Отговори
# 735
  • Пловдив
Аз не държа да видя задачите по-рано от обявеното. Нито ще тръгна да ги решавам, нито мога да преценя дали на щерката ще ѝ харесат. Ще чакам да се обади.

# 736
Разбира се,  че между 1 и 2 модул децата могат да отидат до тоалетна.  Онзи ден бях квестор по БЕЛ и почти всички деца от стаята отидоха.

При нас не са излизали. А това при моето дете е проблем.

Какви са тези своеволия?! Щом по правилник са казали, че може да се излиза 😡
Царя дава, падаря не дава...

# 737
Публикуването на задачите рано е доста полезно за мен. детето ми излиза от изпит, аз го чакам с разпечатаните задачи, той отбелязва, какви отговори е дал и знаем веднага резултата, а не след седмица. Това сме правили на всички съзтезания до сега и точността е била почти 100 %.  Не виждам нищо нередно.

# 738
  • Сф
Публикуването на задачите рано е доста полезно за мен. детето ми излиза от изпит, аз го чакам с разпечатаните задачи, той отбелязва, какви отговори е дал и знаем веднага резултата, а не след седмица. Това сме правили на всички съзтезания до сега и точността е била почти 100 %.  Не виждам нищо нередно.
каква седмица пък сега...днес МОН ще ги качи...

# 739
Не става въпрос за седмица по-късно, а за няколко часа, когато МОН официално публикуват задачите,

# 740
  • Mars Hotel
Публикуването на задачите рано е доста полезно за мен. детето ми излиза от изпит, аз го чакам с разпечатаните задачи, той отбелязва, какви отговори е дал и знаем веднага резултата, а не след седмица. Това сме правили на всички съзтезания до сега и точността е била почти 100 %.  Не виждам нищо нередно.
Така де, ама дали ще видите задачите в 10:50 или в 13:00 няма голяма разлика.
Писали сме заедно.

# 741
Не виждам защо, след като някой реши първи модул и запечата работата си в плика, да не може да отиде до тоалетна.
Успех и късмет на всички!
Децата могат да отидат до тоалетна след като изминат 60 минути, след началото на изпита.

# 742
  • София
Абсолютно! То и без да съм на изпит, пак ми се допикава след 1 час .... Извинете, ама искренно се възмутих!
krasi78, трябвало е да се оплачете на класния ръководител , за да им обърнат внимание на квесторите за днес.

Pure Love, майката говори, че веднага си сравняват отговорите с детето и това е ориентир колко точки е изкарал.
Днес ще излязат условията на задачите и отговорите, а на 28.06. (след седмица и малко повече) ще качаме да обяват точките в системата на МОН.

# 743
Разбира се,  че между 1 и 2 модул децата могат да отидат до тоалетна.  Онзи ден бях квестор по БЕЛ и почти всички деца от стаята отидоха.

Не знам, никой не обвинявам. По някаква причина са започнали малко по-късно и е възможно да са наваксвали загубеното време, т. к. веднага са започнали с втория модул.

# 744
При моят пък са записвали името и колко минути се бавило детето, докато е в WC🤔
Някак ми е спокойно,дано е на хубаво!

# 745
  • София

Не знам, никой не обвинявам. По някаква причина са започнали малко по-късно и е възможно да са наваксвали загубеното време, т. к. веднага са започнали с втория модул.

При все това учителката ни от школата по БЕЛ е казала на децата, че имат право да правят забележка на квесторите дори, ако им пречат като тропат с токета, камо ли да им забранят да идат до тоалетна.
Трябвало е кажат на децата какви са правилата и те да поискат да бъдат спазени.

# 746
Така де, ама дали ще видите задачите в 10:50 или в 13:00 няма голяма разлика.
Писали сме заедно.

За мен има Simple Smile но не смятам да убеждавам никого Simple Smile

# 747
  • София
Ами обърнете се към МОН и ги помолете любезно да Ви ги изпратят незабавно, за да ги имате преди края на изпита. Ако може и с решенията.

# 748
  • София
не разбирам каква е драмата ако задачите от 1 модул бъдат публикувани след като приключи времето за работа по първи модул. То е ясно, че ще ги видим, когато по-късно МОН ги публикува.

# 749
  • София
При нас пък по БЕЛ не са им обърнали внимание да имат поле и не са им прегъвали листите. Уж бил оставил поле, дано всичко е наред.
Сега по мат дано им обърнат внимание.
Не стига, че са притеснени децата, а и с такива подробности да се занимават...

Общи условия

Активация на акаунт