"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 813
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Отрицателен е да, макар и по странни и не точно 0, ако искате пуснете още 1 след 48ч, за да сте сигурна , ако не ви дойде.

# 166
Отрицателен е да, макар и по странни и не точно 0, ако искате пуснете още 1 след 48ч, за да сте сигурна , ако не ви дойде.

Референтните стойности на самата лаборатория са по различни, попринцип знам че са под 5 и над 5, възможно ли е ако е твърде рано, да са все още ниски към този момент ? Имам леко зацапване (бледо розово-кафяво)

# 167
Моето първо чхг беше 0,59 някъде 9 ден след овулация, и явно тогава е настъпила имплантацията/имах ужасни болки затова правих кръвен/ , на следващия ден стана 14, после 60. Хубаво е да се провери след 48 часа пак. Още е рано, успех!

# 168
Момичета, от вчера се чувствам доста отпаднало, гади ми се, наболява ме десния яйчник, три дни преди менструация…. Според вас да направя ли тест или да изчакам до закъснение?

# 169
  • София
Изчакайте закъснение. Тези симптоми в този момент може и да са ПМС.

# 170
Здравейте, според вас на коя дата най-рано бих могла  да тествам с уринен тест? Първи ден на последен цикъл 16 юни, като обикновено цикъла ми е около 35 дни, но варира и не е точен.  Имам положителен тест за овулация на 03 юли. Това значи че първи ден закъснение ще бъде 18-ти нали така?

# 171
Здравейте, според вас на коя дата най-рано бих могла  да тествам с уринен тест? Първи ден на последен цикъл 16 юни, като обикновено цикъла ми е около 35 дни, но варира и не е точен.  Имам положителен тест за овулация на 03 юли. Това значи че първи ден закъснение ще бъде 18-ти нали така?
Да

# 172
Да
Благодаря Simple Smile

# 173
Здравейте, последен цикъл 03.07. На 09.07 два фоликула по 10мм отдясно и лигавица 9 мм. На 13.07 сутринта имах бодежи и предърпване в десния яйчник. След няколко часа бях при АГ. Видя се че овулацията е настъпила. Пуснах прогестерон - 16.06 ng/ml.
Опити сме правили на 10.07 и на 13.07( след прегледа....помислих си че мога да хвана последния влак😁). Мислите ли , че е възможно чудото да стане с тази ранна овулация? Притеснявам се дали фоликулите са успели да пораснат до номални размери?

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 15:09 от Анонимен

# 174
Предполагам имаш предвид 13.07. Иначе вече щеше да знаеш дали си бременна.
Да, има шанс. Изчакай ще разбереш.

# 175
Момичета, добър вечер! Пал съм аз Grin
Менструацията ми е нередовна - 30, 32, 33 дни, последния път ми дойде на 33 ден и календара автоматично изчислява, че и сега ще е на 33 ден. Правим опити за бебе, по календар в неделя на 33 ден трябва ми дойде. Вчера имах зацапване, днес само след тоалетна по тоалетната хартия има кафеникаво, може ли това да е признак/симптом за бременност. Преди менструация имам зацапване, но след няколко часа си започва менструацията, но сега не е така. Объркващо е..

# 176
Кървенето не е признак за бременност.

# 177
Здравейте миналия месец на 21.06 ми дойде цикъла  на 12 13 този месец правих секс и правих тест за овулация на 12 13 от любопитство и правих секс точно когато имах овулация но на 18.07 ми дойде цикъла силно течение а го чакам  на. 30.07.
Дали е зачеването или е цикълът ми

# 178
Не сте бременна.

Не знам защо го чакате на 30-ти.
От 28.06. до 18.07. са точно 28 дни, което е цикъл по учебник.

# 179
Прочетохте ли упътването на тестя за овулация ? Те не са като теста за бременност , за да е полажителен трябва втората черта да е много ярка , не просто да я има .
Аз мисля , че овулацията ви е била около 04.07. и това кървене е цикъл . Защо да чакате на 30.07 ?

Общи условия

Активация на акаунт