Отговори
# 1 260
  • София
Моята мери улиците Simple Smile
не е бутвала нищо, въпреки че има да предава домашни днес и утре. Но до 23:59 има време. Тя така или иначе е нощна птица.

# 1 261
  • Майничка
Ние щяхме да ходим на кино, то пък нищо интересно няма. Девойката си научи за другата седмица и си би камшика с приятелки ...

# 1 262
  • София
Набора днес спа до 12.50!!! От една година няма почивна събота, а така обича да спи. Още почти по нищо не е оформен само вчера са им казали по математика, а учителя по АЕ ги оформи още преди матурите. Днес го подхванах какво мисли да учи има ли идея, но още няма. Днес е пълна почивка утре ще погледне за училището.

# 1 263
Ааа, Белинда, така съм съгласна.

Нашият Г - много интересно решение взе, точно на изпита по Мат. в четвъртък им нанесе по една оценка през срока, срочната и накрая годишната, интересното е, че само по ИТ, Гео. някъде го позабрави. Единствено по това вече са оформени. Ще има гърч до 30.06. като гледам. А по повечето предмети са приключили с уч. материал, имат достатъчно оценки за оформяне, ноооо, трябва да ги държат на тръни, и не само тях но и нас.

# 1 264
  • Варна
Ние си имахме рутина  в събота - ставаме, оставяме седмокласника на БЕЛ и после в Морската да потичаме на 5кмрън. Днес първо се успахме, после ми беше много странно да не го водим на урок, той ходи от миналия април. Отказа да отиде на къщата на село с баща си, щял да излиза с приятелите си. Аз  му връчих прахосмукачка, да не е съвсем пропилян денят. По нищо не са оформени, даже оценки няма нанасяни поне от 2 седмици. Преди НВО не ходи на училище, защото почти никой в класа не ходеше / така посъветва директорът, не го разбирам аз това/. Класната му ги извини, без да й носи бележка.

# 1 265
Майка на петокласничка съм и, както и вероятно много други от следващите ви випуски, понаглеждам темата. Да ви кажа че и аз съм го държала този изпит с лихвата в седми клас през 1991 и уловката беше, че лихвата беше капитализирана. И трябваше да се сетим да я сметнем с натрупване за всяка година. Иначе проста лихва бяхме учили като понятие, доколкото си спомням.

# 1 266
Ние сме извън града. Цял ден лешперене общо взето. В петък ние си взехме отпуска, на нея са ѝ писали 2 отсъствия по Изобразително изкуство. Може и да ги зарежа неизвинени. До 23.06 щели да ги оформят. Аз съм запазила море от 25.06, така че другата седмица ще пращам бележка до директора и ще чакаме резултатите там.

Днес, след обстоен разговор, промени кардинално желанието за първи език.

# 1 267
  • София
Искрено завиждам на почиващите и вече с оформени годишни оценки деца. Нашите до последно ще ги изпитват и към момента нямаме нито една оформена оценка. Плюс два изпита на езика, който учи в училище тази седмица и къде и с тази история реши за събота, та и там сега чете някакви теми, колкото да пише нещо. Казвам си още една седмица и край, ама до 28 хич няма да ме свърта, че непрекъснато ми казва различни неща, които е писал на матурите 🤷‍♀️

# 1 268
  • София
Скарах се днес, че в стаята беше невъобръзима кочина и използваните носни кърпички се валяха къде ли не. Дадох срок стаята да се почисти. В резултат ми тръсна в хола една купчина с помагала, една купчина с разпечатани пробни и една купчина с чорапи, които вече не му ставали Joy

wild poppy, на моя са му сложили 4 отсъствия и аз се чудя дали пък да не ги зарежа неизвинени. Какво пък толкова ще стане.

Унищожил е лицевата корица на учебника по математика. Буквално е унищожена. Сега трябва да купувам нов, за да го върнем. Ако някой има за продаване на старо на изд. Архимед, да се обажда.

# 1 269
Привет, момичета!
И аз много "обичам" като започнат да се квалифицират децата. Вярвам, че ако задачите от 2ри модул ги бяха дали в час по математика, децата щяха да решат повече, защото нямаше да са под стрес. А и да не ги решат, живи и здрави да са. Това е най-важното. Приятелче на сина ми, с което са наборчета и тренираха футбол, тази година не можа да се яви на тези така оспорвани матури, защото загуби битката с дълголекуван рак. Ето това е непоправимо. Нашите деца ще продължат напред, ще намерят своя път в живота. Но това дете спря и остава на 13г. Нека спрем да измерваме успехите на децата си в решени задачи, точки и във взети трудни изпити. И да се радваме, че са тук с нас и ще имат възможност да продължат да грешат. Както и да успяват.
Съгласна съм с мненията, че БЕЛ е важен дори за математиците. Като видя кореспонденция на някой уж голям бизнесмен, но бъкана с правописни грешки и неграмотно написана, направо ми идва да го върна в началното училище, ако можех.😃
И при нас училището не е приключило, но май само ще се забавлават. Предстои им изпращане също. Абе следват последни безгрижни вече дни в това училище, които ще са най-сладките. Ей сага каза, че в понеделник щял да играе на сантасе с госпожата по математика.😀

Да си пожелаем спокойствие поне докато излязат резултатите, че после пак ще тръпнем.😘

Хубава вечер!

# 1 270
  • Пловдив
Ох, много ми е странно, че няма какво да се прави. Вчера са правили изходно по химия-трагедия е според мен. Тепърва почват изходните при нас. Ами няма да учи-колкото толкова, ако ще да има 5 по тези предмети. Не го разбирам това в 7 клас след изпит изходно да пуснеш.
Днес-плуване и лезерна епилация, ресторант на обяд-починахме малко. Преди 15 мин ми донесе нов списък със желания. Отново е променен-този е четвъртия. Само ги събирам и се чудя на глупостите й. Толкова гордо стои испанския на челно място, а тя няма никакъв шанс. Но пък се надявам на НТГ.
Имам въпрос към конкретен учебен план. Ако в хуманитарна гимназия се учат профилирани предмети в 12 клас -1.бел 2.история 3.немски/руски 4.Философия/химия/ биология / география по какво е матурата? Бел е ясен. Но нали не може да е по език, защото не е езикова. По какво е втората матура?

# 1 271
  • София
Ако езикът е профил, може втората ДЗИ да е по езика. Няма значение, че училището не се води ЕГ. Втората матура може да е по всеки един от профилите /без БЕЛ/.

# 1 272
  • София
Втората матура е по някой от профилиращите предемети по избор.

# 1 273
Унищожил е лицевата корица на учебника по математика. Буквално е унищожена. Сега трябва да купувам нов, за да го върнем. Ако някой има за продаване на старо на изд. Архимед, да се обажда.

Горгонзола, направо ти го подарявам нашия учебник с кеф. Ние не връщаме учебници и няма за кого да го пазя, т.е. имам, но номер 3 е на десетина години време от 7ми клас 😀
Само ще го видя в понеделник, като го върне от училище в какъв вид е и ще ти пиша, ако все още го искаш.

# 1 274
Рени, може да е по език втората матура, стига да е профил. Няма никакво значение, че не е зикова. При нас масово държат втори ДЗИ по английски в математическата паралелка.

Общи условия

Активация на акаунт