"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 821
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Момичета той нищо не спомена за жълтъчно мехурче ,прегледа със всичко беше за около 5 Мин …. А и аз не видях нищо във сакчето беше празно… Май ще позная,че нищо не става и не трябваше да пия дуфастон да задържам и аз не знам какво …..

# 646
Много зависи от апаратурата. Както и дали коремен или вагинален ехограф. Просто идете на преглед след няколко дни

# 647
Знам , че си притеснена и по постовете ти личи още от началото , че си притеснителен човек, но не си вади крайни изводи на база предположение . Доктора може и да е видял , но да не е споменал . Повечето лекари гледат без да обясняват дословно . В момента само предполагаме на база информация през твоята призма , защото дори ти не си сигурна какво се е видяло . Просто за твое успокоение отиди до лекар с хубава апаратура , прегледа ще бъде вероятно с вагинален ехограф и тогава вече ще имаш повече яснота . Simple Smile

# 648
Знам , че си притеснена и по постовете ти личи още от началото , че си притеснителен човек, но не си вади крайни изводи на база предположение . Доктора може и да е видял , но да не е споменал . Повечето лекари гледат без да обясняват дословно . В момента само предполагаме на база информация през твоята призма , защото дори ти не си сигурна какво се е видяло . Просто за твое успокоение отиди до лекар с хубава апаратура , прегледа ще бъде вероятно с вагинален ехограф и тогава вече ще имаш повече яснота . Simple Smile
Здравейте момичета
Чудя се от къде да започна ?
Ще го карам по накратко
От месец някъде пия лекарства тъй като ми имам поликистоза последен цикъл 06.09.2022. След това доктора ми каза да пия дуфастон 15 дни след което като ми дойде този месец от първи ден на цикъла почвам диане35 . Правих вс възможно да забременея за да не се налага да пия това диане. Днес би трябвало да ми дойде , но до колкото се познавам няма да е днес нямам такива симптоми правя тестове за бременност още седмица преди цикъл от 3,4 дни като че ли се появява втора черта но мн бледа излиза веднага но трудно се забелязва имам болки в гърдите и са подути и от време на време изпитвам болка в десния яйчник . Та възможно ли е според вас да съм бременна ? Благодаря предварително ! ( освен дуфастон пия метфогамма и фемибион 1 и по 2пъти в седмица достинекс по половинка ) #прикачвам снимка от теста който направих снощи  незнам дали изобщо ще можете да видите нещо
любопитството е голямо нещо 😁

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 09:07 от Bebe777

# 649
Възможно е ,разбира се . Нормално е чертата да е бледа . Може да пуснете кръвен за повече яснота .

# 650
Възможно е ,разбира се . Нормално е чертата да е бледа . Може да пуснете кръвен за повече яснота .
мисля да изчакам още няколко дни!

# 651

Здравейте!
Малко съм объркана днес е 4 ден на закъснение и в деня, в който трябваше да дойде цикъла кръвния тест даде резултат 33.200, а този тест в от сутринта. Да повтарям ли кръвния тест или мога да се радвам?

На че *Мери* май е по- добре да изчакаш няколко дни и да повториш теста. Успех

# 652

Здравейте!
Малко съм объркана днес е 4 ден на закъснение и в деня, в който трябваше да дойде цикъла кръвния тест даде резултат 33.200, а този тест в от сутринта. Да повтарям ли кръвния тест или мога да се радвам?

според мен си е положителен !  С такава черта ЧЕСТИТО !

# 653

Здравейте!

според мен си е положителен !  С такава черта ЧЕСТИТО !
Благодаря! Дано всичко да е наред! Звъннах в сряда съм на преглед. Но защо ЧХГ беше така ниско ? Това ме изненада

# 654
Трябваше да повторите кръвния след 48ч. За да видите дали се удвоява. Възможно е да сте имали късна овулация ако не сте я следили с тестове, затова резултата да е бил нисък.

# 655
Трябваше да повторите кръвния след 48ч. За да видите дали се удвоява. Възможно е да сте имали късна овулация ако не сте я следили с тестове, затова резултата да е бил нисък.
Благодаря. Ами не посмях, защото лекаря ми каза др седмица да отида на преглед не спомена да повтарям теста!

# 656
Бебе777 , предложих кръвен , ако не искате да чакате и да се чудите дали чертите не са изпарителни . Ако няма да имате някаква терапия или специални мерки при + тест , спокойно може да си изчакате закъснение и да повторите с уринарен тест .

По-късно сте добавила снимка , но с лошо качество и лоша светлина . Вижда се черта , ако се е появила веднага и е била розова , е положителен .

# 657
Здравейте момичета.
Правим опити за бебче и ми закъснява 2ри ден, но също така имам непостоянни болки ниско долу. На първия ден /вчера сутрин/ си направих лейди тест, а на втория /тази сутрин/ шуър чек. Мисля в понеделник да пусна и кръвен тест. Малко се обърках с тези бледи черти. Ще съм благодарна ако изкажете мнение за резултата от тестовете ми.

# 658
Здравейте момичета.
Правим опити за бебче и ми закъснява 2ри ден, но също така имам непостоянни болки ниско долу. На първия ден /вчера сутрин/ си направих лейди тест, а на втория /тази сутрин/ шуър чек. Мисля в понеделник да пусна и кръвен тест. Малко се обърках с тези бледи черти. Ще съм благодарна ако изкажете мнение за резултата от тестовете ми.
  положителни нормално да са бледи все още

# 659
Момичета искам да ви попитам и преди цикъл и при съмнения за бременост телесната температура се почаква или съм в грешка?

Общи условия

Активация на акаунт