"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 802
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Покачва се и след овулация , ако има бременност остава висока , ако не , пада малко преди настъпване на менструацията .
Тоест и в двата случая е покачена , важно е дали ще се задържи .

# 661
Здравейте момичета,
Последно цикъл имах на 17.09 до 20.09. Правим опити редовно. Преди два дни направих три теста на шур чек и трите ми показаха втора много бледа черта. Цикъла трябва да ми дойде на 13.10, знам, че най-правилно е да изчакам, но като гледам тестовете се замислям. Според вас възможно ли е да съм бременна?

# 662
разбира се! снимайте теста ако искате да го погледнем. кога излезе чертата , на коя минута?

Здравейте момичета,
Последно цикъл имах на 17.09 до 20.09. Правим опити редовно. Преди два дни направих три теста на шур чек и трите ми показаха втора много бледа черта. Цикъла трябва да ми дойде на 13.10, знам, че най-правилно е да изчакам, но като гледам тестовете се замислям. Според вас възможно ли е да съм бременна?

# 663
Здравейте момичета,

Здравейте , разбира се че е възможно😊 Тестовете преди закъснение на М са с бледи чертички. 😊

# 664
разбира се! снимайте теста ако искате да го погледнем. кога излезе чертата , на коя минута?

Здравейте момичета,

Благодаря за отговора! Мисля, че беше около петата минута. Сега ще кача снимки, но от телефона много кофти се вижда. Така или иначе нямам много надежда защото са доооста бледи.. [/img]

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 11:49 от MarleySky

# 665
Ако чертата е невидима, не и вярвай. Все едно е няма.

# 666
Малко късно е излязла. Доста е бледа чертичката, но я има. Утре сутрин с първа урина повторете теста.

# 667
Здравейте мили дами, искам да ви попитам или да ми дадете съве, как да постъпя. Ще ви разкажа в каква ситуация съм. На 20.09 имах полов акт с приятеля ми, обаче бях и в цикъл(3ти ден), без предпазни средства. Обаче ме съмнява че е възможно да се е изпуснал. Ппц овулацията ми е ранна, приблизително 1/2 дена след приключване на менструацията. Продължителността ми е различна между 25/28 дни. Скептично съм настроена че има вероятност да съм бременна, но забелязах че гърдите ми са увеличили размера си видимо, нямам потъмняване на зърната, нито гадене, чувствам умора, спи ми се, имам апетит, но нямам отвръщание към определени храни. Даже г/д една седмица след като го бяхме направили имах остра болка, под корема, траеше буквално няколко минути. Имах също и бяло течение. Даже днес 11.10 чувствах леко гадене, вчера си направих, беше отрицателен и не беше със сутрешната урина. Усещам болки в кръста. Ппц следващата дата на която трябва да ми дойде е след точно 1 седмица. Ппц симптомите ми преди цикъл са само болките под корема, които траят само един ден, нито кръста ме боли, нито ми се подават гърците......не знам😄Объркана съм. Ако може да ми помогнете, и дали ще е добре отново да си направя тест за бременност денят преди очакваната дата за цикъл?Дали е възможно това да са симптоми за ПМС, обаче е още рано за тях......????

# 668
При цикъл 25-28 дни овулацията би трябвало да е около 11-14ти ден от цикъла. По вашите сметки излиза, че кървенето продължава между 9 и 13 дни, което ако е така - не е съвсем нормално. Предполагам, че не сте съвсем наясно кога Ви е овулацията.

# 669
Не е и наясно кога трябва да й дойде. Щом трети ден е бил на 20ти, а цикълът й е 25-28 дни, пък тя го чака след точно 7 дни...

# 670
Не е и наясно кога трябва да й дойде. Щом трети ден е бил на 20ти, а цикълът й е 25-28 дни, пък тя го чака след точно 7 дни...
При цикъл 25-28 дни овулацията би трябвало да е около 11-14ти ден от цикъла. По вашите сметки излиза, че кървенето продължава между 9 и 13 дни, което ако е така - не е съвсем нормално. Предполагам, че не сте съвсем наясно кога Ви е овулацията.

Продължителността на кървенето ми е приблизително една седмица, а за овулацията забелязвам след 1/2 дена поява на бяло течение, явно не съм се изразила правилно, извинете ме! И точно в третия ден бях в цикъл.

# 671
Само да кажа, че да имаш овулация няколко дни след цикъла е напълно възможно. Мисля, че най-ранната е на 8 ден. Моите ф. миналия месец на 8 ден бяха с размери за спукване, разбира се за мен ранната овулация е нещо ужасно.

# 672
Никой не оспорва възможността за ранна овулация. Тук просто съпоставяме дадената информация със сметките, които излизат.
Само да кажа, че да имаш овулация няколко дни след цикъла е напълно възможно. Мисля, че най-ранната е на 8 ден. Моите ф. миналия месец на 8 ден бяха с размери за спукване, разбира се за мен ранната овулация е нещо ужасно.

# 673
Добре, може ли все пак, да ми дадете някой съвет как да постъпя, защото съм много объркана и дали ще е най добре отново да направя теста следващата седмица?

# 674
А какво означава да ти се подават гърците?

Общи условия

Активация на акаунт