СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 187
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, стойности  на чхг148 на 4ти ден от закъснението и след 48 часа - 200, как ви се струват? Има съмнения за извънматочна бременност, тъй като в матката има миниатюрна находка, а при преглед се вижда "нещо" под яйчника и утре ще ходя за второ мнение, дали евентуално е тръба. Миналия месец не е ясно кога е настъпила овулация. При чхг 200 ми е ясно, че не би следвало нищо да се вижда при ехографски преглед, но е факт една малка, черна точка, която не може да се каже какво е. Доста рано посетих лекар, но се притесних, тъй като за предния месец смятах, че не е настъпила овулация ( след 2 прегледа и тестове за ову с лентички).

# 496
Amerikas, резултатите не са добри.
Могат да сочат за извънматочна или за неуспешна имплантация.
Аз бих пуснала пак след 48 часа, за да видя как се развиват нещата. Ако продълбава да се качва бавно бих следила много изкъсо нещата.

# 497
Здравейте!
Надявам се да получа помощ и насока защото знам, че сте запознати с доста неща мили дами!
Правих ЕТ на 20.09 и на два ембриона и ЧХГ от 4.10 е 33.200 UL/l. Лакрая нищо не каза само да продължа утрогестан и но шпа и идната седмица съм на преглед? Според вас това положителни резултати ли са и има ли надежда?
Блгоадря ви за отделеното време!

# 498
Може би доктора се надява на късна имплантация,но колко по-късна? Според мен са крайно ниски стойности,моя ЕТ бе на 21.09 и стойността на чхг в момента е над 800..съжалявам!

# 499
Благодаря!

# 500
Добро утро, момичета
Тест ден преди предполагаем цикъл, тоест без налично закъснение, с такива резултати дали е считан за положителен?
Ще съм благодарна за мненията Ви , и успех на всички🙂

# 501
Да, честито!
Добро утро, момичета
Тест ден преди предполагаем цикъл, тоест без налично закъснение, с такива резултати дали е считан за положителен?
Ще съм благодарна за мненията Ви , и успех на всички🙂

# 502
Благодаря...
Късмет и кураж на всички

# 503
Момичета незнам дали това е правилната тема , но утре трябва да си пусна чхг. Тя въпроса ми е пия метфогамма по някакъв начин може ли да повлияе на изследването или ? Ако някой знае ще съм му благодарна !

# 504
Момичета незнам дали това е правилната тема , но утре трябва да си пусна чхг. Тя въпроса ми е пия метфогамма по някакъв начин може ли да повлияе на изследването или ? Ако някой знае ще съм му благодарна !

Не влияе на резултата

# 505
Здравейте! Днес ми е първи ден закъснение и поради предишни проблеми съм пуснала ЧГХ и прогестерон. Прогестеронът дали е добре?

# 506
Здравейте, последният ми цикъл беше на 16.09. Положителният ми тест за овулация беше на 28.09. Днес ЧХГ ми е 95,43. Според вас нормален ли е този резултат? Очакваната менструация трябваше да е на 14-15.10.

# 507
Здравейте, последният ми цикъл беше на 16.09. Положителният ми тест за овулация беше на 28.09. Днес ЧХГ ми е 95,43. Според вас нормален ли е този резултат? Очакваната менструация трябваше да е на 14-15.10.
Резултатът е много добър. Честито!

# 508
Здравейте! Днес ми е първи ден закъснение и поради предишни проблеми съм пуснала ЧГХ и прогестерон. Прогестеронът дали е добре?

Много е добре и прогестерон и чгх,може само да пуснете още едно чгх да видите как се удвоява. Честито!

# 509
Здравейте,
Дата на първия ден от последния цикъл 12.09 днес 3 дни преди очакваната дата пуснах ЧХГ това са стойностите. Положителен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт