Лакове за нокти - 160

• 48 459
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Malèna, не си уточнила за какво фолио питаш.
Аз имам само от това в бурканче/кутийка.
База, два слоя лак, топ на Сеш. Там, където съм решила да разположа фолиото мацвам леко с почти суха четка обикновен топ лак или база, след което слагам миниатюрни парченца от фолиото и приглаждам с плоска четка. Запечатвам отново със Сеш.
Няма причина да не се получи и с обикновен или бързо съхнещ топ, но ще го чакаш повечко, за да не нараниш цвета при притискането.
Ето произволно инфо за другото фолио

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 08:20 от mimoza7710

# 571
Видях само последната страничка, страхотни маникюри!😍
Олгарита, честито, страхотни са! Колко струваха (ако може в левове) и дали има превозвач до България?
За трансферното фолио за нокти- не е нужно да е върху подобен цвят лак...Обаче при недобро отпечатване повече си личи разликата между цветовете, а също и при изтрити връхчета.😉
Аз ремонтирах малко морският маникюр, на 10 дни и след ремонта:

Скрит текст:

Не ми се искаше още да трия морския маникюр, защото много си го харесвам и още не ми е омръзнал особено. Не можех и да го оставя без поправка, защото при мен се получава доста рязка граница между основата на ноктите и кожичките и доста си личи израсналото...Запълних в основата с тънка тънка четчица с бежовия TwentyOne 10, после отгоре сложих един блещукащ ГР Гел шайн, а най-отгоре сложих и от Астрата. Без нов топ лак (от страх да няма повдигане), само от капките на Есенс сложих. Ще издържи поне още няколко дни, докато ми омръзне, но така поне няма да ме дразни израсналото.🙂 На живо резултатът е по-добре, но честно казано, предпочитам да се лакирам наново, вместо да правя подобни поправки!🤣 Но исках още малко да понося моренце на ноктите...😊🥰
Не знам дали си личи колко е релефна морската звезда, но много се учудвам, че още е непокътната, само на някои места се е поизтрил явно Спийд драй, защото перличките от сребристи стоят като стъклени. Само от показалеца успях да отлепя 2 перлички, но това се случи с остър нож😅 и на живо не си личи, че липсват.
П. С. На Катрин червеното май е на Перфект, S32 или S37...червеният брокат. Не помня дали беше с червена основа, но май си спомням Флормар Bright coral или Red coral...☺️

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 06:18 от dolce miele

# 572
  • На изток от Ада
Тя, Олгарита каза ,че и в Кипър не доставят Пастел....

# 573
Добро утро момичета чудесни красоти показват идвам с въпрос към вас От къде купувате фолио за нокти и лепило за него -от Алиекспрес или? Не ми е проблем да чакам доставката. Ако може и линк ще съм много благодарна.

# 574
  • София
Кати, на мен толкова ми израстват ноктите за седмица, за това не нося и гел лак.

# 575
BGN 0.78  24%OFF | 3/4/5/10g Shiny Gold Leaf Flakes Sequins Glitters Confetti for Painting Arts Nail Art Foil Decorative Paper Resin Mold Fillings
https://a.aliexpress.com/_mtgcAM0
Аз поръчвах от това фолио, сложих го върху полуизсъхнал лак и отгоре запечатах с топ. Не ми хареса обаче това, че след няколко дни се замърси самото фолио... не знам при другите дали се получава така.

# 576
Мисля, че хванах цвета малко по-реално:

Тина, черната декорация е с печат.

# 577
  • Измир
Витаминче страхотен неон!
Кутията с 14 лака в бг лева ми излезе 28 лв. В турски лири цената е 250.
Ето зеления номер 350 и жълтия 343

# 578
Тези пастелина снимката са разкошни просто, дори и за някой като мен дето по принцип не слага такива бледи цветове. На моите ръце ми стоят бозави но на тези снимки ми останаха очите.

# 579
Благодаря ви много за информацията и разясненията! Фолиото ми е на ленти, а не на парченца в бурканче. Ако правилно съм разбрала, с  това лепило  мога да постигна резултат като на снимката по-долу, нали?

# 580
Момичета, страхотни сте. Heart Eyes
Ох, тия Пастели. Heart Eyes
Показаните от Олга са някаква разкошотия. Heart
И Пиер Карден-ите искам да прослушам, ама да видим кога. Sunglasses
Аз напоследък не се лакирам, но пък днес не се стърпях и освен храна на котката, купих три намалени лакчета на Тренд ит ъп от ДМ, за по 1.95лв. бройката.

# 581
Днешната ми заигравка

И ляковете, които използвах

# 582
Ще чакам данни да Пиер Карден-трайност,плътност на цвета Simple Smile .Днес пак ги гледах,но ми се струвагт като не много покривни..може и да се заблуждавам разбира се Simple Smile .

# 583
Ще чакам данни да Пиер Карден-трайност,плътност на цвета Simple Smile .Днес пак ги гледах,но ми се струвагт като не много покривни..може и да се заблуждавам разбира се Simple Smile .
От към плътност черния в два слоя е плътен(само него имам от марката), четката не ми харесва, тънка е и нанасянето става трудно. Аъхне бързо, а за трайността ще пиша след няколко дни. Някой беше публикувал тук, че е много траен и даже беше качил снимки с маникюр на....... не помня колко дни.
Говорейки за трайност...не съм доволна от трайността на СНБ. Не знам дали грешката беше,че сложих друг топ и след това топа на СНБ, но както писах, слагайки директно топа на СНБ, лека се изтриване, което е странно.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:59 от Анито4

# 584
Лаковете са essence shine last & go 05 sweet as candy, flormar 407 (много стар (2013), не знам дали съответства като номер на някой от сегашните), loreal color riche 202 Marie Antoinette + лепенки

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 18:25 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт