СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 039
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Да, след 1000 ЧХГ. Се гледа вече какво показва ехографа.  На 5000 и ембрионче ще видите сигурно, на около 8000-10000 се чува и сърчицето.

Благодаря много, просто много се притесних че не се е удвоило! На колко дни се вижда ембрион? На 6-ъи ден от закъснение не е ли рано?

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 11:14 от look

# 661
Ами то не зависи от дните закъснение само, а кога се . имплантира . Ако зависи и колко е дълъг цикъла, различно е при жена с 35дни и с 25. Та за това се казва на лекар след 10-14 дни. Останалото зависи и от апаратурата на лекаря и самия него. Аз в 7+1 чух сърчице, а ембриона беше 1.3см. Има жени в 8+ чак чуват сърчице. ЧхГ е различно при всяка Б. А след 3000 мисля не се удвоява точно на тези часове. Около 12 седмица стига пика си

# 662
Ами то не зависи от дните закъснение само, а кога се . имплантира . Ако зависи и колко е дълъг цикъла, различно е при жена с 35дни и с 25. Та за това се казва на лекар след 10-14 дни. Останалото зависи и от апаратурата на лекаря и самия него. Аз в 7+1 чух сърчице, а ембриона беше 1.3см. Има жени в 8+ чак чуват сърчице. ЧхГ е различно при всяка Б. А след 3000 мисля не се удвоява точно на тези часове. Около 12 седмица стига пика си

Сърдечно Ви благодаря ❤

# 663
Привет, извинявам се, това изследване е отрицателно, нали? Обърква ме текстът "Стойност извън обхвата на измерване".

Мерси предварително!

# 664
Привет, извинявам се, това изследване е отрицателно, нали? Обърква ме текстът "Стойност извън обхвата на измерване".

Мерси предварително!
Отрицателно е. Стойността е по-ниска от референтните стойности, затова така е записано.

# 665
Здравейте! Нова съм, за първи път пиша. Моля за вашето мнение! Последен цикъл на 09.10. Обикновено е между 27-30дни.. Вчера(11.11) пуснах кръвен- ЧХГ 148,85. На преглед съм на 16.11. и съм много притеснена , вижда ми се нисък резултата.

Здравейте, отново! След прегледа на 16.11. нищо не се виждаше в матката. АГ се усъмни за биохимична или извънматочна. На 17.11. пуснах ЧХГ, но в друга лаборатория- 119,60. На същия ден прокървих,като цикъл, с болки като при такъв. Днес отново ЧХГ- 111,70. Моля за вашето мнение има ли вероятност да е извънматочна при спадащо ЧХГ? В сряда 23.11. отново ще направя тест. Благодаря ви!

# 666
Здравейте,
последната ми инсеминация беше на 05.11, а първият тест за бременност си го направих на 17.11 (12 дни след процедурата) и стойността на ЧХГ беше 50,760. Днес отново пуснах тест и вече ЧХГ-то е 189,460. Добре ли ви се вижда растежа? Притеснявам се, че още от преди първия тест имам болки в корема. Днес пуснах и прогестерон - за жалост не е дадено като точна стойност, а > 40.200 ng/ml.

# 667
Tina_K, при прогресивно намаляване на ЧХГ, засечено при 3 поредни стойности, както и прокървяване като при цикъл със симптомите на цикъл, по-вероятно според мен е да приключват нещата при вас, уви Disappointed

K-asi, мисля, че добре се удвоява ЧХГ и Прогестеронът е добре. Засечете отново ЧХГ на 23ти.

# 668
Tina_K, при прогресивно намаляване на ЧХГ, засечено при 3 поредни стойности, както и прокървяване като при цикъл със симптомите на цикъл, по-вероятно според мен е да приключват нещата при вас, уви Disappointed

K-asi, мисля, че добре се удвоява ЧХГ и Прогестеронът е добре. Засечете отново ЧХГ на 23ти.

Много благодаря за мението! Приела съм го, че и този път края не е добър, но АГ се притеснява да не тръгне отново нагоре ЧХГ, затова съм притеснена и аз.. Въпреки, че мисля щом намалява, макар и бавно.. всичко е приключило и се изчиствам.. Дано е това, по-малкото зло..

# 669
Здравейте, момичета!
Днес ми е 15 ден след трансфера на едно ембрионче.
Нормално ли върви според вас?
За първи път имам положителен теста и ми е доста напрегнато.

# 670
Здравейте, момичета!
За да може да се  каже, че "върви", трябва да има поне 2 стойности за сравнение. Тази стойност единствено означава, че има бременност към момента на изследването. Също така означава, че вече можете да спрете да изследвате ЧХГ, а да отидете на преглед, където ще научите повече, отколкото от ЧХГ стойността.
Съветвам да пуснете Прогестерон, тъй като е важен в началните седмици. УСпех!

# 671
Привет на всички! Включвам се с въпрос, който не е съвсем по темата тъй като касае по - скоро прогестерона и това, че леко е спаднал. Трябва ли да ме притеснява това? Утре съм на преглед, но ми се иска да чуя и вашето мнение. Двата теста са правени през точно 72 часа. В 4г.с + 4 дни съм. Благодаря предварително.

# 672
Привет на всички! Включвам се с въпрос, който не е съвсем по темата тъй като касае по - скоро прогестерона и това, че леко е спаднал. Трябва ли да ме притеснява това? Утре съм на преглед, но ми се иска да чуя и вашето мнение. Двата теста са правени през точно 72 часа. В 4г.с + 4 дни съм. Благодаря предварително.

Добре е Прогестеронът, нищо, че малко е паднал - той варира в дните, но и при вас е доста висока стойността - почти на горната граница за периода. Следето го и занапред, но засега е добре.

# 673
Това е от сряда. В петък чхг беше 369.Говорих с лекаря и каза, че според него е добре прогестерона, каза да приемам витамин Д.
Здравейте, момичета!
За да може да се  каже, че "върви", трябва да има поне 2 стойности за сравнение. Тази стойност единствено означава, че има бременност към момента на изследването. Също така означава, че вече можете да спрете да изследвате ЧХГ, а да отидете на преглед, където ще научите повече, отколкото от ЧХГ стойността.
Съветвам да пуснете Прогестерон, тъй като е важен в началните седмици. УСпех!

# 674
Хубаво е да приемате и вит б12. За бременни се препоръчват стойности над 400-500

Общи условия

Активация на акаунт