"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 766
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, имам нужда от леко успокоение Simple Smile На 27.05 ходих на профилактичен преглед при гинеколог. Направиха ми нянаква подробна цитонамазка. Прегледа мина без проблеми, както и цитонамазката. Тогава ми казаха, че на 29-30.05 да пробваме за бебе- има голям шанс. Правихме само на 29-ти 2 пъти. Точно този месец ми закъсня с 2 дни. Затова и ходих на преглед. По принцип ми идва на 25 или на 27 ден. Тогава ми дойде на 29-тия. И сега след 29.05 ми закъсня 12 дни.  Или 25 дни след последната овулация. Оня ден и вчера сутрин си правих тестове на Шуарчек. и бяха катогорични червени 2 черти. Още на първите секунди. Много се зарадвах. Но вчера тъкмо преди да изляза вечерта ми прокапаха 2-3 капки яркочервени . Много се притесних. 5 пъти се избърсах и беше само зацапване накрая. Веднага се обадих на 1 приятелка акушерка. Тя ми препоръча да полежа и да си сложа утрогестан. И след окола 2 часа нямах вече никакво зацапване. Днес също нямам. Но всеки път като влезна в тоалетната (което е често)  го мисля. Имам записан час чак на 29-ти. Мойта приятелка казва че може да е в следствие на имплантиране. Ама не е ли късно вече да кърви и да иска само да ме успокии. Не знам, не искам да ме помисли за някоя психясала и затова реших тук да ви споделя и да Ви попитам на Вас случвало ли ви се е такова нещо? Хем не искам мн мн да го мисля и си казвам каквото трябва това ще се случи. Но вси пак ..."не питай старило, а патило" Simple Smile Ивинявам се за дългия пост.

# 76
Яркочервена кръв е прясна кръв, не е от имплантиране със сигурност. Положителен тест се получава след имплантиране, така че то е минало вече. Щом имате 12 дни закъснение, може още днес да идете на лекар и да ви прегледа.

# 77
Може ли имплантирането да се случи 2 дни преди предполагаемата дата на цикъла и реално да има някво течение оскъдно,което по нищо не прилича на нормалния месечен цикъл,смисъл това зацапване което се получава да е в следствие на имплантирането и горе долу колко трае то?

# 78
При мен се получи кафеникаво зацапване на датата когато трябваше да ми дойде .Бях 2 дена така + положителен тест!АГ ми каза,че е нормално .Пожелавам ти успех!Ако му е дошло времето ще се случи🥰

# 79
А на кой ден имаше положителен тест?

# 80
Аз имах кафяво зацапване на 29-ти ден,направих тест и беше +,но АГ веднага ми предписа за всеки случай утрогестан и добре,че го направи,после имах и червено,но се овладя и след 9-та седмица никакви зацапвания.

# 81
Здравейте, момичета. Аз все още задържам за втория кръвен тест от страх да не е. Отрицателен. Днес след ставането се появи много неприятна болка в кръста и тежест, болката в гърдите стана нетърпима, сякаш не мога даже да ги докосна и едно придърпване и лека болка ниско долу в яйчниците.   Утре мисля да направя втория кръвен тест, 3 дни преди цикъл и искрено се надявам да видя положителен резултат и бебчо да е станал.

# 82
Пари и нерви на вятъра...

Здравейте, момичета. Аз все още задържам за втория кръвен тест от страх да не е. Отрицателен. Днес след ставането се появи много неприятна болка в кръста и тежест, болката в гърдите стана нетърпима, сякаш не мога даже да ги докосна и едно придърпване и лека болка ниско долу в яйчниците.   Утре мисля да направя втория кръвен тест, 3 дни преди цикъл и искрено се надявам да видя положителен резултат и бебчо да е станал.

# 83
Може ли при опити за бебе гърдите да спрат да болят? 19 ден от МЦ е а нямам грам болка, това ми се случва за пръв път, по принцип точно след 2 седмици ме почват… Да не би да индикира липса на овулация? Но пък температурата ми има повишение във втората половина..

# 84
Здравейте след общо месец и половина без цикъл плюс няколко много бледи черти пораснал корем огромен апетит и нещо течащо от гърдите ми ми дойде за 2 дни розово кафяво което течеше много по малко имам ПМС през последния половин месец който е всекидневен преди това беше по рядко също така постоянно ми е лошо но не повръщам немога да помирисвам парфюми и тежки миризми защото ми става зле но пък чертите са прекалено бледи.... Възможно ли е да съм бременна?
Имам час за гинеколог на 28.06
Също така искам да добавя че дрехи които съм носила до миналия месец немога да ги закопчая или ако мога после започва да ме боли корема още по силно

# 85
Възможно е според мен.. При мен така се започна - голям апетит, дрехите отесняха, умора жестока, гадене, гърдите не можех да ги пипна. Беше ПМС на 10та степен.

# 86
Възможно е според мен.. При мен така се започна - голям апетит, дрехите отесняха, умора жестока, гадене, гърдите не можех да ги пипна. Беше ПМС на 10та степен.
Общо взето се чувствам като парцал и постоянно ми се спи и съм толкова разсеяна че дори наработа забравям някакви неща сякаш съм пияна.... Обаче ме тревожат тези толкова бледи черти😥 доста познати ми казват че изглеждам бременна защото корема ми започвал отдолу и е твърд имам чертата която е през корема и се увеличава очите ми били светели и тн. Докато ми дойде часа за АГ ще се побъркам опитвам да не го мисля обаче не ми се получава .....😁
(Майка ми е била със същата бременност слабо розово кафяво течение за 2 дни и всички останали симптоми)

# 87
Каква е датата на последния цикъл?

# 88
Общо взето се чувствам като парцал и постоянно ми се спи и съм толкова разсеяна че дори наработа забравям някакви неща сякаш съм пияна.... Обаче ме тревожат тези толкова бледи черти😥 доста познати ми казват че изглеждам бременна защото корема ми започвал отдолу и е твърд имам чертата която е през корема и се увеличава очите ми били светели и тн. Докато ми дойде часа за АГ ще се побъркам опитвам да не го мисля обаче не ми се получава .....😁
(Майка ми е била със същата бременност слабо розово кафяво течение за 2 дни и всички останали симптоми)
На кой ден от закъснението видяхте 2-те чертички?

# 89
След 22 си направих тест с вчера докато още имах това розово кафяво течение реших пак да си направя и чертата отново беше там...

Общи условия

Активация на акаунт