СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 267
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Pink dreams, честито и до края Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover People Baby Коя под ред ти беше тази инсеминация? Наистина прогестерона е много добре, само глобули ли приемаш?

# 391
Здравейте, включвам се и аз в групата сред  4 дни закъснение на 03.09 си направих тест и беше положителен, на следващия ден взех още две марки тест и те бяха положителни на 05.09 си направих и кръвен тест- резултата на free b-hcg беше 1973 mlU/ml. Сега с нетърпение чакам прегледа средващата седмица и се надявам всичко да бъде наред!

# 392
  • Добрич
Здравейте! С нередовен цикъл съм. Според вас има ли бременност?

# 393
gilgoniq, да, резултатът сочи, че има. Simple Smile
Стойностите са като за много ранна бременност.
Кой ден от цикъла ви е?

# 394
  • Добрич
gilgoniq, да, резултатът сочи, че има. Simple Smile
Стойностите са като за много ранна бременност.
Кой ден от цикъла ви е?
29 ден. Благодаря ви!

# 395

Повторете след 48 часа + прогестерон

# 396
Прогестерона ти е леко нисък,следи го и ако пада трябва да приемаш допълнително.

# 397
Pink dreams, честито и до края Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover People Baby Коя под ред ти беше тази инсеминация? Наистина прогестерона е много добре, само глобули ли приемаш?
Да,само глобули по 2 . Трета инсеминация,  но не по ред. Горе -долу преди две години ми бяха първите две. След това забременявах спонтанно, но неуспешно. Като с едната бременност както ви разказах по нагоре стигнах до 8 г.с. След това няколко биохимични имам. Силно се надявам наистина да е чудо и се развият нещата.

# 398
Момичета,  резултатът от кръвния ми днес е от 77.4 на 200. Прогестерон 133. 🙏🙏🙏

# 399
Pink dreams, знаех си, че всичко ще е наред. Ще слушаш кака си Елиза друг път. 😀
Честито!

# 400
Закъснява ми с шест дни и това е резултатът …….. 😢🥲

# 401
tsvetka, редовен ли е цикълът ти?
Резултатът е доста нисък за 6 дена закъснение. В този период числото вече най-често е 4-цифрено.
Възможно е да е била късна овулация.
В тази ситуация аз бих пуснала още веднъж ЧХГ след 48 часа, за да видя как се движат нещата.

# 402
Момичета, как во се струва този резултат на 4 ден закъснение. Последен цикъл 09.08. Би трябвало да съм в 5г.с. и ми се струва ниско. Според вас колко ттябва да е чхг-то, за да се установи бременността от лекар. Записала съм си час за 14.09

# 403
След два дни надали ще се види нещо при това ЧХГ. Възможно ли е да е по-късна овулация? Ниско е за такова закъснение... Редовен ли Ви е цикъла? Следена ли е О?

# 404
След два дни надали ще се види нещо при това ЧХГ. Възможно ли е да е по-късна овулация? Ниско е за такова закъснение... Редовен ли Ви е цикъла? Следена ли е О?
Здравейте, цикъла ми е редовен, около 31 дни. Овулация не съм следила с тестове, но знам че е около 17-18 ден. И все пак ми се вижда твърде ниско, възможно ли е да е нормално-развиваща се бременност.

Общи условия

Активация на акаунт