"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 863
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Обаче цикълът й е 24 дни, а са минали 16 от овулацията, най-вероятно вече има някой ден закъснение.

# 211
И това е така, но пък възниква проблема с по-късата ЛФ. Не знам дали 10 дни е съвсем добре...

# 212
Здравейте!
Имам въпрос, понеже съм доста притеснена.
Цикълът ми закъснява с около 3 месеца, трябваше да ми дойде на 29-ти май, никога  преди не ми се е случвало. Направих тест и беше отрицателен. Използвали сме предпазни средства всеки път. Нощем от скоро време ми се гади и дори се събуждам от самото гадене. Важна подробност е, че имам Хашимото и Инсулинова резистентност. Възможно ли е заради ИР да ми закъснява или тестът да е бил грешен?Скоро ми предстои час при гинеколог, но въпреки това съм нетърпелива и моля и за Вашето мнение. Благодаря!

# 213
Само един тест ли е направен за 2 месеца? Кога? Ако бяхте бременна вече щяхте да сте доста напред. Направете още един днес- ще е повече от красноречив…

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 09:53 от elleonore1

# 214
Да, само един направих в края на юни. Ще направя още един, дали е възможно да имам СПКЯ?

# 215
Здравейте!
Имам въпрос, понеже съм доста притеснена.
Цикълът ми закъснява с около 3 месеца, трябваше да ми дойде на 29-ти май, никога  преди не ми се е случвало. Направих тест и беше отрицателен. Използвали сме предпазни средства всеки път. Нощем от скоро време ми се гади и дори се събуждам от самото гадене. Важна подробност е, че имам Хашимото и Инсулинова резистентност. Възможно ли е заради ИР да ми закъснява или тестът да е бил грешен?Скоро ми предстои час при гинеколог, но въпреки това съм нетърпелива и моля и за Вашето мнение. Благодаря!

При положение, че МЦ ви закъснява с цели три месеца и тестовете за бременност за отрицателни, отдавна трябваше да отидете на гинеколог! Още повече, че се пазите и вероятността да сте бременна спада до 0.  Може да имате киста, задържан фоликул, проблем с щитовидната. Не чакайте, три месеца са много време.

# 216
Чак до нула няма как да спадне. Има много случаи на забременяване заради дефектен или изхлузен презерватив, при употреба на противозачатъчни също. Пък и тя си е направила само един тест скоро след предполагаемото закъснение. Дано да се окаже бременност, а не заболяване.

# 217
Здравейте, момичета! От близо 10 месеца правим опити за 2-ро детенце! Цикъла ми е доста нередовен по принцип... един път на 28 дни, втори на 35, друг на 30! Следях овулации и какво ли не и нищо! Този месец ми писна и не следях нищо! Толкова много се преуморихме, че даже като се замисля сме правили секс 2 пъти и то когато ни беше кеф, а не по задължение! Днес ми е 27 ми ден от началото на последната менструация! Имам чести бодежи ниско в корема и последните 2 дни пия айран, като побъркана! Това с млякото ме очуди и си направих тест днес! Излезе бледа втора, но съм ги виждала такива и направих още 5 теста- 2 Престо, 2 ленти и 1 Шуър! На някои тестове ми се появи 2- ра черта около 5-тата минута, а на други около 7-мата! Само Шуър чек показа отрицателен резултат!  Чудя се тази черта истинска ли е или е само в моето въображение..... и аз не знам вече!

# 218
Диди , в този вид е трудно да се каже дали е изпарителна чертата , понеже вече е изсъхнал . Ако чертите и на другите са розови , вероятно има бременност , но е още рано . Пробвай пак с първа урина и би трябвало да е по-видима . И аз забременях от 2 опита в месеца , в който ни писна и даже бях убедена , че няма шанс да се е получило , но уви .
Успех ! 🙂

Флауър , вероятно е от заболяванията , но да , определено трябваше до сега да си отишла на преглед .

# 219
Диди , в този вид е трудно да се каже дали е изпарителна чертата , понеже вече е изсъхнал . Ако чертите и на другите са розови , вероятно има бременност , но е още рано . Пробвай пак с първа урина и би трябвало да е по-видима . И аз забременях от 2 опита в месеца , в който ни писна и даже бях убедена , че няма шанс да се е получило , но уви .
Успех ! 🙂

Мери, чертите и на 2 те линти се появиха до 5-тата минута! Затова ми е странно малко! 2 Престо направих и там имаше бледи черти , но към 10- тата минута! Ето снимка и на Престо, макар че и той е изсъхнал вече! Тъпото е , че на Престо не вярвам, а лентите са ИзиТест и не ги знам до колко са вярни!

# 220
Вече няма тест , на който не сме виждали изпарителни и е трудно да се каже кой е най-достоверен , но при теб си мисля , че са истински . Утре сутринта ще е по-видима , ако е така 🤞

# 221
Успех ! 🙂

Защо уви? Не се ли радваш?

# 222
Вече няма тест , на който не сме виждали изпарителни и е трудно да се каже кой е най-достоверен , но при теб си мисля , че са истински . Утре сутринта ще е по-видима , ако е така 🤞

Дано да е така! Чул те Всевишния ❤❤❤

# 223
Успех ! 🙂

Защо уви? Не се ли радваш?

Напротив , радвах се много … уви в смисъл , че не съм познала , уви - изненада … не за бебето , което вече се роди и даже бая порасна 💙

# 224
Един малко странен въпрос, не знам, може би търся под вола теле. Възможно ли е от implantation на яйцеклетката да боли гърба долу ниско? Не кръста, по-ниско? Като дни от Овулацията /и ден на бебе правене/ съвпада що годе с периода ако яйцеклетката е оплодена да се закачи. Тест няма да покаже сега, нито домашен нито кръвен. Дали е възможно да е от това? Очите на надеждата са големи хахах

Общи условия

Активация на акаунт