"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 868
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Един малко странен въпрос, не знам, може би търся под вола теле. Възможно ли е от implantation на яйцеклетката да боли гърба долу ниско? Не кръста, по-ниско? Като дни от Овулацията /и ден на бебе правене/ съвпада що годе с периода ако яйцеклетката е оплодена да се закачи. Тест няма да покаже сега, нито домашен нито кръвен. Дали е възможно да е от това? Очите на надеждата са големи хахах
Болките при имплантация са подобни на менструалните, така че според мен едва ли  сегашното Ви оплакване е от имплантация. Вглеждането и търсенето на симптоми, винаги ни кара да намираме такива. Опитайте се да се разсеете няколко дни и 11 дни след овулация може да пуснете кръвен тест. Имплантацията не е задължително да бъде усетена, така че дори да нямате симптоми това не означава, че няма да има бременност. Желая Ви успех!

# 226
  • USA
мойте имплантационни бяха като срязване все едно нещо ти е закачено с ластик и тоя ластик се опъва....след няколко часа бях получила зацапване, след 10 дена + тест

# 227
мойте имплантационни бяха като срязване все едно нещо ти е закачено с ластик и тоя ластик се опъва....след няколко часа бях получила зацапване, след 10 дена + тест

При мен е нещо подобно, обаче ще се чака да се разбере дали е бебе или бебка вкъщи не е ме е накарала някой мускул да разтегля.

# 228
Дами ,днес бях на лекар с 14 дни закъснение съм ,и отрицателен тест правен на 7-ми ,10-ти ден ,от закъснениетон,та доктора ме видя на вагинален ехограф( извинявам се ако не се казва така ) и каза че няма причина за да нямам менструация ?Според вас нормално ли е доктор да каже така ,да го сменям или ?
А възможно ли е да има бременост или трябваше да се види затова закъснение вече ?

# 229
Не знам дали ще помогне, но от опит казвам, че менструация може да липсва от диета и фитнес (ако е много ниско теглото примерно) или от проблеми със щитовидната жлеза.  Хормонален дисбаланс може да причини загуба на цикъл.

Аз бих пуснала и кръвен тест за бременност и още едно мнение заедно с ходене на ендокринолог за щитовидната жлеза да се види наред ли са там нещата.

# 230
След 14 дни закъснение, два отрицателни теста и преглед на ехограф, след който ви се казва, че не сте бременна, то бременност категорично няма.
Кръвният тест е абсолютно излишен.

# 231
Здравеите!
За първи път пиша тук.
От няколко месеца правим опити с приятеля ми да имаме дете. Първия път беше неуспешен, защото ми дойде. След това започнахме на ново, при всяко правене той свършваше вътре. Този месец ми се случи нещо странно имах едно леко кървене, което беше много ярко червено и кафяво. От няколко дена имам гадене, болки в долната част на корема, отпаднало ми е и доста често уринирам. Направих тест днес, но ми показа отново отрицателен. Хванах си оволацията. Та искам да попитам дали е възможно да съм и теста да не ми е верен или доста рано го направих, защото ми закъснява вече с 5 дни

# 232
От този пост почти нищо не се разбира.Кога през месеца е имало кървене? Кога са били опитите, кога е била овулацията, кога е била последната менструация? Колко дни е цикъла?

# 233
На 16.07 ми беше кървенето.
Оволацията ми беше сега от 28 до 30.07,миналия месец ми дойде на 25.06 и винаги си ми е редовен цикъла без закъснение. Аз не следя много оволацията си и не знам дали съм имала миналия месец и дали съм я хванала. Опитите са от 2 месеца

# 234
Благодаря ви много

# 235
А този месец как си "хванахте" овулацията? Тест ленти или приложение на телефона, защото, ако е второто то със сигурност не е надеждно и не би следвало да се разчита на него. Овулация няма как да трае няколко дни, нито има шанс да сте бременна веднага след нея, камо ли пък тестът да засече каквото и да е.

# 236
Момичета, здравейте! Аз съм момичето с ковида и чудещата се има ли бременност или няма! Евтините тестове показваха бледа едва видима черта , а шуър чека нищо не показваше ..... до преди 5 минути! Чудя се да не би да си въобразявам?! 28 ми ден ми е от началота на цикъла(мислех , че е 29ти, но грешно съм сметнала) т.е. все още нямам закъснение! Ето ги тестовете от преди малко! Снимала съм ги на 5тата минута от тестването!

Нали не виждам само аз черта! Може би ми са тъпи въпросите, но съм в еуфория и не знам истина ли е!? 🥹🤔🫢
п.с. не смея да кажа нищо на никой! Мъжо не знае даже, че правя тестове! Добре, че сте вие да споделя с някого❤

# 237
Ами гледам приложението.
Не знам, но толкова много ми е притеснено. Гадими се от доста храни. Имам болки по цялото тяло. И теста показва отрицателно и се отчайвам много

# 238
Нормално е да показва отрицателен след като не сте бременна.
Болки в цялото тяло и гадене от храни не е от бременност, вероятно сте лепнала вирус или си внушавате симптоми.

# 239
Овулацията не е 3 дни, бъркате може би с термина фертилен прозорец преди и след овулация. Имплантация настъпва дни след овулацията, не веднага. Според мен няма бременност. Не казахте колко дни е цикъла. Ако ви е дошло на 25.06, трябва сега да очаквате цикъл, не овулация.

Общи условия

Активация на акаунт