СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 187
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
[/img]
Едното е от вчера едното от днес

не излиза снимката, която сте прикачили

При мен на ден 16 беше около 3000, на ден 18 около 9000. А за момента виждат едно сакче и ембрионче... вече само ехографа трябва да се гледа.

# 481
[/img]
Едното е от вчера едното от днес

не излиза снимката, която сте прикачили

При мен на ден 16 беше около 3000, на ден 18 около 9000. А за момента виждат едно сакче и ембрионче... вече само ехографа трябва да се гледа.
Благодаря за отговора страх лозе пази дето казали хората все се притеснявам пусти му страх не позволява човек да се наслади на момента си

# 482
Здравейте, момичета! Какво е вашето мнение за такъв резултат? За първи път пускам в Кандиларов ЧХГ!

# 483
Здравейте момичета ЧХГ на 13 ден 2714 мисля че няма смисъл вече да пускам на 9 ден беше 320... Но имам някой притеснения имам подуване на корема и леки опъвания и тежест долу ниско дали е нормално казаха ми на преглед чак на 11.10.Благодаря предварително 🙏🙏🙏🙏

# 484
Здравейте малко информация и от мен от два дни съм вкъщи със ръждиво зацапване на легло ще съм докато дойде време за прегледа лекарката каза да не се плаша но незнам вече какво да очаквам притеснено ми е чхг последно беше 3200 дано всичко да е наред

# 485
Здравейте, момичета! Какво е вашето мнение за такъв резултат? За първи път пускам в Кандиларов!

И аз такъв резултат. Лекарят ми го сметна за отрицателен. Ти на кой ден след овулация го пусна?

# 486
Здравейте момичета ЧХГ на 13 ден 2714 мисля че няма смисъл вече да пускам на 9 ден беше 320... Но имам някой притеснения имам подуване на корема и леки опъвания и тежест долу ниско дали е нормално казаха ми на преглед чак на 11.10.Благодаря предварително 🙏🙏🙏🙏
Абсолютно нормално е, спокойно. Без излишна паника и притеснение.

# 487
Благодаря от сърце 🙏

Абсолютно нормално е, спокойно. Без излишна паника и притеснение.

# 488
На 10-ти ден. Ами ти?

Здравейте, момичета! Какво е вашето мнение за такъв резултат? За първи път пускам в Кандиларов!

И аз такъв резултат. Лекарят ми го сметна за отрицателен. Ти на кой ден след овулация го пусна?

# 489
Отрицателен е в момента. След 48 чвса може да пуснете още веднъж. И моя беше 0,59 първия път, просто беше рано.
Здравейте, момичета! Какво е вашето мнение за такъв резултат? За първи път пускам в Кандиларов ЧХГ!

# 490
Здравейте малко информация и от мен от два дни съм вкъщи със ръждиво зацапване на легло ще съм докато дойде време за прегледа лекарката каза да не се плаша но незнам вече какво да очаквам притеснено ми е чхг последно беше 3200 дано всичко да е наред
Пуснете си и Прогестерон. Нерядко в ранните седмици кървене/зацапване се дължи на нисък Прогестерон, което не е добре.На резултата от изследвавето ще си видите референтните стойности за периода и дали вашата стойност е в границите. Ако е по-ниска, веднага консултация с АГ. Успех!

# 491
Пуснете си и Прогестерон. Нерядко в ранните седмици кървене/зацапване се дължи на нисък Прогестерон, което не е добре.На резултата от изследвавето ще си видите референтните стойности за периода и дали вашата стойност е в границите. Ако е по-ниска, веднага консултация с АГ. Успех!
онзи ден беше 72 референтни от 2 до 146

# 492

Нееес,пак е в стойност ng/mol, перфектна ти е стойността, отговаря на 210 близо,не е от прогестерона,той е в небесата,но може просто леко отлепяне да има. Лежи си повече,щом е кафяво не се плаши,имаш свръх много прогестерон,стискам палци!🍀

# 493

Нееес,пак е в стойност ng/mol, перфектна ти е стойността, отговаря на 210 близо,не е от прогестерона,той е в небесата,но може просто леко отлепяне да има. Лежи си повече,щом е кафяво не се плаши,имах свръх много прогестерон,стискам палци!🍀
Да не е розово жълто кафяво и само сутрин като отида до тоалетната при бърсане през деня няма нищо . Да гледам да лежа и да чакам 10 да дойде за прегледа чудя се дали да пусна чхг в понеделник или няма смисъл

# 494
Скрит текст:
На 10-ти ден. Ами ти?

И моето на десети ден беше над едно, после нарастна с малко и на 14ти ден беше 1,4. Лекарят каза, че ако има бременност ЧХГ-то трябва да е поне 5. За да ви е спокойно, пуснете кръвен след няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт