Отговори
# 900
Махнаха го... значи  е било точно 10,22, ужас. Някой дали успя да снима?

# 901
  • София
Ще им се не знаят и матуритеее, хайде наздравеее!!!!

# 902
  • Сф
И моето дете е разстроено. Не е решила 21 задача вярно. Каза, че шанса за испанската се изпари и плаче безутешно.
Защо да се е изпарил? Масово не са решили втори модул. Успокойте детето ♥️

Яна , наздраве!

Моята са в Хепи, с групата на отличниците разбира се 😂

# 903
Някой може ли да реши 21 и 22.
Само дано в бързината не съм оплескала някоя сметка.

20-а  Леката кола е настигнала камиона в 9 h + 7 h 45 min = 16 h 45 min
20-б Л.к. приатигнала в С - t=34/85=2/5 h= 24 min   16h 45 min +24 min = 16 h 59 min
20-в Sab = 45 + S камион + 34 = 45 + 60.7,75 + 34 = 544 km
20-г 6:100=х:544    х=32,64 L

# 904
Disappointed Relieved В стаята на сина ми, в края на 2ри модул едно дете изпаднало в истерия и се разревало с глас, хлипайки че нямало да влезе в желаното училище Weary Другите деца се смутили от това, но се опитали да не обръщат внимание, доколкото може. Представяте ли си докъде докарват децата в тази нестабилна възраст...

# 905
И при нас е имало разплакани деца, включително едно момче, което по принцип е здраво стъпило на земята. Много ми е жал на какъв стрес са подложени децата. Те нямат право да грешат и нямат втори шанс, а дори "специалистите" от МОН грешат супер недопустимо.

Моята дъщеря каза, че е решила всички задачи и като цяло според нея матурата била много по-лесна от последните пробни на Регалия. Тя обаче няма да участва в класирането и беше много спокойна, а стресът в такива ситуации е голям фактор.

# 906
Истината е, че побъркваме децата. И МОН са виновни, и програмите, и ние родителите, и въобще... Аз днес се чувствам все едно ме е газил влак, а не съм ходила дори на НВО. Представям си какво им е на децата.
А вчера прочетох за трагичен случай на дете в нашата област, заради някакво тъпо класно. И въпреки това, днес пак пусто верни ли са задачите, не са ли верни? Толкова ме е яд и на мен си, и на времената и държавата, в която живеем, че не е истина.
Успокойте децата - всеки е направил, каквото е могъл. Какви ще са баловете и настроенията тази година, никой не знае. А и какви ще са резултатите, пак не е ясно. Не е важно да имат по 100т., важното къде ще са в класацията.
Изпуших аз, тотално - посттравматичен стрес:)

# 907
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз се прибрах, както и детето. Решил е всичко, като на 22а) отново е оплескал, както на ПИ по Регалия бакалска сметка. От там верен метод и грешни отговори. 🤨

# 908
16ч 45мин + 24 Мин= 17ч 9мин

# 909
  • София
Качиха задачите https://web.mon.bg/bg/26

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 17:15 от 4math

# 910
# 911
качени са в мон - матурата и отговорите

# 912
  • Варна
Уф, днес ми е толкова притеснено, ще кажеш, че аз се явявам пак на изпит за специалност. Детето отново не се обади, звъннах след 13:30, на пицария са и изобщо не се вълнува какво тревожи майка му. Бил решил всичко, задачата от движение много го затруднила, ама накрая я решил. Да видим. Всичко, каквото ми кажат, приемам с голямо съмнение. Той е интроверт, рядко ще покаже емоция. Това, че не е от ревящите, понякога ми се струва плашещо, защото всичко трупа в себе си

# 913
  • София
Много тъжно,да!Често родителите обаче са големия фактор-амбиции и какво ли не. Имам опит в областта на подготовката на децата и вече съм го видяла.Отделно и тези деца,които мислят малко повече си дават сметка,че средата, в която ще попаднат не е без значение и съответно пресата върху тях се увеличава.
По мое мнение 1 АГ,испанската и френската си имат сериозни минуси,плюсовете са ясни,но все пак има и други училища.Ако горе детето не е решило само 21 задача и се е справило добре с БЕЛ шансовете му са съвсем реални;)
Ясно е,че колегите,които са качали решенията са бързали,качено е за ориентир. МОН скоро ще качат всичко.

# 914
При нас няма разревани,но панирани и тъжни-да.Моят има една грешка от първи модул и на една няма спомен какво е отбелязал.По втори модул е решил 22,но май е объркал отговора накрая,от геом.не е успял т.В,а движението само т.А.Колко е вярно обаче не се знае.Доволен е,макар да не е наясно ще успее ли за исканото у-ще(съгласен е и на резервните варианти).Според мен просто му е леко на душичката вече.
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт