Лакове за нокти - 160

• 48 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ще чакам данни да Пиер Карден-трайност,плътност на цвета Simple Smile .Днес пак ги гледах,но ми се струвагт като не много покривни..може и да се заблуждавам разбира се Simple Smile .
Аз имам тези четири
Всички са на два пласта, за мен нанасянето и трайността са окей. Махала съм ги на третия ден без никакви забележки /повече носене ми доскучава/ Grinning

Иначе от мен един Васил Blue Heart

# 586
Джулс от тези и аз имам 2,но новите ми се видяха сякаш редички в шишетата-не като тези квадратните Simple Smile Може и да дават все пак плътност,но този който аз пробвах/заградих го по-горе) -не беше. Може би на 3 пласта... Simple Smile Твоя лилавия ми хареса много Simple Smile

# 587
  • София
Натуся и други момичета, които имате Sand лаковете на Пърфект, как са като трайност, четка и има ли затруднения при сваляне? Дайте мнения. Дъщерята ще пътува до София и да знам дали да ги поръчвам.

Не мога кажа за трайност,още не съм се лакирала с тях.При дъщерята изкара 4-5 дена и накрая го махна защото и омръзна.Свали го с обикновен лакочистител.Четките са широки,на единият леко заоблена.

Dicewithoutnumbers, взех ги от Елитис в Ст.загора

# 588
Аз купих фолиото от Панда в Пловдив. Голямата опаковка е 11.50лв, а мъничките кутийки по 1.00лв. Ефекта от показаната снимка е точно с  парченца според мен. При мен се замърсява след около 6 дни и не всички люспички.
Много сте хубави всички! Heart Eyes
Аз за втори и последен път се убеждавам, че сряда не ми е ден Weary
Muchi muchi, Flormar 451 и мойта "приятелка" четката Smirk
Лъскотията ми дойде в повече и няма чистене.
Мога да си легна спокойна, шукаритетна и омазана до ушите Joy Цвета е една идея по-розов.

# 589
  • На изток от Ада
Мимоза , мн нежно.  В Панда какво има ? Имаме в града, но не съм ходила.?

# 590
Има всякакви китайски боклучки Smile
Сектора за нокти е до касова зона - веднъж съм влизала навътре за оглед. Не е моят магазин, но другаде не откривам дреболиите, които търся.
От тях съм купувала освен фолиото, голяма плоча за стемпинг /не съм я пробвала още, че имам и друга по-малка/, мострите за цветовете и няколко четки. Имат богат избор, двупосочни, но не само, с капачета, цена 3.50-4.50лв

# 591
Пастелите са уникални, искам.....
От мен торта 🥳

# 592
Честита да си fifito! Здрава и щастлива!

# 593
  • В полите на Пирин планина
fifito, ЧРД! Жива и здрава бъди!

# 594
  • София
Честит празник, Фифито! Много щастлива и обичана да си!

# 595
Като сте започнали и от мен една торта:grinning:

# 596
Здрави и щастливи бъдете, момичета! 💐

# 597
Честити да са рожденничките!Здрави,щастливи с мнооого лакови придобивки Wink и да показват прекрасни маникюри! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Flowers Tulip Nature Sunny Tada

# 598
Ани, бъди щастлива!

# 599
Честито на рожденничките и от мен! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт