СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 60 986
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, положителен ли е теста? Закъснява ми 25дни, вижда ми се висок или? Няма референтни стойности дадени на сайта на лабораторията.

# 676
Здравейте, положителен ли е теста? Закъснява ми 25дни, вижда ми се висок или? Няма референтни стойности дадени на сайта на лабораторията.
Мноооооого положителен! Честито и направо на лекар!

# 677
С това закъснение не знам как не сте отишли на лекар. Там ще ви кажат коя седмица сте. При над 1000 се вижда на ехограф, при вашата стойност ще се види много повече. Положителен е

# 678
Благодаря, имах отрицателен sure check, затова не съм ходила на лекар, както и ендометриоза. Въобще не съм вярвала, че бих забременяла естествено.

# 679
3108lvr, честито и успешна бременност!
Запазвайте час за лекар, че вие скоро ще влизате в 3ти месец с това закъснение. 😁

# 680
Здравейте,
При стойности на прогестерон 20 ден от МЦ - 4.8 ng/ml и на 21 ден - 28.35nmol/ml (9ng/ml) имам ли шансове за забременяване ?Твърде рано ми е за ЧХГ и вероятно въпросът ми не е за тук, но реших да питам.
Благодаря ви предварително!

# 681
Здравейте,
При стойности на прогестерон 20 ден от МЦ - 4.8 ng/ml и на 21 ден - 28.35nmol/ml (9ng/ml) имам ли шансове за забременяване ?Твърде рано ми е за ЧХГ и вероятно въпросът ми не е за тук, но реших да питам.

По принцип зависи този 21-ви ден колко дни след овулация е. Аз имах стойност 38  7 дни след овулация и при опити забременях веднага,а мислех ,че е ниска.

# 682
Стойността 9 ng/ml е 7 дни след овулация, но въпреки това ми се струва ниска, за да има имплантанция, особено като гледам вашата, която е над 30 и по стандарт се изисква да е на горна граница, която е 25 в мерна единица ng/ml, но ще видим. Simple Smile Благодаря Ви много за споделеното мнение.

[/quote]

По принцип зависи този 21-ви ден колко дни след овулация е. Аз имах стойност 38  7 дни след овулация и при опити забременях веднага,а мислех ,че е ниска.
[/quote]

# 683
Стойността 9 ng/ml е 7 дни след овулация, но въпреки това ми се струва ниска, за да има имплантанция, особено като гледам вашата, която е над 30 и по стандарт се изисква да е на горна граница, която е 25 в мерна единица ng/ml, но ще видим. Simple Smile Благодаря Ви много за споделеното мнение.

[/quote]
[/quote]

Моята стойност не беше в ng/mol , a в n/mol и не е в месеца на опити,така че нищо не се знае. Успех пожелавам!

# 684
Здравейте момичета, вчера пуснах кръвен чхг 25.90...днес пуснах отново точно след 24 часа ...резултата е 39.70. Сметнах че се удвоява на 37 часа , което мисля че е добре. Притеснява ме прогестерона че е много висок. От инсеминацията до днес пия дуфастон 2×1. Днес се обадих в клиниката , но ми дадоха час за следващата седмица. Според вас какво да правя...дали да посетя АГ в моя град , иначе съм в Надежда
Това е от вчера

Това е от днес

# 685
AsiA, прогестеронът е супер. Не мисля, че при него има високо, особено след като се приема допълнително количество чрез лекарства. Simple Smile

# 686
Здравейте, мили момичета ♥️.
Имам нужда от помощ, тъй като малко се пообърках с всички скали. Отрицателен е резултатът, нали?
Благодаря ви предварително за помощта.

# 687
Да, отрицателен е.

# 688

Много благодаря за отговора. И аз така предположих. Просто малко ме объркаха мерните единици и референтните стойности. Направих го на 11 ден след предполагаемо зачеване.
Няма да е този път...

# 689
Velizara, прогестеронът на 7ми ден след доказана овулация достига своя пик и е показателен само за това дали е имало овулация, т.е. дали работи добре жълтото тяло. Не може да се определи по него дали има бременност.
Здравейте,

Общи условия

Активация на акаунт