СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 62 420
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
От няколко дни ми се гади и се притеснявам да не съм забременяла. Не знам дали е рано за тези симптоми, но само това ми е в главата и не спирам да го мисля. Миналият МЦ ми беше на 14.07, като овулацията според календара ми е била между 1.08 - 05.08. Не я следя прецизно, тъй като не планувам бременност към момента. Имали сме полов контакт през тези дни, но той е бил прекъснат. Днес реших да си направя кръвен тест, не зная дали е твърде рано за него, но резултатите са <0.100 при реф.стойности 0.10 - 1. Доколкото съм запозната, резултатът е отрицателен. Кръвното също ми е ниско, допускам че и заради това може да ми се гади. Много се притеснявам и не знам какво да предприема. Worried

Най - вероятно е твърде рано за кръвен тест. Колко дни ви е МЦ?

# 271
Напоследък цикълът ми е нередовен и ми е трудно да го засека, но средно 35 дни.

# 272

Значи най - рано понеделник кръвен тест може би ще покаже.
Симптоми няма как да имате преди закъснение, те се припокриват с Пмс

# 273

Значи най - рано понеделник кръвен тест може би ще покаже.
Симптоми няма как да имате преди закъснение, те се припокриват с Пмс

Благодаря много!

# 274
Това е добро увеличение на hcg за 4 дни, нали? Горното е от понеделник,

това е от тази сутрин.

Пуснах го два пъти за мое успокоение защото се бях притеснила, че може да е извэнматочна заради болките. Кървене няма, но боли здраво ниско долу. Ако беше така нямаше толкова много да се увеличи предполагам? На АГ съм другата седмица средата, обаче в 5с колко ще се види не знам та за това.

# 275
Това е добро увеличение на hcg за 4 дни, нали? Горното е от понеделник,

това е от тази сутрин.

Пуснах го два пъти за мое успокоение защото се бях притеснила, че може да е извэнматочна заради болките. Кървене няма, но боли здраво ниско долу. Ако беше така нямаше толкова много да се увеличи предполагам? На АГ съм другата седмица средата, обаче в 5с колко ще се види не знам та за това.
Има доста информация в интернет за покачването на ЧХГ - в повечето случаи в началните седмици се удвоява на 48-72 часа, но не е задължително. Вижте тук като примерен източник: http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator

# 276
Minty, аз бих пуснала още веднъж след 48 часа.
На мен увеличението ми се струва бавно за първите седмици. Обикновено тогава е по-интензивно.

# 277
На 48ч няма да успея, по-скоро на 72ч тъй като понеделник е почивен ден при нас. Съмнявам се да намеря лаборатория, която да работи. Иначе ми се струва (поне на теория от четете), че уж добре се увеличава. На места го дават 60% на 48-72ч като добро увеличение, даже и 35% само да било уж нормално, но и аз не знам. АГ едва ли ще види нещо още.

А дали е възможно да е по-бавно защото още кърмя?

# 278
Аз правих тест през 48 часа и резултата ми беше 110 и после 290, така че и на мен ми се струва бавно увеличението,ноо има шанс. Може би ще е добре да спрете да кърмите щом сте бременна,но се консултирайте с АГ.

# 279
Аз правих тест през 48 часа и резултата ми беше 110 и после 290, така че и на мен ми се струва бавно увеличението,ноо има шанс. Може би ще е добре да спрете да кърмите щом сте бременна,но се консултирайте с АГ.

Това не е бавно,а нормално. Нормата е 48-72 часа. При вас е и под 48.

# 280

Коментарът на jinchen за бавното нарастване касае стойностите на MintyMohito, които са засечени през 4 дни - първият в понеделник, а вторият - в петък. За 4 дни удвояването е доста бавно наистина, но следващото засичане ще покаже как се движат нещата.

# 281

Коментарът на jinchen за бавното нарастване касае стойностите на MintyMohito, които са засечени през 4 дни - първият в понеделник, а вторият - в петък. За 4 дни удвояването е доста бавно наистина, но следващото засичане ще покаже как се движат нещата.

Аз грешно съм разбрала, мислейки,че казва че нейните стойности не са нараснали бързо.

MintyMohito,стискам палци за следващата стойност чгх.

# 282
Вече не знам какво да мисля. Това е увеличение от по 90 на 2 дни/48ч, което си е почти 90% от първия резултат. Май накрая ММ ще излезе прав като ми казвай, че се вкарвам във филми и сама си се стресирам като търся под вола теле хахах Иначе се поразрових из нета и кърменето не влияело на hcg нивата. Ще търся явно за понеделник някоя лаборатория, която работи във Варна та да ида да видя какво става. Ако не вторник.

# 283
От горчив опит ще ви кажа, че не се ли удвоява ЧХГ на 48-72 часа, нищо хубаво не може да се очаква.

# 284
Предишната  ми бременност след 500 и нещо почна да не се удвоява правилно допоследно имах надежда и пулс чухме даже и накрая мисед в 9гс , така че и аз имам горчив опит

Общи условия

Активация на акаунт