"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 790
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
*гърдите😅.....просто ги чувствам подути и са чувствителни

# 676

Няма нищо Объркващо. Тест не се прави седмица по-рано. Ще изчакате да видите дали ви закъснява и ако да, ще направите нов тест да разберете дали сте бременна.
Макар че аз все още не разбирам как трябва да ви дойде точно след седмица според това, което сте написала.

# 677

Няма нищо Объркващо. Тест не се прави седмица по-рано. Ще изчакате да видите дали ви закъснява и ако да, ще направите нов тест да разберете дали сте бременна.
Макар че аз все още не разбирам как трябва да ви дойде точно след седмица според това, което сте написала.
Водя си календар с приложение, всичко ми изчислява с минимална разлика. Затова написах че след една седмица се предполага да ми дойде.

# 678
И календара ли изчислява кога е овулацията?

# 679
И календара ли изчислява кога е овулацията?
Да

# 680
Здравейте,момичета!Последна менструация на 12.09,продължителност на МЦ средно около 28 дни,без засичана овулация,последен и единствен контакт с М на 22.09.Закъснения 3 дни и реших да си направя в обедната почивка този тест-прикачвам снимка(закупен по погрешка и недоглеждане,не е с първа урина,нито не е като да не съм пила течности) .Та излезнаха ми 2 чертички,мога ли да му имам вяра и възможно ли е да има бременност?

# 681
След като имате закъснение и толкова положителен тест, не само е възможно, ами е сигурно. Честито!

# 682
Здравейте момичета,
Последна менструация на 17.09. След направени доста тестове с много бледи черти, преди два дни /12.10.22/ си направих кръвен тест за бременност и ми излезна с резултат 30. Предполагам, че е доста рано още. Вчера направих уринарен тест отново и излезна черта, която се вижда добре. Записах си час за лекар за 17.10. Днес сутринта отново направих тест, за да видя дали чертата се насища, но за съжаление днес беше много по-бледа от вчерашната и се притесних дали всичко е наред. Моля ви за помощ, не знам какво да мисля. В момента се водя втори ден закъснение..

# 683
Здравейте момичета,
Последна менструация на 17.09. След направени доста тестове с много бледи черти, преди два дни /12.10.22/ си направих кръвен тест за бременност и ми излезна с резултат 30. Предполагам, че е доста рано още. Вчера направих уринарен тест отново и излезна черта, която се вижда добре. Записах си час за лекар за 17.10. Днес сутринта отново направих тест, за да видя дали чертата се насища, но за съжаление днес беше много по-бледа от вчерашната и се притесних дали всичко е наред. Моля ви за помощ, не знам какво да мисля. В момента се водя втори ден закъснение..

Пусни си днес пак кръвен,наситеността на чертата на уринарните не е показателна. Да не говорим,че зависи и дали са чувствителност 10 или 20. Аз имах положителен тест за бременност 10 дни след овулация,от тези с чувствителност 10,шуър чек беше отрицателен тогава,на следващия ден пуснах чгх и беше 66 и после така проследих с още няколко чгх.

# 684
Най-добре си направете втори кръвен, той ще ви даде сигурна информация. По уринарните тестове не може да се определя нарастването на ЧХГ достоверно.
Обаче на 17.10 ще е много рано за преглед най-вероятно, най-добре на поне 10 дни закъснение, иначе може нищо да не се види.

# 685
След един час имам обедна почивка и ще избягам до лабораторията и се надявам днес да излезнат резултатите. Много съм притеснена, 30 е много ниско, нали? Другият ми въпрос е дали днес ще има някаква промяна в кръвния тест, защото са минали само два дни от предния..

# 686
След един час имам обедна почивка и ще избягам до лабораторията и се надявам днес да излезнат резултатите. Много съм притеснена, 30 е много ниско, нали? Другият ми въпрос е дали днес ще има някаква промяна в кръвния тест, защото са минали само два дни от предния..

Стойността не е важна колко е,а да се удвоява на 48-72 часа,в началото като е малка се удвоява по-бързо,после вече малко по-бавно,сега се очаква да е 60,но може и повече, защото още е много малка,моята от 66 скочи на 270,удвои се на 24 часа,но после темпът си беше 47-49 часа.

# 687
Благодаря ви момичета, @Pistachio @Irnata_87 , надявам се до края на деня да имам повече спокойствие след резултата. Относно прегледа на 17.10, докторката ме извика тогава, аз също не знам какво ще се види или няма.. дори не знам в коя седмица съм бременна с този нисък показател на кръвния.

# 688
Смята се според последната менструация. В 3+6г.с. си. Ще бъдеш в 4+1 на прегледа, което е доста рано, не знам защо тогава те е извикала.

# 689
Няма ли да се види само една точка? За ембрион и пулс знам, че е доста рано още.

Общи условия

Активация на акаунт