"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 791
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Щом е тръгнало кървене няма смисъл от тест според мен.

# 106

И аз така мисля колкото и да ми се иска да е обратното. Желанието е по силно знаете но здраве да е когато най малко очакваме ще ни се случи предлогам.

# 107

И аз така мисля колкото и да ми се иска да е обратното. Желанието е по силно знаете но здраве да е когато най малко очакваме ще ни се случи предлогам.

Абсолютно. Винаги така става - когато сме спрели да мислим, най - малко очакваме, че изобщо нещо ще се случи..тогава става магията.

Желая успех!

# 108
Здравейте момичета помагайте моля

# 109
Аз виждам чертичка, но не мога да преценя дали е розова или сива!
На коя минута се появи? Кога е правен теста?

# 110
Здравейте момичета помагайте моля

ами теста е правен преди около 2ч понеже сутринта си правих от тези най обикновеннтите и не видях втора черта си взех шуърчек  направих го  излязох сега се прибирам и я видях не е сива розовее имам закъснение 3дни

# 111
Добре, де, не може ли да си направите тест и да изчакате десет минути за резултат...
След тези 10 минути тестът е невалиден и не може да му се вярва. Ще трябва да го повторите, защото най-вероятно е изпарителна.
А щом имате и друг отрицателен тест на три дни закъснение, значи най-вероятно не сте бременна.

# 112
В такъв случай по всяка вероятност е изпарителнаа. А и ми се вижда тъничка.

# 113
Втората черта е мн бледа според мен направи нов тест утре сутрин с първата урина и дано видиш желания резултат успех.

# 114
Втората черта е мн бледа според мен направи нов тест утре сутрин с първата урина и дано видиш желания резултат успех.
благодаря ❤

# 115
Здравейте Simple Smile имам нужда от вашето мнение ... Последно ми дойде на 22.05.2022 по календара е телефона оволацията е била на 11.05 , но това не е сигурно аз никога не съм я следяла за да знам с точност дали е тогава с мъжа ми правим опити и на 12.05 опитахме .... По календар на 25.06 трябваше да ми дойде и  3 дни вече ми закъснява и съм с два отрицателни тестове..спеше ми се постоянно преди една седмица но нз какво да си мисля .. дайте ми съвет ? Благодаря

# 116
Ако закъснението е изчислено правилно по-скоро няма бременност. Изчакайте още няколко дни и ако не ви е дошло посетете лекар.

# 117
Правих от тези домашни измислени тестове с сода и урина и шупна и нз дали е вярна

# 118
Правих от тези домашни измислени тестове с сода и урина и шупна и нз дали е вярна
Какво? В смисъл... какво?!

# 119
Добре де, във всяка аптека продават тестове за бременност. Защо?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт