СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 267
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Pink dreams, приемаш ли Прогестерон? Като пускаш ЧХГ,пусни го и него. Много често заради нисък Прогестерон бременността не просъществува.

# 376
Pink dreams, приемаш ли Прогестерон? Като пускаш ЧХГ,пусни го и него. Много често заради нисък Прогестерон бременността не просъществува.
Приемам, да . Утрогестан , по две глобули слагам вечер вагинално.

# 377
За 13 ден хормонът наистина е много нисък. Все пак предполагам, че АГ ви е посъветвала да пуснете след 48 часа? С тази история на missed и биохимични, търсихте ли причината - ИР, възраст и съответно влошено качвство на яйцеклетките, морфология и фрагментация на сперматозоидите и т.н?
Доколкото разбирам успявате да забременеете и след това е проблемът. Аз лично бих търсила  причината за тези неуспешни бременности преди следваща процедура. Успех!

# 378
Приемам, да . Утрогестан , по две глобули слагам вечер вагинално.
Според мен е малко. Аз при първия ми трансфер бях на Циклогест 2х1 и нищо не стана... При втория вече включихме инжекции Прогестерон и нещата се случиха. Изследвайте се.

# 379
За 13 ден хормонът наистина е много нисък. Все пак предполагам, че АГ ви е посъветвала да пуснете след 48 часа? С тази история на missed и биохимични, търсихте ли причината - ИР, възраст и съответно влошено качвство на яйцеклетките, морфология и фрагментация на сперматозоидите и т.н?
Доколкото разбирам успявате да забременеете и след това е проблемът. Аз лично бих търсила  причината за тези неуспешни бременности преди следваща процедура. Успех!
Не съм спряла да търся. Хиляди, хиляди левове за изследвания, генетични, имунологични, всякакви. Била съм при най-големите светила и все едно и също чувам, че нямам никакъв проблем. Спермограмата на мъжа ми е перфектна. Овулация си имам. Витамини,хормони, всичко поддържам в норма. Не знам при кой да ходя вече.

# 380
Пускахте ли ДНК фрагментация, че се случва при хубава спермограма това да е проблемът?
За инсулинова резистентност, щитовидна, НК клетки кога последно пускахте, че това са си динамични показатели, особено щитовидната (пълен пакет, не само ТСХ). Предполагам, че имате цветна снимка Щом правите инсеминация. Репродуктивен имунофенотип правен ли е, в клиниката, в която съм е задължително излседване.
В коя клиника сте, ако не е тайна? Над 35 ли сте?

# 381
Пускахте ли ДНК фрагментация, че се случва при хубава спермограма това да е проблемът?
За инсулинова резистентност, щитовидна, НК клетки кога последно пускахте, че това са си динамични показатели, особено щитовидната (пълен пакет, не само ТСХ). Предполагам, че имате цветна снимка Щом правите инсеминация. Репродуктивен имунофенотип правен ли е, в клиниката, в която съм е задължително излседване.
В коя клиника сте, ако не е тайна? Над 35 ли сте?
Редовно си следя хормоните и на щитовидната.  Посещавам през няколко месеца е ендокринолог, за да разчита резултати. Нямам инсулинова резистентност. Имам цветна снимка, правила съм и хистероскопия при д-р Калчев. Била съм и при Сигридов. Сега инсето го правих при д-р Сенкова в Неовитро.
Над 35 год.съм.

# 382
Разбирам, направили сте всичко. Няма да разводняваме темата повече, д-р Сенкова е страхотен човек и специалист и сигурно знаете, че за съжаление след 35 качеството на яйцеклетките рязко спада. Не знам с какъв АМХ сте, но след тази възраст, винаги има риск от ниско качество на яйцеклетките. За съжаление казвам и от личен опит - забременяване и бременност на 25 и след 35… пожелавам ви успех, в добри ръце сте с Д-р Сенкова.

# 383
Pink dreams, в добри ръце сте с д-р Сенкова! Аз също съм при нея и успехът ми е факт. Не губете надежда и вярвайте в целия екип!

# 384
Pink dreams, в добри ръце сте с д-р Сенкова! Аз също съм при нея и успехът ми е факт. Не губете надежда и вярвайте в целия екип!

Момичета ,това са стойностите на чхг след трансфер на 2 Тридневни ембриончета:
Ден 9 - 128
Ден 11-  354
Ден 16- 3314

Дали и двете са се хванали? Другата седмица съм на ехограф.

# 385

Момичета ,това са стойностите на чхг след трансфер на 2 Тридневни ембриончета:
Ден 9 - 128
Ден 11-  354
Ден 16- 3314

Дали и двете са се хванали? Другата седмица съм на ехограф.
Много е възможно! Но ЧХГ е много относителен маркер. При едни момичета е високо с 1 бебе, при други е по-ниско, пък са с двечки. Изчакайте прегледа и честито!

# 386
Момичета, включвам се с резултат от днес. За моя голяма изненада стойността се покачва от 25.4 на 77.5. Вече не знам какво да мисля. Прогестеронът ми е 122.

# 387
Момичета, включвам се с резултат от днес. За моя голяма изненада стойността се покачва от 25.4 на 77.5. Вече не знам какво да мисля. Прогестеронът ми е 122.
Може и "дръпне", има шанс - Прогестеронът е добре. Следете ЧХГ и занапред и УСПЕХ!

# 388
Да, следете ЧХГ през 2 дни. При моята Биохимична насратваше бавно, после спря и започна да пада. Ако достигнете 1000 и нагоре, най-информативен ще бъде ултразвуков преглед. Успех!!

# 389
Аз мисля, че са добри резултатите и имаш шанс. Успех и ни дръж в течение, как са се развили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт