СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 159
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Положителен е.

# 511
Добро утро!
Кръвен тест номер 1- 116.76, ден преди закъснение, втори - 835.74, 4 дни по-късно, или вече на втори/трети ден закъснение, дали е с добри показатели? След консултация с гинеколог, видя "нещо", ама е прекалено рано, предписан утрогестан 2 ×1 вагинално и но шпа. Освен търпение до 25.10 за втори преглед какво друго да правя? Въпросът ми е малко глупав, но ще се радвам на вашите мнения. Необходимо ли е да направя още един тест?

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 08:30 от zima123

# 512
Няма какво да направите, освен да пускате още кръвни тестове, но няма особен смисъл. Кажете датата на последната менструация и кога беше прегледът?

# 513

Няма какво да направите, освен да пускате още кръвни тестове, но няма особен смисъл. Кажете датата на последната менструация и кога беше прегледът?
Прегледът беше на 10.10, последен цикъл на 11.09, средна продължителност 26-28 дни.

# 514
Да, абсолютно нормално нищо да не се види, вие сте отишла много, много рано.
ЧХГ расте добре, така че засега всичко изглежда наред. Ще трябва да изчакате просто.

# 515

Да, абсолютно нормално нищо да не се види, вие сте отишла много, много рано.
ЧХГ расте добре, така че засега всичко изглежда наред. Ще трябва да изчакате просто.
Благодаря Ви за бързите отговори.. 😊

# 516
Да много рано сте отишли моята ПРМ беше на 01.09 и вчера бях на преглед. Чхг е супер така че изчакайте прегледа и успех на всички 🙏🍀

Прегледът беше на 10.10, последен цикъл на 11.09, средна продължителност 26-28 дни.

# 517

Да много рано сте отишли моята ПРМ беше на 01.09 и вчера бях на преглед. Чхг е супер така че изчакайте прегледа и успех на всички 🙏🍀

Благодаря Ви. Леко, безпроблемно и спокойно да е всичко при вас🙂

# 518
Момичета как мислите са ми резултатите.На 29.09 ми беше трансфера на 2 3-ри дневни ембриона.Понеделник ЧХГ 141,9 (излезе следобед)и днес (пообяд) в същата лаборатория 266.Това добре ли е не е баш двойно.Според лекаря ми цитирам”бива”

# 519
Момичета как мислите са ми резултатите.На 29.09 ми беше трансфера на 2 3-ри дневни ембриона.Понеделник ЧХГ 141,9 (излезе следобед)и днес (пообяд) в същата лаборатория 266.Това добре ли е не е баш двойно.Според лекаря ми цитирам”бива”
За мен е супер, предвид факта, че сте изследвали на 12 ден се пада нали така? Чхг се удвоява добре, не е казано, че при всички жени се удвоява еднакво бързо и точно.. Пуснете пак след 48 часа и мислете положително. Успех 🙏

# 520
Здравейте! Днес, с ден закъснение направих кръвен тест със следните резултати:

Причината да отида на кръвен, е че днес имах абсолютно отрицателен шуър чек, след 2 макар и много бледи положителни експрес тестове:

Този с по-видимата черта е от много рано сутринта,  2 часа след него беше въпросният отрицателен шуър чек. Прегледах темата, но повечето резултати са след трансфер и ми е трудно да се ориентирам дали моят не е малко нисък, предвид референтните стойности, посочени в началото на темата. Ще го повторя след 48 часа, но бих се радвала, ако имате коментар.

# 521
Здравейте! Днес, с ден закъснение направих кръвен тест със следните резултати:

Причината да отида на кръвен, е че днес имах абсолютно отрицателен шуър чек, след 2 макар и много бледи положителни експрес тестове:

Този с по-видимата черта е от много рано сутринта,  2 часа след него беше въпросният отрицателен шуър чек. Прегледах темата, но повечето резултати са след трансфер и ми е трудно да се ориентирам дали моят не е малко нисък, предвид референтните стойности, посочени в началото на темата. Ще го повторя след 48 часа, но бих се радвала, ако имате коментар.

Много добри резултати, прогестеронът ви е в друга мерна единица,това е равно на около 100 в другата мерна единица,всичко изглежда чудесно,повторете само чгх пак след 48 часа.

# 522
Днес 3 теста ли сте направили, не разбрах? Тестовете се правят със сутришна урина, за най-голямо насищане на хормона… ако първия е най-наситения, нормално. Кръвния тест си е положителен.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 12:55 от elleonore1

# 523
Прогестеронът е в мерната единица, с която работи лабораторията.
Когато жената каже, че е бременна, в повечето лаборатории посочват и референтните граници по триместър.
В случаят просто те не са дадени.
Някъде назад пак гледах, че на листа от лабораторията е написано едно, а тук се правят някакви превръщания от една в друга стойност.

Изследвайте след 48 часа, за да видите как се движи хормонът. При идеални условия ще се е удвоил.
Успех! Simple Smile

# 524
Рокет,аз го пиша, защото масово се плашат тук момичетата,че е нисък,а реално не е, просто е в другата мерна единица. Simple Smile

Ng/mol e тройно и над повече от n/mol, лабораторията много често ми прави впечатление дава за n/mol резултат при изследване в ng/mol и от там излишно притеснение се получава.

Общи условия

Активация на акаунт