Лакове за нокти - 160

• 48 464
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви! Ще пробвам препоръчаните до момента.
И на мен не ми харесва този на пърфект.

# 541
  • Пеликания
Хайде и аз да се разпиша с нов лак Grinning Вчера си взех едно китайче и веднага се мацнах. Миризмата естествено е отвратителна ама изглежда добре.

Скрит текст:

# 542
  • София
От мен Лора Heartpulse

# 543
Препоръчвам това на Импала доволна съм от него.
+1! Но аз съм доволна и от продукта на Перфект /но моето шишенце е купувано много отдавна, отделно Перфект имат и емулсия за кожички, и ексфолиант с частици/.

# 544
Ето ме и мен, за това колко са унищожени ноктите ми от гел лаковете мисля че се справих добре да ги замаскирам. Когато израстнат напълно и ги отрежа ще направя формата хубава.

# 545
Нещо не ми радва окото,но ще го изтърпя.

# 546
Колко хубави неща пак сте показали! ❤️

Аз не се справих добре със снимането тук нещо, не знам защо така се получи, но да покажа идеята. Номерата са 24 и 25.

# 547
Джулс, прекрасно розово Heart Eyes Точно такова си търся! Откъде купувате SNB онлайн?
Пристигнаха току що от Emaglam - Essie Muchi muchi, Lilacism и TLC Mauve tivation. И трите цвята много хубави и абсолютно различни от това, което имам.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 13:10 от mimoza7710

# 548
Нови от днес.Ще покажа като се издокарам.😀😀😀

# 549
Нова китайска придобивка

# 550
Прекрасни и много вдъхновяващи снимки на последните страници, момичета, евала на желанието и старанието ви.  Само гледам и въздишам, отрязала съм всичко до дъно и чакам да израстнат малко копченцата  и да добият някаква форма, може пък да ме хване желанието за декорации тогава. От седмици въртя само джапанката на Чайна или  glazed donut nails ( инфлуеснах се и аз от Хейли Бибър😆), стоя пред голямата колекция и нищо не ми се носи, и даже не ми се и купува…
Честити нови придобивки, да си ги носите всички със здраве.
Mimoza7710, включвам се да предупредя за Lilacism - събирам от 10 години Есита, пастелните им лилави лакове за съжаление много бързо губят лилавия пигмент, дори и да са съхранявани на тъмно и на умерена температура. Освен Lilacism други кандидати с изчезващ пигмент са Go ginza, Polar-izing, Bikini so teeny, Penny Talk (губи розовото злато и остава само златно),  слагам в скрит текст промяната на Bikini so teeny, че от него имам и нова бутилка.
Скрит текст:

# 551
  • София
Джулс, прекрасно розово Heart Eyes Точно такова си търся! Откъде купувате SNB онлайн?

От сайта на Стар Нейлз

# 552
Марголота, Джулс, благодаря!
За пръв път виждам лак да изгуби пигмент, даже не бях чувала Thinking Това за колко време се случва приблизително? От споменатите имам само Lilacism и Bikini.

# 553
Не става бързо, спокойно, година-две може би, може и повече да е.И аз не знаех, че е възможно, после чух и четох за много други случаи, при опитата ми например нямам такъв проблем, а и от тях доста остаряха вече. Заради тези изчезващи пигменти спрях да купувам и трупам пастели като луд с картечница, a точно те едно време ме накараха да започна да ги събирам. Сега като се сетя и намеря време раздрусвам всичките лакове да се размеси утаеното на дъното, но на избледняването не помага. Поне не се сгъстяват с течение на времето, дори и първите ми с американската формула все още се лакират без проблем.

# 554
Някои лакове са си така, част от пигмента явно или се разпада с времето, или се утаява повече от останалото, знам ли какво става но лакът вече не е същият. Явно някои пигменти са по-нестабилни химически, а пък и тези лакове дето ми бяха станали така, си бяха доста след срока на годност, няма какво да им придирям. Те пък няма как да са вечни.
Разчиствах скоро и ги загледах повече, заминаха в коша че те щом са стояли толкова, значи не са ми баш любимците. И два на 21 имах дето се бях излъгала, ами че те в жегата хептен отвратително се нанасят - на тънко стават на черти, на дебело стават на балони, аман. Съвсем ми оредя колекцията... да видим до кога ще ме държи преди да почна да запълвам освободилото се място Grinning

Общи условия

Активация на акаунт