Лакове за нокти - 160

• 48 466
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Тина, аз съм много доволна от Спийд драй, обаче по принцип гледам да не слагам "обновяващи" слоеве топ лак. Ако слагам изобщо, то ще е примерно на следващия ден или по-късно ще е на моя отговорност.😆 При мен се получава надигане покрая, а понякога дори и лакът ми е падал на люспа в следващите дни. И обикновен топ да ползвам, с нормално съхнене, пак така става. Имам един освежител за лак на Импала, той през 2-3 дни уж се нанася. Но и него след повече от 2-3 дни не смея да ползвам. Е, освен когато си търся причина да сменя лака (аз не издържам да гледам надигането в края)...😃
Междудругото, онова китайче с променящия се цвят след Спийд драй, когато е пресен...На добре изсъхнал лак Спийд драй пак променя цвета му, обаче не чак толкова драстично.🙂 Но пък капките на Есенс запазват цвета на лака максимално.😊

# 526
Аmandine, благодаря! Изглежда чудесен цвят (поне на мен така ми изглежда, обичам лилаво)! А и със сигурност и дъщеричката е доволна!🙂
Скрит текст:
Аз да похваля моята дъщеря, че най-накрая спря с гризането на ноктите! Даже си отглежда и дължина, използва пила вече...🙂 Още малко трябва да работи, за да не си гризе и кожичките, но поне се старае да не го прави и е съвсем малко...Само се надявам плочките и' да се поправят с възрастта и да се удължат, дано!

Долче ,не се притеснявай за щерката, аз до 15 годишна го правех, гризането де. Сега нямам проблем,поправимо е. Важното е, че е спряла.

# 527
Flormar Pearly PL464 galaxy + she stylezone 322/220

# 528
Преди малко влязох в нашия Елидис и видях ,че са напускали тези Simple Smile

Пробвах този на  1 пласт..нямаше кой знае каква покривност..слабо честно казано..Не знам как ще са др.цветове.Бяха около 2.60.Ако някой е пробвал ще е интересно да каже Simple Smile .Аз нещо не си харесах цвят..

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 21:44 от reninel

# 529
СНБ Дивна.  Не е цвета,който очаквах. Търся розово-оранджев, а този е червено-оранджев. Като съхнене, четка и консистенция е добър. Само дето снощи нещо не можа да се спогодби с топа от същата марка. Нанасяйки топа върхо вече дръпнал лак, на върха буквално го изтри. Днес нанесох първо обикновен топ на Перфект и като дръпна, сложин на СНБ и нямаше проблем. Така поне и четката не се цапа.

Поиграх си и с това, мисля,че се получи доста добре

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 22:06 от Анито4

# 530
Това за новата седмица - номер 53❤️
Явно съм се пренаситила с цветове, че все нищо не харесвам като цвят, а имам огромно желание да купя нещо 😁😁😁 За това пуснах една поръчка от Мейкъп, но предимно с масла и кремчета за кожички, не че и от тях нямам добър запас, ама 🤣

# 531
georgieva88, Много хубаво се е получило!
Малко придобивки от днес Simple Smile
Aura 145 Lavander, 134 Marble/изненада ме приятно/, 101 /знаете си го/, Revlon 615 Gambling heart /право в сърцето Cupid/

# 532

Miss sporty Crush on you 064

# 533
  • Варна
Revers Matrix XL 117 на 2 слоя, essence 08 night in vegas, и отгоре Barry M Lolly gloss cherry drop.

За краката ползвах пудра от Али,

получи се същият ефект, само леко по-наситени с флейксчета.
И вдъхновението:

# 534

Picture polish - mint + Flormar Marshmallow 007, брокатът е сух.

# 535

Отдавна не бях виждала марката.. не ми харесва няма достатъчно покривност и в шишето на живо е към розово,а на нокти-доматено.Ще го изтъпя няколко дни.

# 536
Може ли да ми препоръчате продукт за премахване на кожички? Не ги режа, само ги избутвам.До момента използвах гелчето на Eveline, но никъде не го намирам. В дрогериите ми казаха, че е изтеглен.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 19:00 от *Didi*

# 537
Гелчето на Есънс. Много добре ги размеква и избутването и изрязването става за отрицателно време.

# 538
Препоръчвам това на Импала доволна съм от него.

# 539
  • София
Прекрасни сте, момичета! Голяма красота!

Диди, на пърфект не ми харесва. Препоръчвам гела на Wibo.

Общи условия

Активация на акаунт