Отговори
# 1 080
radost17 и 0 точки да има на матурата, участва с тях в балообразуването, няма изискване за минимум точки.

# 1 081
  • София

Лелееееее😱🤪, прочетох разказа!
Защо издават изобщо такива простотии?! Вярно ли някой дава пари за подобна "литература"!?
МОН удари дъното!

# 1 082
Олеееее!
И аз го прочетох тоя разказ. Flushed
Ужас. Наистина добре, че не са дали този.

Срам ме е да кажа, че авторът ми е съгражданин.

# 1 083
  • Сф
Натуш и ние се целим в среден клас училища. Тъпото е, че езика който учим и знаем отлично за възрастта, просто го няма в никое друго училище. И сега най - вероятно ще изхвърчим, заради бала и особено точките от мат. И се чудя, кому е нужно това? Да дойдат деца , които записват само защото училището е в центъра и с добра база примерно и после в 12 клас на изпита по език 30% минимум се провалят и не им пука. Не знам, размишлявам си тук. Иначе имаме достатъчно резервни варианти като знам горе долу точките. Ще трябва да приемем философски нещата ми се струва.
Здравей, в кое училище е детето Ви? Питам, защото и ние сме в същата ситуация. Седем години иврит и сега ще броим дали ще успеем да продължим или превключване на друг език 🤷‍♀️
Същото.
Какво да ви кажа, съмнявам се че и ние ще останем. Много ми е мъчно, защото имаме само шестици тази година, знаете преподавателя колко изисква предполагам. Снощи не спах добре, чудя се какво ще правим. Няма да я засилвам на други изчанчени  езици ,гледам нещо с английски и руски. И по английски сме много добре и сега ...ще замине май всичко Sad като не останем.
П.п. Аз се смях на тоя разказ, мисля е някакъв аналог на едновремешната ода за  Кънчо П.ткодеров. Не го е измислил сюжета автора Simple Smile Крал е крал е 😜

# 1 084
  • София

Лелееееее😱🤪, прочетох разказа!
Защо издават изобщо такива простотии?! Вярно ли някой дава пари за подобна "литература"!?
МОН удари дъното!

Ама това ли е бил разказът във втория вариант на изпита?

# 1 085
Надали! Smile
На история другия петък някой ще се явява ли?

# 1 086
Защо ми се струва, че това съм го виждала и чела някъде, но доста отдавна. Така и не мога да си спомня.
Иначе, не се възмущавайте толкоз, и такива разказчета трябва да има. За всекиго по нещо. Мен ме изкефи, чак взех да си представям как, всички на опашка се редят, както едно време в кризистните моменти с купончета, жадни и гладни, мъж не са видели женичките, к'во да се прави. Поне 3 деца наследство се разбра, че има, но дали са толкоз?

П.П., Пюрче, добре, че си ти да ме подсетиш.

Денизара, то това няма как да го дадат на 13/14 год. деца.
Представи си ужаса в очите на родителите.

# 1 087
Надали! Smile

Записваме се с двама, на които им предстои изпитът по история. Учат там и единствено желание е да продължат.

