Лакове за нокти - 160

• 48 480
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Долче ,извинявай, че сега ти отговарям.Четката е дебела ,а отпред е заоблена.Но мен ме устройва.Лаковете не ми миришат,толкова гадно ,както предишните им.Аз слагах върху база,и малко се изнервих.Ако капката не е достатъчна става на черти,а ако е много се разлива.Даже има и забележки и от втория път.Не са гъсти,ама това дето стават на черти ме дразни.Но пък имат гланц,а с топа идеално.

# 511
Лилипан, благодаря!🙂 Явно, донякъде е както се опасявах, но май не е чак толкова зле, както с оранжевия Есенс- той ставаше на релефи, точеше се като дъвка от бързото засъхване, имаше прозиращи места и на втори пласт...😃 Тези цветове са толкова нежни и хубави...🙂

# 512
Малко придобивки и от мен, ще видя какво ще сътворя утре. Мейбълинските бяха страшно евтини, поне няма да ме е яд ако не стават. Тези на CND съм ги ползвала преди и знам че са много хубави, сигурно ще си купя някой друг цвят от тях отново.

# 513
Тина, все си мисля, че проблема е  в нанасянето Rolling Eyes
Изчакай малко повече между двата слоя цвят. Знам ли...примерно 10мин, ако лака съхне по-бавно.  Не нанасяй твърде дебело или ако лака е по-гъст пак може да създаде проблем. Според мен нанасяш на твърде мокър или дебел слой цвят. Сеша също не търпи прекалено дебело нанасяне. В този случай се набръчква, предполагам, че и ще изсъхне бавно.

# 514
Колко дебело е прекалено дебело? Слоят Сеш дето слагам няма нищо общо с нормален слой лак, тръгвам с хубава капка дето аха да падне от четката вече. Вярно че плочките ми не са малки ама все пак, дебело си е.
Освен наистина комбинацията му с определени лакове да не е е добре, знам ли го. Аз въртя едни и същи няколко лака на кръст и до сега не съм забелязала с някой да не става, докато и сестра ми наскоро се оплака че замазала педикюра в работните обувки, а са били минали часове от лакирането. С нея определено не ползваме едни и същи лакове че имаме много различен вкус.
Много разочароващо така, особено с такъв продукт дето не е особено евтин и е толкова хвален и препоръчван. Disappointed

# 515
Значи е много. Аз оставям капка от едната страна на четката, а другата съвсем леко изцеждам в гърлото, ако ми дойде малко и не съм преценила топвам пак. Ако пък съм взела твърде много разнасям на част от нокъта, връщам излишното в бутилката и продължавам.

# 516
  • София
И аз действам като Мимоза и съм доволна от Сеш-а. След като години позвах и се кълнях в Куик драй, последния път и на мен ми направи номер. На втория ден лака стана на места матов и се надраска, а нищо кой знае какво не съм правила. За това сега обмислям да си купя голяяяма разфасовка и да мирна Blush Иначе от мен номер 22

# 517
Ще помоля за снимки на СНБ Зоя! 😃
мога , ако искаш да мацна утре на нещо и да снимам, лилаво перлено или нещо с металически отблясък, не знам как да опиша, не очаквах това, но не е лош.
Мацнах на ноктите на дъщеря ми от snb Зоя, Долче, специално за теб.

# 518
Ама на мен по описания начин ми върши чудесна работа, а знам че слагам много. Та затова са зачудих колко повече може да се сложи че от това да е на както трябва... Нещо друго ще е обаче не успяваме да го разнищим.

# 519
Аmandine, благодаря! Изглежда чудесен цвят (поне на мен така ми изглежда, обичам лилаво)! А и със сигурност и дъщеричката е доволна!🙂
Скрит текст:
Аз да похваля моята дъщеря, че най-накрая спря с гризането на ноктите! Даже си отглежда и дължина, използва пила вече...🙂 Още малко трябва да работи, за да не си гризе и кожичките, но поне се старае да не го прави и е съвсем малко...Само се надявам плочките и' да се поправят с възрастта и да се удължат, дано!

# 520
  • Варна
Значи е много. Аз оставям капка от едната страна на четката, а другата съвсем леко изцеждам в гърлото, ако ми дойде малко и не съм преценила топвам пак. Ако пък съм взела твърде много разнасям на част от нокъта, връщам излишното в бутилката и продължавам.
Така процедирам и аз. Той е сравнително течен лак, не търпи голямо количество върху ноктите, иначе се разтича към кожичките. За него съм чела, че трябва да се слага голяма капка, но това би ми се получило, когато се посгъсти след време. Не сложих на твърде мокър лак, даже доста повече от 10 мин. минаха между слоевете, защото междувременно лакирах и краката. Този път не ползвах капки. Не слагам дебели слоеве от лаковете, тъй като ми се получават мехурчета.
Както и да е, просто споделям, че при мен не работи сеш-а, не беше и твърде скъп като го взех. Ще си използвам бутилките, и без това топът бързо заминава, но не бих го повторила.
Засега май най-доволна съм от Barry M wet set и Poshe.

# 521
Tина, ти си герой направо!😃 Как успяваш да лакираш и краката, докато лакът по ръцете ти е пресен? Аз поотделно ги лакирам, в отделни дни или първо краката, после ръцете...иначе става лошо...ръцете ще трябва да ги лакирам повторно.😄

# 522
Ама на мен по описания начин ми върши чудесна работа, а знам че слагам много. Та затова са зачудих колко повече може да се сложи че от това да е на както трябва... Нещо друго ще е обаче не успяваме да го разнищим.
Реших, че и при теб не работи Joy
Приключвам месец и чета между редовете явно, извинявам се Blush
Другото за което се сещам е,  че не се уцелва момента на изсъхване. Според мен не е проблем да  се нанесе и на по-сух лак, стига да не е след часове. Ако пък лака е бързо съхнещ времето се скъсява. Аз си правя декорациите на колкото съм решила нокти и запечатвам, като реално покритието вече е сухо, но така да се каже пресно. Нямам проблем след това лакирам останалите, като изчаквам по-малко. Не знам, търся из чужди форуми, но почти  не намирам инфо. Единствено в Амазон има единични мнения, че не съхне и пак си мисля, че е до техника. И да, в крайна сметка вероятно е възможно да не прави добра адхезия поради състава на някои лакове /то пък какво толкова различно да има в тях/, но вярвам, че Тина е пробвала с повече от един.
Пп.Тина, писали сме едновременно. Чудно е и затова го нищим този въпрос Thinking
Долче, аз също при всяка смяна на маникюр правя и педикюр. Ръце, крака -едно през друго Laughing

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 17:45 от mimoza7710

# 523
А, аз отдавна съм разбрала, че ако ще са маникюр и педикюр в един ден, то или първо ще е педикюр, после маникюрът, или ще си оставя поне няколко часа време между двете...😃 За какво да се изнервям излишно, като знам иначе какво се случва...Понякога и, докато декорирам маникюра, ми се случва да се докосна до нещо, колкото и да внимавам...Затова и мразя да почиствам около кожичките и гледам да се лакирам възможно най-прецизно- често, покрай почистването наоколо, "почиствам" и част от лака, която не искам въобще да махам...😁
С пресен лак на ръцете извършвам възможно най-малко дейности. Вече след като е минало поне известно време, мия чинии и подобни, но трябва поне малко по-добре да е дръпнал лакът...

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 20:12 от dolce miele

# 524
  • Варна
А, да, Мимоза, на мен са ми полезни мненията ви, но пак не мога да намеря причината за себе си. Пробвала съм с различни лакове, и по-бързосъхнещи, и по-бавно, на ралични марки и финиши. Сегашният ми Сеш беше от чужд сайт, после поръчах и от мейкъп за сравнение, същият беше.
Защо да не се нанася на сух лак, нали става и за подновяване на блясъка след няколко дена?
Някои са доволни от спийд драй на Пърфект, и от ув топа им, от ГР куик драй, при мен те не съхнат бързо, ув-то само горе-долу. Айде, от тях имаше различни партиди, за сеш-а не знам как е.
Долче, много внимавам като се лакирам едновременно на ръцете и краката, или слагам капки на ръцете за по-сигурно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт