СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 214
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте!
Това са резултатите ми от днес. ПМЦ 27.07, не е следена О сега. Искаме бебе, като сме имали контакти на 7, 14, 15 и 25.08.
Цикълът ми не е редовен, средно 25 д. Ще повторя изследването и в понеделник (макар, че незнам дали има смисъл при тези резултати, особено прогестерона), и ще се консултирам с лекар.
Дотогава, обаче ми се иска да прочета и вашите мнения 🤗

Здравейте,а имате ли и дълги цикли, защото при цикъл на 25 дни средно вече имате 7 дни закъснение,ако се приеме ,че на 20-ти е трябвало да Ви дойде,а това е много ниска стойност,дори под 5 не е положителен,а между 5 и 25 е сива зона. Ако имате дълги цикли,то тогава нещата ще стоят по друг начин. Но с тази стойност на прогестерона наистина не изглежда възможна бременност.
Най-много 2 пъти в годината МЦ да е около 35 дни. Рядко имам закъснение, и затова пуснах кръвен направо, вместо да се чудя с уринарен рано ли го правя.

# 361
Здравейте!
Това са резултатите ми от днес. ПМЦ 27.07, не е следена О сега. Искаме бебе, като сме имали контакти на 7, 14, 15 и 25.08.
Цикълът ми не е редовен, средно 25 д. Ще повторя изследването и в понеделник (макар, че незнам дали има смисъл при тези резултати, особено прогестерона), и ще се консултирам с лекар.
Дотогава, обаче ми се иска да прочета и вашите мнения 🤗

Здравейте,а имате ли и дълги цикли, защото при цикъл на 25 дни средно вече имате 7 дни закъснение,ако се приеме ,че на 20-ти е трябвало да Ви дойде,а това е много ниска стойност,дори под 5 не е положителен,а между 5 и 25 е сива зона. Ако имате дълги цикли,то тогава нещата ще стоят по друг начин. Но с тази стойност на прогестерона наистина не изглежда възможна бременност.
Най-много 2 пъти в годината МЦ да е около 35 дни. Рядко имам закъснение, и затова пуснах кръвен направо, вместо да се чудя с уринарен рано ли го правя.

Дори и при дълъг цикъл пак не се връзват нещата,вече трябваше чгх да е по-високо и прогестеронът съответно. Запишете час за преглед,ако минат и тези 35 дни от последния цикъл.

# 362
Здравейте отново от мен.
След 12.21 в четвъртък като писах, днес резултата е 45.9 🙂
Явно наистина съм била с много късна овулация и съм хванала съвсем в началото.
Надявам се да продължи така.
Благодаря ви още веднъж за подкрепата.

# 363
Имам закъснени е на МЦ с 2 дни....
Другите тестове са отрицателни....но и кърмя Бебка,която е на 8 месеца и не знам дали това е фактор за отрицателният им резултат....
От преди седмица имам ПМС но така и не идва...и си пуснах кръвен който не мога да разчета и за това качвам тук снимка за мнения...
Благодаря Ви!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 13:55 от Не се сърди, човече

# 364
  • Варна
Отрицателен.

# 365
На 9 ден след трансфер на 2 тридневни ембриони, резултат 128.6. Как ви се струва?

# 366
  • София/Севлиево
Ако е 2.0 е отрицателен,ако е 20 може и да има нещо(през телефона не го виждам добре),но може и да е остатък от предходната бременност(въпреки че ЧХГ се чисти по-бързо от 8 месеца).Казвам го , защото съм имала бременност до 8 г.с.с начален резултат 15...

# 367
На 9 ден след трансфер на 2 тридневни ембриони, резултат 128.6. Как ви се струва?
Прекрасно ЧХГ! Пуснете пак след 48 часа! Честито!

# 368
Имам закъснени е на МЦ с 2 дни....
Другите тестове са отрицателни....но и кърмя Бебка,която е на 8 месеца и не знам дали това е фактор за отрицателният им резултат....
От преди седмица имам ПМС но така и не идва...и си пуснах кръвен който не мога да разчета и за това качвам тук снимка за мнения...
Благодаря Ви!

Скрит текст:
Резултатът е 2.0. При минимална референтна стойност за бременност, започваща от 5, вашият е под тази стойност, т.е. този резултат показва неналичие на бременност.

# 369
След едно кухо яйце миналата година. Днес трябваше да ми дойде, това е резултата.
Не смея да се зарадвам още.
Последна менструация на 04.08 - овулация засечена с лентички на 19.08.2022. Цикъл - 30дни.  Излезна ми положителен тест на Престо още преди 3 дни с много бледа черта.

# 370
Butterfly, реазултатите са хубави и на ЧХГ и на прогестерона.
Може да проследите след 48 часа в същата лаборатория.
До успешен финал! Simple Smile

# 371
Здравейте, момичета. На 24ти август беше инсеминацията ми. На 12ти ден от нея правих уринен тест от тези за ранна бременност и се появи втора бледа, но видима черта. Вчера (13ти ден) направих и кръвен, който за жалост, както според мен , така и според лекарката е нисък. Ясно, че утре ще го повторя. Но разочарованието ми е голямо пак. На прага на отчаянието съм вече.  Имам един месед преди година и половина, приключи в средата на 8 г.с. + няколко биохимични след това. В момента пия натаспин, а ако се развият нещата започвам с Клексан, тъй като съм с тромбофилия.
Има ли такива от вас, при които нещата са се развили положително с такъв нисък резултат на 13ти ден?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 10:22 от pink dreams

# 372
Pink dreams, според мен има шанс, освен ако не е остатъчно ЧХГ от хориомон.

# 373
Pink dreams, според мен има шанс, освен ако не е остатъчно ЧХГ от хориомон.
Овитрел съм слагала на 22ри август, т.е. преди 16 дни.

# 374
Значи вече се е изчистил най-вероятно и си е бременност. Пожелавам ти успех от все сърце!

Общи условия

Активация на акаунт