# 1 088
  • София
Натуш и ние се целим в среден клас училища. Тъпото е, че езика който учим и знаем отлично за възрастта, просто го няма в никое друго училище. И сега най - вероятно ще изхвърчим, заради бала и особено точките от мат. И се чудя, кому е нужно това? Да дойдат деца , които записват само защото училището е в центъра и с добра база примерно и после в 12 клас на изпита по език 30% минимум се провалят и не им пука. Не знам, размишлявам си тук. Иначе имаме достатъчно резервни варианти като знам горе долу точките. Ще трябва да приемем философски нещата ми се струва.
Здравей, в кое училище е детето Ви? Питам, защото и ние сме в същата ситуация. Седем години иврит и сега ще броим дали ще успеем да продължим или превключване на друг език 🤷‍♀️
Същото.
Какво да ви кажа, съмнявам се че и ние ще останем. Много ми е мъчно, защото имаме само шестици тази година, знаете преподавателя колко изисква предполагам. Снощи не спах добре, чудя се какво ще правим. Няма да я засилвам на други изчанчени  езици ,гледам нещо с английски и руски. И по английски сме много добре и сега ...ще замине май всичко Sad като не останем.
П.п. Аз се смях на тоя разказ, мисля е някакъв аналог на едновремешната ода за  Кънчо П.ткодеров. Не го е измислил сюжета автора Simple Smile Крал е крал е 😜
🤦‍♀️Миналата година не е супер висок бала в училището ни, но моят син иска само паракелката с чужди езици 🤷‍♀️Ами ще чакаме резултатите, ще се моля да го оформят в негова полза и ще видим иврит ще го бъде ли занапред или не.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 12:57 от aria_82

# 1 089
  • Раковски
Дали ще се съгласите с допускането ми, че тъй като този набор е по-голям като брой деца от миналогодишния с 15-20% (според изнесените по медиите ориентировъчни данни), то с толкова проценти трябва да "вдигнем" минималния бал за влизане в гимназиите?
Проверете във вашия район колко седмокласници са се явили миналата и тази година. Пример за Пловдив:
 за тази година 5949 трябва да се явят по БЕЛ, заради болест или друга причина се явяват  5681. За 2021 ва година 5852 е трябвало да се явят но реално са били 5574.

За Пловдив област е около 2 % надвишението.

# 1 090
  • София
Защо ми се струва, че това съм го виждала и чела някъде, но доста отдавна. Така и не мога да си спомня.
Иначе, не се възмущавайте толкоз, и такива разказчета трябва да има. За всекиго по нещо. Мен ме изкефи, чак взех да си представям как, всички на опашка се редят, както едно време в кризистните моменти с купончета, жадни и гладни, мъж не са видели женичките, к'во да се прави. Поне 3 деца наследство се разбра, че има, но дали са толкоз?

П.П., Пюрче, добре, че си ти да ме подсетиш.

Денизара, то това няма как да го дадат на 13/14 год. деца.
Представи си ужаса в очите на родителите.

Даа, и аз затова се втрещих! 🤣🤣🤣

# 1 091
  • София
Надали! Smile

За НГДК ли? Подали сме заявление, но дали ще седне да прочете нещо по история, не знам, няколко дни дали ще стигнат за конспекта? Искаш да се пробва щерката на този изпит, но ще видим какъв акъл ще й дойде до 25.06

# 1 092
Денизара, немой чадо, има доста загорели, и с кеф биха си го чели, по няколко пъти на ден, па ще се вайкат, че не са се родили по онуй време, че да го пробват. Между другото, в нашето населено място, имало навремето един такъв образ надарен, викали мупешкир Петко, пакета му бил доста голям и се налагало да го връзва с пешкира, за да го прикрива, колко е вярно не зная, но такива са слуховете ( легендата ).

# 1 093
  • София
Надали! Smile

За НГДК ли? Подали сме заявление, но дали ще седне да прочете нещо по история, не знам, няколко дни дали ще стигнат за конспекта? Искаш да се пробва щерката на този изпит, но ще видим какъв акъл ще й дойде до 25.06
А за НГДЕК  не е ли на 25.06 изпита? И моят е решил да се пробва ама темите ги е прочел само отгоре, отгоре...

# 1 094
  • София
PureLove, не се отчайвате от сега с детето. Не знаеш каква е ситуацията с баловете. До второ класиране много вода ще изтече, ще има и размествания. Спокойно, ще има късмет момичето! Стискам палци! Hug

То и при тези с високите оценки от матурата има тревоги, до колко ще стигнат точките за където иска детето. Може би само, който има макс диша спокойно. Simple Smile Всеки си има своите надежди и страхове.

Общи условия

Активация на акаунт