:)
Използвам и да ти благодаря за всичко, което правиш. Винаги си ми била много полезна.

# 727
  • Варна
Дали някой ще пусне задачите от днешното НВО?

И аз не мисля, че след матурата по БЕЛ някой ще си позволи да го направи. Учителите са кажат, но според мен подобна изява няма да остане без последствия. Интересно ми е какво очакваш, като ги споделиш по-рано?

# 728
  • София

Не давайте подвеждаща информация. Това важи САМО за 4 и 12 клас. В НВО 7 клас няма превръщане на точките в оценка.

# 729
  • Пловдив
Не виждам защо, след като някой реши първи модул и запечата работата си в плика, да не може да отиде до тоалетна.
Успех и късмет на всички!

# 730
  • София
И на матурите за 4ти клас изтече информация много рано.

# 731
Никак не съм наясно и с кандидатстването. Има ли някъде подробни насоки? Има ли някакви тънкости при подредбата на желанията?

# 732
  • София
Разбира се,  че между 1 и 2 модул децата могат да отидат до тоалетна.  Онзи ден бях квестор по БЕЛ и почти всички деца от стаята отидоха.

# 733
  • София
Никак не съм наясно и с кандидатстването. Има ли някъде подробни насоки? Има ли някакви тънкости при подредбата на желанията?

https://karierno-orientirane.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2% … BB%D0%B0%D1%81-2/

За желанията - да бъдат достатъчно, съобразени с бала, за да бъде класирано детето още до второ класиране.

# 734
Разбира се,  че между 1 и 2 модул децата могат да отидат до тоалетна.  Онзи ден бях квестор по БЕЛ и почти всички деца от стаята отидоха.

При нас не са излизали. А това при моето дете е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт