СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 197
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета петък чхг 341 днес 1156 прогестерон в петък 35 днес 32 как ви се струват стойностите трябва ли да се притеснявам приемам утрогестат

Чгх върви много добре,но прогестеронът е нисък ,ако е в мерна единица n/mol. Свържи се с твоето аг да каже,според мен е добре да приемаш още. Но какъв и колко АГ знае. Успех!🍀

Супер е,това е в другата мерна единица. Според мен всичко е наред,ще стискам силно палци.

Вашата мерна единица е ng/mol,а объркващо от лабораторията са дали стойностите за n/mol. Конвертирано вашето е към 90 и това е много добре.

# 451
Здравейте момичета петък чхг 341 днес 1156 прогестерон в петък 35 днес 32 как ви се струват стойностите трябва ли да се притеснявам приемам утрогестат

Чгх върви много добре,но прогестеронът е нисък ,ако е в мерна единица n/mol. Свържи се с твоето аг да каже,според мен е добре да приемаш още. Но какъв и колко АГ знае. Успех!🍀

Супере,това е в другата мерна единица. Според мен всичко е наред,ще стискам силно палци.
може ли да ми обясниш това за мерните единици никой не ми е казал и аз ужасно св притесних

# 452

Супере,това е в другата мерна единица. Според мен всичко е наред,ще стискам силно палци.
може ли да ми обясниш това за мерните единици никой не ми е казал и аз ужасно св притесних

Има калкулатор в интернет,ng/mol е по-ниска по цифри стойност,но се равнява на повече в другата мерна единица n/mol. С една дума винаги като пускаш, ако пускаш пак гледаш мерната единица,ако е n/mol е добре да е 90/100 ,а при ng/mol 30 се равнява на 90. ☺️

# 453

Има калкулатор в интернет,ng/mol е по-ниска по цифри стойност,но се равнява на повече в другата мерна единица n/mol. С една дума винаги като пускаш, ако пускаш пак гледаш мерната единица,ако е n/mol е добре да е 90/100 ,а при ng/mol 30 се равнява на 90. ☺️
много ти благодаря ако намерил този калкулатор ще съм ужасно благодарна да ми покажеш

# 454
# 455
  • У дома !
Това може да ви е полезно за прогестерона. Аз често се обърквам също заради мерната единица...

# 456
Кръвния тест е отеицателен нали ?

# 457
# 458
Здравейте Дами.
Много се притеснявам някой може ли да ми помогне??
Бременна ли съм?

# 459
# 460
  • USA
Не 0.61 е отрицателен резултат, другото са референтни стойности

# 461
Здравейте, момичета. Според вас до какви стойности да следя ЧХГ?

# 462
Здравейте, момичета. Според вас до какви стойности да следя ЧХГ?
Достатъчно е два пъти през 48 часа да се проследи. После вече прегледите са важни, а не стойностите на ЧХГ.

# 463
Здравейте пак идвам с инфо 1156 чхг в понеделник удвояване на всеки 41 часа днес 2341 удвояване на 47 часа трябва ли да се притеснявам че часовете са в повече на удвояването 6 седмица и 2 дни съм вчера ходих на лекар има плодно сакче но малко се притесних заради тия часове

# 464
От тук нататък щом се вижда с ехограф, ходете само на прегледи. Чхг расте на 48-72 часа, вие сте съвсем в граница

Общи условия

Активация на акаунт