СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 62 404
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
То винаги е 50:50 дали ще се роди докато не се роди. Че и след това. Намерих калкулатор онлайн, който изчислява интервала и количеството на увеличение. Всичко в границите. Май ще си паузирам влизането във форума докато не видя какво ще става. Спокойствие и само спокойствие. Всичко негативно влияе на хормоните...

# 286
Ами не е точно 50:50. Ако не се удвоява навреме, най-вероятно няма да е успешна бременност.

# 287
Моят опит с неправилно растящо чхг е също неуспешен. Първите 2 стойности се удвояваха на 48 часа, но третата беше на 90 часа. Всичко приключи в 5 гс спонтанно. Доброто в случая беше, че не е извънматочна. Разбирам, че таите силна надежда, дано чудото е на ваша страна. Все пак потърсете лаборатория в понеделник. В майчин дом сигурно ще работи.

# 288
Здравейте. Имам една питанка . На 8ми си направих ЧХГ - 2156.15,  днес повторих-1992 . От къде би идвала тази разлика ? В 2 различни лаборатории са направени . Благодаря предварително

# 289
Правете чхг в една и съща лаборатория. Повторете след 48 часа. Спадането на чхг не говори за нищо хубаво. От 8ми до днес е трябвало да се увеличи доста.

# 290
Здравейте. Имам една питанка . На 8ми си направих ЧХГ - 2156.15,  днес повторих-1992 . От къде би идвала тази разлика ? В 2 различни лаборатории са направени . Благодаря предварително

Най-вероятно бременността ще приключи, за съжаление. Трябва да се удвоява на 48-72 часа, а вашето пада надолу. Няма значение, според мен, че са в различни лаборатории, за 7 дни трябваше вече да е над 10 000.

# 291
Има много варианти за тълкуване:
1. Различните лаборатории
2. Ако сте трансферирали повече от 1 ембрион, някой или някои от тях да не са се имплантирали
3. Бременноста да не се развива

Ако имате възможност, направете още едно засичане в последната лаборатория след 2 дни, за да проследите най-достоверно как се движи ЧХГ-то. Успех!

# 292
Възможно е , за съжаление ..... ще повторя пак резултатите

quote author=Pistachio link=topic=1455951.msg45173559#msg45173559 date=1660552857]

Най-вероятно бременността ще приключи, за съжаление. Трябва да се удвоява на 48-72 часа, а вашето пада надолу. Няма значение, според мен, че са в различни лаборатории, за 7 дни трябваше вече да е над 10 000.
[/quote]

# 293

Последен МЦ 11.07, положителен тест за О на 23.07. Да кажем овулацията да е била грубо някъде между 23-25.07. С цикъл вариращ от 24 до 28 дни, по мои сметки някъде 05-07.08 е трябвало да дойде цикъл.

Пусках на 08.08 ден 29 от М, приблизително 2-3дни закъснение,

После на 12.08 (ден 33 от МЦ) и намерих лаборатория, която работи днес във Варна и пуснах пак 15.08 ЧХГ (ден 36 от МЦ)  (грубо 9-10 дни закъснение) + прогестерон този път.  Прогестерона още не е излязъл, но ЧХГ да. Това е резултата  в 5 г.с. +1.

Двойно почти с минимална разлика от резултата в петък.  Сряда ще пусна пак да видя,  и знам че нещата не в идеалния вариант обаче докато не стане белята надеждата ще си седи.  И с предната бременност в 5г.с. Не бяха много високи.  Безе 630 по спомен,  обаче 1 път само съм ходила и това беше. Този път от нетърпение рано рано,  та малко сама се завъртях в този кръг ама...

# 294
Това е добре , че се е задържало при Вас , дано така ти и остане ! При мен не знам какво се случва

Последен МЦ 11.07, положителен тест за О на 23.07. Да кажем овулацията да е била грубо някъде между 23-25.07. С цикъл вариращ от 24 до 28 дни, по мои сметки някъде 05-07.08 е трябвало да дойде цикъл.

Пусках на 08.08 ден 29 от М, приблизително 2-3дни закъснение,

После на 12.08 (ден 33 от МЦ) и намерих лаборатория, която работи днес във Варна и пуснах пак 15.08 ЧХГ (ден 36 от МЦ)  (грубо 9-10 дни закъснение) + прогестерон този път.  Прогестерона още не е излязъл, но ЧХГ да. Това е резултата  в 5 г.с. +1.

Двойно почти с минимална разлика от резултата в петък.  Сряда ще пусна пак да видя,  и знам че нещата не в идеалния вариант обаче докато не стане белята надеждата ще си седи.  И с предната бременност в 5г.с. Не бяха много високи.  Безе 630 по спомен,  обаче 1 път само съм ходила и това беше. Този път от нетърпение рано рано,  та малко сама се завъртях в този кръг ама...
[/quote]

# 295
Minty, ако имаш възможност си запази час за АГ за края на седмицата и тогава вече ще стане ясно.
Като цяло, да, резултатът е малко нисък за 5+1 и не се покачва идеално, но лекар трябва да види и да каже.

# 296
И аз не знам вече какво става.  Оптимист до последно,  обаче почвам да съм Hope for the best, prepare for the worst.

Поне прогестерона и той излезе.

Според Вас добре ли е или е нисък?

Minty, ако имаш възможност си запази час за АГ за края на седмицата и тогава вече ще стане ясно.
Като цяло, да, резултатът е малко нисък за 5+1 и не се покачва идеално, но лекар трябва да види и да каже.

Тя си взима годишен отпуск май четвъртък /петък всяка седмица.  Най -  много за другата да успея да запиша. Иначе поне върви нагоре, и не е с големи темпове,  обаче почти като че ли успява. Мен предния път ми казаха да се готвя, че може и да ми изпишат да пия неща и да не стане нищо.  Пък на изследвания други не ме пратиха,  нищо не ми изписаха.  Обаче в 7Г.С. чак се чу сърчицето.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 13:35 от MintyMohito

# 297
И аз не знам вече какво става.  Оптимист до последно,  обаче почвам да съм Hope for the best, prepare for the worst.

Поне прогестерона и той излезе.

Според Вас добре ли е или е нисък?

Тя си взима годишен отпуск май четвъртък /петък всяка седмица.  Най -  много за другата да успея да запиша. Иначе поне върви нагоре, и не е с големи темпове,  обаче почти като че ли успява. Мен предния път ми казаха да се готвя, че може и да ми изпишат да пия неща и да не стане нищо.  Пък на изследвания други не ме пратиха,  нищо не ми изписаха.  Обаче в 7Г.С. чак се чу сърчицето.
Прогестеронът е нисичък - говорете с АГ дали не е добре да ви добави прогестеронови препарати за покачване. Успех!

# 298
Здравейте,
На 08.08 си направих първото ЧХГ, което беше 220.80. 48 часа по-късно беше паднало на 124 и за съжаление АГ ми каза, че най-вероятно става въпрос за биохимична бременност и да си пусна ново ЧХГ днес, за да проследим колко бързо намалява хормона.
Новото ми ЧХГ от днес е със стойност 578.30. И трите теста са правени в една и съща лаборатория. Това възможно ли е изобщо? Случва ли се хормона да се покачва, след като е започнал да пада? Чакам АГ да ми звънне, наясно съм, че той най-добре ще ми обясни, но пиша и тук защото в рамките на 1 седмица се побърках от щастие, тъга и всякакви други емоции и неразбиране...

# 299
Такива случаи има, когато са два ембриона, обаче единият не се развива. Може това да е и при вас.  Колко дни закъснение имате? Може да повторите след още 48ч ЧХГ или направо на 10 дни закъснение на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт