Отговори
# 855
  • София
С риск да се повторя. МОН, ЦОПУО и в частност съставителите на теста.
Аз ли не съм наред или в сайта, споделен от Mrs Jan под решенията на задачите има коментар с час 10:22?

Наред си... изкушавам се да пусна коментар, едно  "благодаря" само, за да видя какъв час ще изпише..

# 856
Двете показани решения в темата според моите вкъщи не са еднакви, имат разлика и се получава различно. .

# 857
А на 23 задача някой случайно да има решение?

# 858
Здравейте!
Има ли вече отговорите на варианта за НВО-то по математика за 7. клас?

# 859
  • София
Махнаха го... значи  е било точно 10,22, ужас. Някой дали успя да снима?

# 860
  • Пловдив
Щерката е доволна. Лесен първи модул и сравнително труден втори. Сравняват с децата сега отговори и решения.   Дано не е омазала лесните, че има такава склонност.

# 861
Здравейте,
Моята девойка чак сега ми се обади. Каза, че първи модул го решила, а на втори модул не ѝ е стигнало времето...Решила само едната, с най-многото точки и толкоз!!!🤬 За другите две въобще е нямала време... Що така се получи, точно на матурата бе, хорааа???

# 862
За движение трябва да съобразят, че в момента на застига ето колата ще е изминала разстояние АЗ, камионът БЗ. Към пътя, изминат от камиона ще трябва да се добави разстоянието АВ от 45км. Само времената да оправят, на единия ще е  t, а на другия там t+... Не видях какви са точните часове.. Трябва да отчетат факта, че тръгват по различно време и съответно се движат различно време. И това е.

# 863
МОН пусна ли отговорите?

# 864
# 865
  • София
Не решенията, а часа на коментара имах предвид... Разбраха, че се знае, че е качен изпитът с решенията още  преди 10,22 и го махнаха.. Или поне при мен вече НЕ се отваря.

# 866
  • Mars Hotel
Moята има една грешка на първи модул (на първа задача, моля ви се!), решила е геометричната цялата, донякъде и тази с движение, но алгебричната май е оплескала. Кот такоа, както се казва, свърши се! Да започва ваканцията!

# 867
И моята девойка се прибра току що, първи модул бил лесен, на втория не е успяла да реши Б подточка на 22 задача, другите каза, че ги е решила. Сверихме отговорите от тук https://primerno.bg/2022/06/16/%D0%BD%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D … l1fWx-4Y4a-1e4kko верни са Simple Smile.  Дано от бързане не е омазала лесните задачи.

# 868
Махнаха го... значи  е било точно 10,22, ужас. Някой дали успя да снима?

Аз продължавам да виждам коментар с час 10:22. За първи път отварям страницата, така че не е някакъв кеш.

# 869
Щерката каза, че и първи и втори модул са били трудни. На втори модул се е пробвала и решила няколко подусловия... По принцип математиката ѝ е трудна и нямам надежди и очаквания за висок резултат.

Общи условия

Активация на акаунт