"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 823
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Прочетохте ли упътването на тестя за овулация ? Те не са като теста за бременност , за да е полажителен трябва втората черта да е много ярка , не просто да я има .
Аз мисля , че овулацията ви е била около 04.07. и това кървене е цикъл . Защо да чакате на 30.07 ?

Може да съм се объркала защото менструацията ми е нередовна  и затова 

Когато направих тест за овулация  се показваха и двете черти ясно не беше бледа беше като другата но може би се бъркам но все пак благодаря ви

# 181
Здравейте момичета Simple Smile Имах положителен ову тест в последния ден от цикъла ми. Цикълът ми беше от 29.06. до 05.07., а ову теста на 05.07 беше положителен. Ако днес си направя тест за бременност дали ще покаже?
Благодаря!

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 11:21 от Elizabethh

# 182
Здравейте момичета Simple Smile Имах положителен ову тест в последния ден от цикъла ми. Цикълът ми беше от 29.06. до 05.07., а ову теста на 05.06 беше положителен. Ако днес си направя тест за бременност дали ще покаже?
Благодаря!
Ако ову е била наистина на 5.07, значи днес трябва да ти дойде. Можеш да направиш, но по - добре да е утре сутрин. Стискам палци.

# 183
Здравейте момичета Simple Smile Имах положителен ову тест в последния ден от цикъла ми. Цикълът ми беше от 29.06. до 05.07., а ову теста на 05.06 беше положителен. Ако днес си направя тест за бременност дали ще покаже?
Благодаря!
Възможно е да покаже бледа втора чертичка ...но кръвен мисля , че ще отчете а ако има бременност. Стискам Ви палци. Дано чудото е станало!🙏

# 184
Много ви благодаря за бързите отговори. Аз не мисля много, че е станало. Миналият месец имах биохимична бременност. Много обилен цикъл и към края на цикъла два дни имах болки в яйчниците. Заради това си и направих ову тест. Иначе никога до сега не съм имала толкова ранна овулация. Най-странното е, че 5дни след пол. ову тест имах кафяво зацапване (за първи път, никога до сега не съм имала). Тъй като за първи път имах и толкова ранна овулация (беше наистина болезнена), дните когато попринцип трябваше да бъде (12-13дни) след цикъл отново имах пол. ову тест, но с много леки болки в яйчниците.
Просто бях в шок. Ще приложа и снимки на двата теста. Ако някой има мнение по въпроса, ще съм много благодарна.
На 21.07. имам термин при гинеколог.. да видим..
Благодаря ви още веднъж!

# 185
Здравейте, днес е 7ми ден закъснение от менструацията ми. Около датите на овулацията (изчислена ми е пт приложението на телефона), не сме правили опити за бебе, защото бях в командировка. Но другите ни актове са били незащитени. Направих тест на престо ден преди закъснението, един в дебя на закъснението, друг шуър чек на 3 ден от закъснението и всичките са отрицателни. Последните дни ми се гади, гърдите ми за пръв път са толкова болезнени, имам покачване с около 2кг и ми се появиха хемороиди. Знам че е прекалено рабо за каквито и да е симптоми, но не знам какво се случва. Възможна ли е бременност, ако речем че приложението не е изчислило точно дните ба овулация?

# 186
Пуснете кръвен тест.

# 187
Здравейте момичета, последен цикъл 03.07. На 09.07 фоликули няколко по 10мм. На 13.07 АГ каза че овулацията ми е настъпила. Започнах да приемам дуфастон от 16.07. Трябва да го пия до 25.07.....но днес сутринта  имам розово зацапване при забърсване. Корема ме боли все едно съм в цикъл. Не знам това дали е начало на цикъл или е имплатационно зацапване. Вие как мислите?

# 188
И двата варианта са възможни по принцип … рано е за цикъл , ако О е била на 12.07. / 13.07. Виждат ми се малки Ф за толкова скорошна овулация , но щом лекар е потвърдил . В такъв случай сега ви е 8-9 ден след нея , което е вероятен период на имплантация , но е възможно и да имате къса лутеална фаза и скоро да настъпи М въпреки дуфастона / или да се опита да настъпи .
Дано е първото … ако мерите БТ , вероятно ще забележите промяна . Един тест след два , три дни , може би ще покаже чертичка , ако е имплантация . Успех ! Simple Smile

# 189
За съжаление се оказа цикъл...☹️

# 190
Здравейте,
Чета ви отдавна, но сега реших да се включа. Със съпругът ми правим опити от 3 месеца, които засега са неуспешни. Той си направи спермограма и резултатите не са много добри - 4% спертамотоизи с правилна морфология и 10% активни от общо 16 милиона.  Аз от първия месец си засичам овулацията с тестове, като съм я засичала на 20 ти - 18 ти ден от цикъла. Лутеалната фаза ми  е 11 дни, на 12 идва менструацията. Тъй като по принцип съм с цикъл около 33 дни, но не много редовен, а и след прекаран Ковид (март месец) се беше удължил още повече и стигна 42 дни, приемам и хранителна добавка С- Фем. Съпругът ми също приема различни хранителни добавки за подпомагане на подвижността, броя и качеството на сперматозоидите. Освен това ползваме и лубрикант, подпомагащ зачеването. Днес съм 10 дни след овулация (11 ден от ЛФ) и си направих тест за бременност, тъй като очаквам МЦ утре, но е негативен. Не знам дали има шанс, въпреки всичко да сме успели. И двамата сме млади - 23 и 28г. 
Нямам спазми, като цяло този месец нямам ПМС, а обикновено болките и напрежението в гърдите започват около седмица по-рано, а няколко дни преди МЦ, имам силни спазми, предвещаващи появата му. Rolling Eyes

# 191
Асис , много е къса лутеалната фаза , като цяло и цикъла е къс , и овулацията е ранна / по-скоро фоликулите дали успяват достатъчно да пораснат / . Според мен говори с АГ , направете някакви изследвания , вземете мерки , за да коригирате . Успех !

# 192
Асис , много е къса лутеалната фаза , като цяло и цикъла е къс , и овулацията е ранна / по-скоро фоликулите дали успяват достатъчно да пораснат / . Според мен говори с АГ , направете някакви изследвания , вземете мерки , за да коригирате . Успех !
Аз съм пациентка на др Стаменов и той ми направи всякакви изследвания...по принцип ми идва 15 дена след овулация...но този месец ми слагаха някакво лепило в матката, след седмица PBMC пак в матката...и може би това повлия. Пък и днес ми излезна Антимюлеровия хормон 7.900...при горна 5.240...което си е СПКЯ.

# 193
Здравейте ,имам 5 дена закъснение на менструацията ,на 3-ти ден си наоравих тест отрицателен ,понякога имам болки в кръста ,яйчниците но нищо .Възможно ли е да има бременост според вас ?

# 194
Здравейте ,имам 5 дена закъснение на менструацията ,на 3-ти ден си наоравих тест отрицателен ,понякога имам болки в кръста ,яйчниците но нищо .Възможно ли е да има бременост според вас ?
Възможно е ако  не сте засичали овулацията и е била по-късно, уринарния тест да е бил негативен. Тоест закъснението е по-малко от 5 дни.  Повторете утре или си пуснете кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт