"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 813
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Колко точно зацапване се брои за implantation bleeding? Вчера по едно време имах леко розово, после стана ярко червено и сега се чудя цикъл или бебе защото винаги има 'парчета' пък за сега няма. Няма я и онази болка, от която звезди по сред бял ден виждам. С първото нямах никакво зацапване, за това питам.

При мен беше 8дни след О и беше за няколко часа зацапване.

# 151
И аз с първите 2 нямах , с третото имах леко розово/кафеникаво зацапване , основно след ВЦ за ден и малко на горе долу 6-7 ден след О .

Имплантационното кървене по принцип не протича с ярко червена кръв и не се появява в деня на очакваната менструация , а по-рано .

Емилия , положителен изглежда , но е доста рано . Ако и следващия има чертичка , честито Simple Smile

# 152
Дайте повече информация. Колко дни преди менструацията? Засичате ли овулация с лентички и колко дни от нея са минали? Колко дни ви е цикълът? Няма съсиреци, а продължително ли тече, или от вчера няма нищо?

Обикновено ми е къс, засякох и правихме опити на деня. На 29.06/30.06 бяха ярките лентичики и сега 12дни по късно се появи това кървене. Аппа го смята последния цикэл 25 дни, между 24-28дни обикновено като най-често 24 и не е много обилен последно време. По календар на аппа трябваше да ми дойде след 4 дни, но то си ги брои май по 28. Иначе вчера само леко бледо бледо розово на салфетката (ако не се оглеждах за кървене и червено/розово нямаше и да го видя), а после зацапване на превръзката и при смяна пак. Да кажем от снощи късно и до сега, но като че ли не засилва. Малко е, без съсиреци и  е светло червено. С този къс цикъл и леко кървене вече не знам, пък ми се иска да е бебе 😅  не знам, като мине това кървене да отида на кръвен? Или с домашен тест да пробвам?

# 153
Дайте повече информация. Колко дни преди менструацията? Засичате ли овулация с лентички и колко дни от нея са минали? Колко дни ви е цикълът? Няма съсиреци, а продължително ли тече, или от вчера няма нищо?

Обикновено ми е къс, засякох и правихме опити на деня. На 29.06/30.06 бяха ярките лентичики и сега 12дни по късно се появи това кървене. Аппа го смята последния цикэл 25 дни, между 24-28дни обикновено като най-често 24 и не е много обилен последно време. По календар на аппа трябваше да ми дойде след 4 дни, но то си ги брои май по 28. Иначе вчера само леко бледо бледо розово на салфетката (ако не се оглеждах за кървене и червено/розово нямаше и да го видя), а после зацапване на превръзката и при смяна пак. Да кажем от снощи късно и до сега, но като че ли не засилва. Малко е, без съсиреци и  е светло червено. С този къс цикъл и леко кървене вече не знам, пък ми се иска да е бебе 😅  не знам, като мине това кървене да отида на кръвен? Или с домашен тест да пробвам?
Овулацията е 12-48 часа след ярката лентичка. Сметни си отново, защото програмата го усреднява. По мои сметки днес ти около десети ден и за домашен тест ще ти е рано.

# 154

Здравейте 4 дни преди менструация

# 155

Здравейте 4 дни преди менструация
Според мен има бременност. Честито!

# 156
Здравейте, момичета! Нова съм, за първи път пиша, но отдавна влизам да чета. И аз искам да ви питам нещо, няма да разтягам много локуми, накратко ще обобщя. Миналата година забременях от първия път, още от началото имах кървене, фатален край в 9г.с, последва абразио. Назначиха ми изследване за тромбофилия, хомозиготен носител съм на PAI 4G/4G. Ходя на прегледи всичко е наред. Решихме се вече да започнем с опитите, овулацията ми беше на 2 юли, и преди нея и след нея правихме опити. АГ-То ми каза да пия натаспин. Всичко беше наред до деня на овулацията, получих зацапване, прочетох, че е било нормално 1/2 дни да имаш зацапване, но на мен ми продължи почти 5 дни. Направих два тества, вчера единия отрицателни. Случвало ли си е на някоя от вас подобно нещо и има ли шанс да забременея с това зацапване?

# 157
А дали не се дължи на натаспина?

# 158
И аз това си мисля, спрях го за няколко дни и зацапва вече нямам. Но се притесних, защото и преди съм имала зацапване около овулация, но никога не е било 5 дни. Другото, което искам да попитам, да си кажете мнението възможно ли е да имам емдпметриоза, затова да имам зацапване?

# 159
Здравейте момичета, бях писала преди няколко дни за ситуацията ми. Тази вечер получих прокървяване което за сега е кафеникаво и имам надежда евентуално да е имплантация. Предния месец цикъла ми беше само 2 дни а попринцип е 7, сега ми идва с 2 дни по рано, предполагаема О е била на 30ти. Има ли наистина шанс да е имплантация

# 160

Ами сега? Теста е с днешна дата (3 дни преди очакван М) ? Какво мислите ?

# 161
За съжаление е отрицателен.

# 162
За съжаление е отрицателен.
И аз така мисля, но защо стойностите са по-големи от 0,5? АГ-то каза че е рано за такъв тест и нямало как да се разбере от сега ?

# 163
Аз се обърках нещо. На 10.07. си писала, че имаш още 8 дни до цикъл. Днес ти остават 3 дни. Нещо не ми излизат сметките.
Най-добре си изчакай закъснението.

# 164
Грешна информация съм дала по-горе( може би съм се объркала) на 18.06 беше първия ден на последния ми цикъл, цикълът ми е между 24-28 дни . Около 16-17 трябва да ми дойде . Съжалявам за подвеждането

Общи условия

Активация на акаунт