Отговори
# 915
  • непостоянно
Качиха го
https://www.mon.bg/bg/26

# 916
*PipiLota* аз си обещах в началото на годината, че няма да съм толкова натегната, тъй като съм минала по този път преди 8 години с каката и затова умишлено през годината не четях нищо, но ето че накрая се поддадох и аз и съм смазана също, нито можех да спя спокойно напоследък, нито да работя в работата.
Като погледна реално дори нищо не зависи от мен ама пусто родителско притеснение.
Довечера ще разпускам на макс.
И пак едни пост мисли ме налягат, дори да влезе на кантар в някое от желаните училища, ми как ли ще се зори там, дали не е по-добре в някое не толкоз елитно?

# 917
Pipi, ако намалението е добро, изобщо не се чудете и го записвайте! Hug
То там е проблема, че е на кантар. Нито е добро, нито е лошо. Ще го мислим. Тепърва предстоят драмите при нас.
Pipi ,не че ще ти помогна, но да си се оплача - и при нас.

# 918
# 919
Сметнах 60 точки за първата част. На втората част наааай-много 19 точки, ако всичко написано е вярно, но довечера като се прибере ще сверим. Надявах се на 80 точки, но колкото-толкова. Дано с българския компенсира малко и каквото сабя покаже.

# 920
При нас положението е следното: първи модул МАТ уж добре, не е преписана на белова 21 /движението/, другите били верни. По БЕЛ очакванията са около 85-89 /зависи от преразказа и тезата/. Имаме вариант за частно училище, но той е стиснат и иска да се пробва за втора английска. Ще видим...

# 921

грешката е моя - ИЗВИНЯВАМ СЕ !

# 922
След справката с решенията на МОН- до -5 т. Баткото ще се види с екзаминатора наесен. И ще научи етапите на ембрионалното развитие на окото, което обърнало каруцата. /дано е друг, че този късал здраво, над 50% от явилите се/

# 923
Изпитната реколта тази година е благодатна за момчетата. Хем по-ниски средни балове (предполагаемо) за всичко, хем големият мор е в дисциплината, в която те са традиционно по-силни - математика.

# 924
  • София
Моят тотално е оплескал елементарни неща на 23 задача...Направо, като я видях, ми излезна пара от ушите...Сега ми е гузно, че си показах яда пред него.

# 925
  • София
След като изкараха ключа с отговорите и точките, при нас има 3 грешни задачи от 1 модул (засега). От втори модул на 21 е решил буква А, на останалите букви е сгрешил сметките. Като цяло грешките му са от невнимание и много го е яд. Все пак зависи и откъде какво ще му резнат още.

Свърши се, но чакането до 28 не е по-приятно.

# 926
Благодаря на Господа, че детето се яви живо и здраво на тези матури. Устоях на изкушението да я държа вкъщи вчера и в понеделник, а за който ме познава, знае че това е огромно надскачане на мен самата.
Нагласата на дъщеря ми днешния изпит беше 100 точки и нито точка по-малко и доколкото мога да преценя, това е една реалистична цел.

За БЕЛ може би ще има някъде около 90 - не сме говорили в подробности, не сме гледали заедно въпросите и отговорите, смятам, че това в час ще го правят.  Посмяхме се малко за преразкара, как въобще не е вложила емпатия към героите в текста, а единствено се стремила да го запомни, за да изпълни задачата.

Пипилота, моля, те виж си пощата, искам нещо да питам

# 927
  • София
Позволявам си да пиша от позицията на преживяла истерията. Само едно ще ви кажа - накрая всичко се подрежда точно така, както трябва. И дори сега да не ви се вярва, всяко дете си намира точното място.

# 928
  • София
Аз май ще трябва да се надявам на 70-тина точки...И това е оптимистичният вариант! Втори модул ни е почти кръгла нула! Явно моето дете не може да обработва добре стреса. На пробните се справяше далеч по-добре.

# 929
Общо 100 точки ли са? Моя ги е докарал до 59..., което мисля е някъде към 4 като оценка.

Общи условия

Активация на акаунт