СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 207
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, днес бях на преглед. Всичко си има и отговаря за 5 г.с. В края на месеца съм пак на преглед. Надявам се тогава да има сърдечна дейност. Сърцето ще ми е свито дотогава, но се надявам с тази бременност всичко да е наред. Успех пожелавам на всички. Heart

# 421
Всичко ще е наред, pink dreams! Успех, мила!

# 422
Споко, всичко ще бъде наред! Не се бой! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus People Baby

# 423
Всичко ще бъде наред! Честито и успех до финала! 🍀❤️🙏

# 424
Момичета, днес бях на преглед. Всичко си има и отговаря за 5 г.с. В края на месеца съм пак на преглед. Надявам се тогава да има сърдечна дейност. Сърцето ще ми е свито дотогава, но се надявам с тази бременност всичко да е наред. Успех пожелавам на всички. Heart
Здравейте, на кой ден закъснение отидохте? При мен на 3 ден закъснение чхг-то ми беше 72.3 и реших да изчакам 10 дни и директно да отида на лекар. Надявам се да нараства както трябва.

# 425
Здравейте, на кой ден закъснение отидохте? При мен на 3 ден закъснение чхг-то ми беше 72.3 и реших да изчакам 10 дни и директно да отида на лекар. Надявам се да нараства както трябва.
Мисля, че около 10ти ден се пада. От преди датата на цикъла следях чхг , тъй като съм след инсеминация.

# 426
Имам закъснени е на МЦ с 2 дни....
Другите тестове са отрицателни....но и кърмя Бебка,която е на 8 месеца и не знам дали това е фактор за отрицателният им резултат....
От преди седмица имам ПМС но така и не идва...и си пуснах кръвен който не мога да разчета и за това качвам тук снимка за мнения...
Благодаря Ви!

Скрит текст:

Има вероятност да е бременност, но трябва да пуснете пак още 2 пъти поне през 72 часа, за да видите как се променя и дали се удвоява. Тогава ще сте сигурна

# 427
Пак съм аз 🙂
Сряда бях на преглед. Потвърдена бременност и сърдечна дейност 💞💞💞
Оказа се, че ниските стойности на ЧХГ са били от моето нетърпение и късна овулация 🙂
Успех на всички!

# 428
Ъпдейт от мен - слагам утрогестан вагинално 2х2, днес прогестерон 68, чхг - 482. Мисля, че се движи добре.

Здравейте!
Прм - 14.08.2022 дължина 29-31дни
13.09 - положителен тест от аптеката
14.09 - кръвен
Как са стойностите с поред вас?

Екстра са! Следете и занапред Прогестерона - да не пада. Референтните му стойности, дадени под изследването, са валидни, така че по тях се ориентирайте. Успех!

# 429
Момичета,
аз също ще се включа накратко с моята история:
две инвитро процедури - неуспешни, втората приключи с кухо яйце Disappointed
В очакване на трансфер на замразени ембриони забременях по естествен път, но в 7ма седмица сърчицето спря.
Вярвам, че нещата ще се наредят, не губим надежда. Успех на всички Hands Pray People Angel

# 430
Здравейте направих чхг 4 дни преди цикъл 11.18 1 ден преди цикъл пуснах отново 67.46 отидох веднага на лекар защото имам спонтанни аборти пуснаха ми прогестерон който се оказа 17.30 на референтни от 2 до 146 изписаха ми утрогестан и натаспин ...та според вас как се движи чхг и нормално ли е прогестерона да е нисък все още и биха ли се нормализирали нещата с тази терапия

# 431
Здравейте направих чхг 4 дни преди цикъл 11.18 1 ден преди цикъл пуснах отново 67.46 отидох веднага на лекар защото имам спонтанни аборти пуснаха ми прогестерон който се оказа 17.30 на референтни от 2 до 146 изписаха ми утрогестан и натаспин ...та според вас как се движи чхг и нормално ли е прогестерона да е нисък все още и биха ли се нормализирали нещата с тази терапия
Единична стойност трудно може да послужи за някакъв извод. Следващия път, когато си пускате ЧХГ, си пуснете отново и Прогестерон - кръвта трябва да се даде преди приема на сутрешната доза утрогестан, за да е адекватен резултатът.
Аз до последното пускане на ЧХГ си пусках успоредно и Прогестерон, заради 2 предходни миседа, при които не следях прогестерона. Оказа се, че не усвоявам добре утрогестан, поради което включихме инжекции Пролутекс, с който успях да си вдигна навреме прогестерона след прокървяване в ранна седмица. Поне до 12 г.с. си следете прогестерона.

Също бих посъветвала да минете на имунолог, ако АГ не ви е посъветвал вече. Изследванията са малко скъпи, но това е един от ключовите фактори, от които зависи износването на бременността. Ако сте в София, мога да препоръчам Доц. Румен Русев, който е с втора специалност ендокринолог и гледа по-широката картина, а не само от едната специалност. За него часове се запазват за след 2 седмици някъде, така че колкото по-рано се ориентирате, по-добре.

Успех!

# 432
Стиксам палци да се вдигне,няма как някой тук да даде експертно мнение,но от сърце Ви желая един пухкав финал. Това е максимална доза утрогестан,поне доколкото аз знам,но е добре след някой ден да си пуснете да видите как върви заедно с чгх. Моят прогестерон беше в тавана,140, два дни преди датата на цикъла,но после пак се наложи да го слагам заради отлепяне. Стиксам силно палци!

# 433
Стиксам палци да се вдигне,няма как някой тук да даде експертно мнение,но от сърце Ви желая един пухкав финал. Това е максимална доза утрогестан,поне доколкото аз знам,но е добре след някой ден да си пуснете да видите как върви заедно с чгх. Моят прогестерон беше в тавана,140, два дни преди датата на цикъла,но после пак се наложи да го слагам заради отлепяне. Стиксам силно палци!
А възможно ли е да се поддържа по нисък прогестерон и пак всичко да е наред

# 434
А възможно ли е да се поддържа по нисък прогестерон и пак всичко да е наред

Не знам,аз не съм имала проблем с него,това ми е трета бременност и за първи път го пуснах, защото с втората имах ранно зацапване и исках да видя сега,ако е нисък да го слагам. Знам,че е много важен и със сигурност е добре да е висок. Надявам се всичко да е наред с бременността Ви този път.

Общи условия

Активация на акаунт