Отговори
# 930
След като видях двора на училището днес бих дала съвет на бъдещите седмокласници - излезте от изпита и просто си отидете вкъщи без да спирате за обяснения и сравнения на отговори с никой. Възможно най-тъпото нещо е да си приключил с тежката част и излизайки да те залеят с въпроси и разочарования за грешни отговори, които после НЕ се оказват грешни... не стига че е тормоз, ами и навън продължава родителския тормоз.... и естествено има сълзи и още повече стрес...

# 931
Моята не иска да смятаме точки.
Как ли не я молих...

Още повече се притесних. Disappointed Relieved

Ама каквото е - такова. Нищо не мога да променя.
Да се надяваме - всяко зло - за добро!

# 932
  • Варна
След справката с решенията на МОН- до -5 т. Баткото ще се види с екзаминатора наесен. И ще научи етапите на ембрионалното развитие на окото, което обърнало каруцата. /дано е друг, че този късал здраво, над 50% от явилите се/

Ра2, кофти това с анатомията. На времето в медицинския това беше първият изпит, на който тотално бях блокирала. Ще се справи, трябва и той да разтовари малко

Нането, синът ми заедно с други деца от училище след матурите излизат някъде да хапнат, няма родители да ги чакат в училище. Разбира се, че обсъждат матурите, отварят отговорите в сайта на МОН, но поне заедно преживяват всичко. Най-важното за него вчера беше баща му да им запази маса в една пицария на наши познати, че 22 човека не искали никъде да настанят

# 933
  • София
Моят младеж беше много разстроен, искал 100 точки, но направил съвсем тъпа грешка на задачата от движение и се върна много ядосан и тъжен.
Все ми е тая колко точки ще има и дали ще отиде в Испанската или където ще, важното е да ми е спокойно детето, всички грешат, дори и тия от МОН.
Успокойте децата, за тях това беше голямо изпитание. Лошото мина, започва почивката!
Браво на всички деца, трудиха се и им се полага заслужен отдих!

# 934
Как ли не я молих...

В три поредни години минахме през НВО 7 клас и на нито едно от децата не смятахме точки след изпита.Просто отидоха на почивка,а аз останах да чакам резултатите.Единствено на най-големия ходих да видя работата по БЕЛ ,защото пише ужасно и се чудех дали са имали търпение да му изчетат криволиците.Възхитих се и на двамата проверяващи ,защото са имали търпението и грозния почерк не ги е отчаял.Чели са внимателно.
                Така,че чакайте спокойно 28-ми и се постарайте да разтоварите децата от изживените стрес и притеснение.
                 Сега и на десетокласника не смятаме точки и не сверяваме отговори.

# 935
  • Sofia
Единствено на най-големия ходих да видя работата по БЕЛ

А как се случва това? Къде се ходи?

# 936
  • около Варна
Сметнахме ги ние веднага, около 50 точки със сигурност. Направо надмина себе си. Сега започва голямото чудене как да си подреди желанията.

# 937
Как ли не я молих...

В три поредни години минахме през НВО 7 клас и на нито едно от децата не смятахме точки след изпита.Просто отидоха на почивка,а аз останах да чакам резултатите.Единствено на най-големия ходих да видя работата по БЕЛ ,защото пише ужасно и се чудех дали са имали търпение да му изчетат криволиците.Възхитих се и на двамата проверяващи ,защото са имали търпението и грозния почерк не ги е отчаял.Чели са внимателно.
                Така,че чакайте спокойно 28-ми и се постарайте да разтоварите децата от изживените стрес и притеснение.
                 Сега и на десетокласника не смятаме точки и не сверяваме отговори.

А къде може да се види теста на детето. В училището, където е държал НВО?

# 938
От РУО ще пуснат съобщение с дати, часове и условия. Обикновено е в центровете по оценяване.

# 939
  • Варна
След излизането на резултатите, ще обяват срок и място за желаещите да си видят работите.

# 940
А как се случва това? Къде се ходи?
              След обявяването на резултатите се обявяват у-щата,в които можете да видите работите на децата си.По БЕЛ беше в бившия техником "Киров" ,а по МАТ мисля,че беше в техникума по електроника и до там не стигнах.Не можете да снимате,имате право на коментар ,но на корекции - не.Дори да сте открили грешка на проверяващ.

# 941
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз да похваля и квесторите на седмокласника.
Бързак-бързаков свършил работа по първи модул на около 20-тата минута, след двойно проверяване. Вдигнал ръка и като дошъл квестора видял, че нещо си по 19задча не е прехвърлил правилно в полето(това не го избрах). Човекът изискал втора бланка за белова(отговори) и го накарал да си я препише на ново.

# 942
Браво Нинка, чист късмет на квестори.

Моето гардже се нахрани, метна се в леглото и докато ме чакаше да ида при нея, тя взела, че заспала, сега да видим кога ще се събуди.

# 943
  • Пловдив
Докато чаках девойката излизаха деца, говорейки по телефона. Повечето казваха, че първи модул е бил лесен, а втори "почти нищо не направих". Аз като цяло съм доволна от детето. Положи доста старание и труд. Като прибавя липсата на преподаване по математика и ново завършила учителка по БЕЛ, мисля че си е за похвала. Определено на Регалия е изкарвала и повече точки, но все пак там няма стрес и напрежение. Не може да възстанови всички отговори от първи модул, от втори има грешки, има и пропуски, но пък геометричната е бетон.

# 944
Здравейте.
Радвам се, че всичко приключи.
При нас прилича на по - малко от очакваното, но каквото - такова.
Двайсет и осми е толкова далеч...
Имам чувството, че тази година резултатите като точки ще са по-ниски от миналата, когато е имало доста ученици с максимален резултат заради относително по-лесните задачи.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 00:49 от vasilenae

Общи условия

Активация на акаунт