Лакове за нокти - 160

• 48 461
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Мимозке 7710, откъде купуваш тази Импала ,чудна е?

# 616
  • Варна
Честито на рожденичките, живи и здрави!
Дайс, благодаря за снимките, изглежда почти черен. Имам червения от серията, и той така, като доста се доближава до a england Джейн Еър.

Аз се готвя за черния петък на снб ноември месец Grinning интересува ме Иван по-пастелна мента ли е или е наситен и силен цвят? Намирам в нета 2 снимки, които са доста различни.
 Също ако имате снимки на Борис и Пламена (шевиците).

# 617
Мимозке 7710, откъде купуваш тази Импала ,чудна е?
От местен дрогериен магазин. Тогава взех няколко на различни марки, но нищо от другите не ми хареса. Този стои гладко и се сваля лесно за разлика от GR например. Трябва да видя дали го има в други цветове.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 10:35 от mimoza7710

# 618
Благодаря за пожеланията, момичета! Да сте здрави, щастливи и все така красиво лакирани Hug

# 619
  • София

Sally Hansen Hidden Treasure

# 620
Честито на рожденичките, живи и здрави!
Дайс, благодаря за снимките, изглежда почти черен. Имам червения от серията, и той така, като доста се доближава до a england Джейн Еър.

Аз се готвя за черния петък на снб ноември месец Grinning интересува ме Иван по-пастелна мента ли е или е наситен и силен цвят? Намирам в нета 2 снимки, които са доста различни.
 Също ако имате снимки на Борис и Пламена (шевиците).

Много харесвам Иван. Цветът е доста наситен. На снимките е на два пласта. Почти съм сигурна, че имам и Борис, но ще проверя след работа. Не намирам снимка на телефона.

Скрит текст:

# 621
  • Варна
Диди, златна си! Значи Иван доста прилича на едно Кико, което имам. Напоследък все така става, че купувам супер подобни цветове от различни марки.
И забравих да кача снимка на лаковете Пиер Карден в Елитис Чаталджа.

# 622

Flormar PL002 Glamorous Emerald

# 623
  • Измир
Фифи, Ани да сте живи и здрави и все така красиво лакирани!

Тези кръгли Пиер Карден не съм ползвала, но то квадратните съм доволна. От към покривност, четка и трайност нямам забележки.

# 624
  • Стара Загора
Да са здрави, щастливи и много вдъхновяващи рожденичките! ❤️🍹🌺

Всички сте с красиви и цветни маникюри. От мен един семпъл, с който ходя вече 3 дни и ще сменям утре или в неделя след като направя тортите и за моя празник... Ах, колко лъвици сме се събрали. 😻

Розовия корал е Misa Lather, Rinse, Repeat

# 625
Да ,явно сме повечко от зодията Innocent Yum
И за да е по темата Simple Smile -както не ми хареса последния Катрин Арли -оказа се учудващо издръжлив на моите нокти.Днес е 6-ти ден и почти няма никакви поражения...може поне още 3 да остане .Отдавна не ми се е случвало с лак.....

# 626
ГР Кератин 73 и Max factor 34 Wild plum. Връщам се назад да чета.

# 627
подарък  от приятелката ❤

# 628
Ехаааа, дай Боже всекиму такива приятелки.❤❤❤

# 629
  • Измир
Номер 347 на Пастел

И едно сравнение между Пастел 142 (зная, че доста момичета го имат)
И двата лака са на два пласта.

Общи условия

Активация на акаунт