"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 878
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Айлен , с каква продължителност ви е цикъла ? Щом последно е бил на 25.06. , кога трябва да ви дойде ? Днес е 30.07. , няма как овулацията да е била на 28.07. и да ви закъснява с 5 дни .

# 241
Здравейте дами имам един въпрос към вас тоя месец с мъжа ми почнахме опити за бебок .Първия опит беше 2 дена преди овулация следя овулацията от програма ( моят календар) дължината на цикъла ми е 34 дена не издържах 1 ден преди датата на цикъла направих тест за бременност  clear blue дигитален не с сутрешната урина е отрицателен. А сега имам 2 дена закъснение дали да направя още един тест за бременност   попринцип цикъла ми е като часовник .

# 242
Здравейте дами имам един въпрос към вас тоя месец с мъжа ми почнахме опити за бебок .Първия опит беше 2 дена преди овулация следя овулацията от програма ( моят календар) дължината на цикъла ми е 34 дена не издържах 1 ден преди датата на цикъла направих тест за бременност  clear blue дигитален не с сутрешната урина е отрицателен. А сега имам 2 дена закъснение дали да направя още един тест за бременност   попринцип цикъла ми е като часовник .

На приложение на телефона не може да се разчита за Ову. Според мен направете още един тест щом вече имате закъснение. Имайте предвид, че при започване на опити за бебче цикала започва да си прави каквото пожелае Simple Smile . Дано е каквото желаете

# 243
Ако е розова , изглежда положителен . И аз точно с Лейди хванах Б на 9-10 ден след овулация .
Здравейте момичета аз съм нова да ви попитам овулацията ми беше на 15 юли аз пробвах на 12 ама ми доиде цикълът на 29а гърдите ми са подути и потъмняват може ли да съм благодаря предварително

# 244
  • USA
при цикъл няма бременност

# 245
при цикъл няма бременност
Мерси за отговора🙂

# 246
Оволацията ми е била на 22.07 извинявам се много. Когато си оправих календара ми излезе и ми закъснява вече с 8 дена, но си направих тест и е отрицателен. Дали го направих рано не знам. Имам болки в корема хваща за секунди и пуска,гадене,гърдите ме болят, винаги ми е отпаднало и корема ми е подут даже и не мога да легна върху него

# 247
При закъснение от осем дни няма как да сте бременна, а тестът да не отчита. Щом е отрицателен, значи не сте. Изчакайте още няколко дни и ако не ви е дошло посетете лекар, който да ви прегледа за причина.

# 248
Нямала съм закъснения до сега. Винаги ми е било редовно, за което много се радвам, но ще изчакам още малко и ще направя тест. Дано да има, че вече си мисля, че не мога да бъда мама😔

# 249
Направете още 10. Резултатът ще е същият.

Имате два месеца опити, не две години.

# 250
Овулацията ви е определена от приложение, което всъщност нищо не означава. Вашата може да е ранна, късна, инцидентно късна в случая. В случай че целенасочено опитвате да забременеете ползвайте тест за овулация от аптеката. Най-добре в конкретната ситуация на закъснение направете нов тест за бременност след 2 дни или направо кръвен. След това ако са отрицателни отидете на преглед, за да се види защо има закъснение при липса на бременност. Успех!

# 251
Здравейте имам закъснение един месец тестат за борбеност ми е положителен но нямам никакви симптоми възможно ли е да сам бременна

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 17:31 от Д. Гаджева 723710

# 252
  • София
При един месец закъснение и положителен тест, бих казала, че е доста възможно да си бременна.

"тест за борбеност" ми хареса Joy

# 253
  • София
Симптомите при всеки са индивидуални. При мен се появиха в 6 г.с. и продължиха до 5-6 месец. При някои хора няма изобщо никакви симптоми, освен липса на цикъл. Успех. Дано е това, което искате Simple Smile

# 254
Здравейте дами имам един въпрос към вас имам 5 дена закъснение на МС. Вчера си направих тест за бременност негативен с мъжа ми решихме да не се пазим 5 дена преди МС. Има ли вероятност да съм бременна с късна овулация. Има ли забременели преди цикъл? Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт