"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 848
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета според вас полужителен ли е теста има още два дни до цикъла нямах търпение 😊😊и имам симптоми на бременност ❤️

# 196
Изглежда полОжителен .

# 197
Положителен изглежда. Какви симптоми имаше?

# 198
Висока температура 37.3 през целия ден много глад и лимона вчера изтистак в малко вода и не го усетих че е кисел и много киселини това е успех на всички ❤️🍀🍀🍀Coconut.water link=topic=1455950.msg45082083#msg45082083 date=1658590082]
Положителен изглежда. Какви симптоми имаше?
[/quote]

# 199

Здравейте, какво е мнението Ви за този тест? Остават ми 4 дни до МЦ.

# 200
  • София
Аз лично не виждам черта. Изчакайте закъснение или пуснете кръвен тест. На тези не може да се вярва преди да има закъснение. Успех.

# 201

Здравейте, какво е мнението Ви за този тест? Остават ми 4 дни до МЦ.
Аз виждам бледа чертичка, но този тест е с чувствителност над 20 и най-вероятно е рано да покаже коректен резултат. Ако е излязла във времето за отчитане, все пак мисля че е положителен. Тествайте отново след два дни.

# 202
Изглежда изпарителна

# 203
Аз виждам черта!Може и да е изпарителна,но имате 4 дена до цикъл така че шанс има😉Успех!След два дена направи отново тест ще покаже ,ако има нещо !

# 204
Не сте бременна.

Не знам защо го чакате на 30-ти.
От 28.06. до 18.07. са точно 28 дни, което е цикъл по учебник.

Бяхте права благодаря

# 205
Здравейте момичета! Някоя от Вас имала ли е подобен проблем,моля за вашите мнения.Закъснява ми цикъла с 7 дни правих тест за бременност Клиър излезе положителен на следващия ден си взех шуър чек,но той излезе отрицателен имам от време на време силни болки в яйчниците преди няколко дни само ми зацапа и от тогава няма нищо.Вчера бях на преглед доктора каза,че е неспукан фоликул изписа ми Дуфастон каза 5дни да го пия и ако не ми дойде да отида отново.Благодаря ви предварително за вниманието!

# 206
Здравейте момичета! Някоя от Вас имала ли е подобен проблем,моля за вашите мнения.Закъснява ми цикъла с 7 дни правих тест за бременност Клиър излезе положителен на следващия ден си взех шуър чек,но той излезе отрицателен имам от време на време силни болки в яйчниците преди няколко дни само ми зацапа и от тогава няма нищо.Вчера бях на преглед доктора каза,че е неспукан фоликул изписа ми Дуфастон каза 5дни да го пия и ако не ми дойде да отида отново.Благодаря ви предварително за вниманието!

При седем дневно закъснение всеки уринарен тест трябва да отчете положителен резултат при наличие на бременност. Възможно  и най-вероятно е  първият тест да е бил с изпарителна черта.

# 207
Здравейте,момичета. Миналата седмица на  20.07 получих кафяво зацапване със страшни болки. Това зацапване спря на следващия ден като беше изключително оскъдно течението,ако въобще така може да се нарече. След два дни отново ме заболя съвсем за кратко корема и отново зацапване две капни кафяв секрет. Бебеправим от седем месеца, този месец бях на фоликулометрия и овулацията беше потвърдена-лекарката ми каза на 11.07,че е минала току що и вижда жълто тяло. Усилено бебеправихме в дните преди този преглед- на 10ти,9ти,7ми,6ти,5ти. Цикъла ми е на 24 дни по принцип, очаквах го около 24.07. Последна менструация стартира на 28.06. Въпросът ми е дали е възможно да съм бременна и това зацапване,което беше буквално един ден,но с ПМС и много болки в деня на зацапването да е било имплантационно кървене или просто си е изключително оскъдна менструация? В момента не мисля,че долавям каквито и да било други симптоми на бременност но като цяло и да има такава предполагам е прекалено рано. Благодаря предварително за изказаните мнения.

# 208
От овулацията до днес са минали много дни, направете си тест и ще разберете. Вие вече имате закъснение и след седмица, ако има бременност, даже ще видите ембрион  най-вероятно. Няма смисъл да гадаете и да се чудите, не е рано за тест.

# 209
Ами реално може да няма закъснение, защото АГ е посочила овулация на 14ти ден от МЦ, тъй че като дата за цикъл се оформя 28.07. Но би трябвало тест вече да покаже.

Общи условия

Активация на акаунт