Лакове за нокти - 160

• 48 462
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, момичета! Чакам още три лака от Парфимо и смятам с тях да приключа за известно време и да се радвам на тези, които имам.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 23:11 от mimoza7710

# 556
Момичета, изпуснах ви направо....
От мен СНБ Аделина. Започвам да ви чета.

# 557
Още едно ново попълнение

# 558
лак на 20 дена ❤💗

# 559
Катрин Katrin-ехаааа .Браво как държи!

# 560
Катрин, кой е този лак, който държи 20 дена?

# 561
  • София
И аз съм с нови придобивки.

Аура- та е 115

# 562
Здравейте! От известно време следя темата и ми е много полезна откъм информация + показвате страхотни маникюри. Преди няколко години бях купувала фолио за нокти от Алиекспрес, но така и не разбрах как се използва върху обикновен лак. Моля за съвет и препоръки с какъв продукт точно се използва.

# 563
  • Измир
Много красоти видях тук.
Катрин това обикновен лак ли е?
Натуся и други момичета, които имате Sand лаковете на Пърфект, как са като трайност, четка и има ли затруднения при сваляне? Дайте мнения. Дъщерята ще пътува до София и да знам дали да ги поръчвам.

Аз идвам да ви представя лятната серия на Пастел 🥰 Summer 2022

Много съм щастлива. Още вечерта като пристигнаха ги пробвах на ноктите на малката дъщеря. Освен най-светлия и лилаво-синия всички са много покривни. Тъмно зеления мисля, че може да оцвети ноктите. А червените са страхотни. Надявам се, че марката ще се пусне и различни финиши по нататък.

# 564
Колко парички ви излезна този комплект на Pastel?
С поръчка до БГ ли го закупихте?

# 565

Лакът е неоново жълт, GR 300-и-нещо. Тениската е една идея по-жълто-зелена. Освен утре да опитам да уловя цвета и на друга светлина.

# 566
  • София
Натуся, откъде си взе пясъчните пърфект? Много хубави! И аз искам. Нищо, че не се лакирам.

И аз с новичко уибо
Пускам снимка от сайта на лили, няма начин да го хвана с телефона.

# 567
  • Варна
Малена, има лепило за фолио за нокти. Нанасяш от него върху подобен цвят лак, изчакваш да изсъхне, тогава допираш фолиото и то се трансферира. Запечатваш с топ лак.
Олгарита, показаните от Натуся пясъци на Пърфект са подобни на къпкейковете на Кико и са доста трайни. Имат и пясъци с фин и едър брокат, те са с нормална за пясъци трайност. Трудно се намират, на малко места са останали. Готини Пастели!
Дайс, ще покажеш ли вибо нанесен някъде на 1 и 2 слоя?
Витаминче, черното стикер ли е или го прави?

# 568
  • На изток от Ада
Lale_Lili, Олга рита е в Кипър.
Олгарита , пясъците са хубави, лесно се трият , но ги няма тиле са от няколко год ...

# 569
Катрин, кой е този лак, който държи 20 дена?
На perfect ne pomnq nomera ❤

Общи условия

Активация на акаунт