Лакове за нокти - 160

• 48 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Това е Борис. Не мога да уловя точния цвят, но на тази снимка съм използвала филтър и доста се доближава. През следващата седмица ще го снимам на нокти.

# 631
GR color expert 32 + Essence 65 disco fever

# 632
Любопитна съм за марката SNB, но не виждам да имат снимки върху модел на сайта си така както OPI и други компании имат. Аз търся бяло-розов прозрачен (sheer) лак и гледах "Благовеста", но нямам идея дали е прозрачен или плътен. Някой познава ли го? Имат ли други подобни цветове прозрачни?

Не смея да показвам своите нокти тук, но за да не е спам, последната ми находка е ОPI Bloom with a View. Оказа се перфектният червен цвят за моя тон на ръцете.

# 633
Здравейте! Много се радвам да видя, че все се използват обикновени лакове .Аз самата така и не се реших да пробвам гел лак.
Ще ви помоля за съвет относно база, цвят и топ на марка, от която сте доволни. Покрай темата ви си набелязах SNB. Издържливи ли са?
Имам меки и цепещи се нокти, които без лак трудно оцеляват.

# 634
  • София
Катриз бързосъхнещ.
Базата на снб не ми харесва, както и бързлсъхнещия в сравнение с катриз.

Лили вече нямало да продават лакове на голдън роуз, гледам, че и дм са на доизразходване...
Защо така?
Ужасно постни откъм лакове Disappointed

# 635
Почти не намирам лакове по магазините (Лили, Дм).Поръчах си 2-3 цвята от Дъглас, но не бих казала, че съм доволна. Затова съм в чуденка от къде да поръчам и какви.
Използвали ли сте регулатор на пх за основа?

# 636
# 637
Един светофар на Евелин, не помня номер и любимата Зорница на СНБ❤️ А, и ГР Уоу 01😁

# 638
  • В полите на Пирин планина
Затова съм в чуденка от къде да поръчам и какви.
Използвали ли сте регулатор на пх за основа?

Аз основно поръчвам по Интернет. Вече отбягвам, че колекцията ми е огромна. Simple Smile

Сайтове:
makeup.bg
Parfimo
Notino
starnails
pink panda...

Лично аз харесвам Essie, а също и лаковете на Revolution - има ги в Пинк Панда и Нотино.
Но примерно Flormar и Pastel не им отстъпват. Даже ме е яд, че в Мейкъп.бг няма нови Пастели...

Регулатор не ползвам, само основа и/или заздравител.

# 639
Miss sporty 150 i crazy glitter 010, наложи се да снимам с филтър, защото цвета нямаше нищо общо с реалността и излизаше червен.

# 640
  • В полите на Пирин планина
Хванала ме е нюд вълна:

# 641
Фифи, Ани, честит рожден ден на патеричка!🙂 Да сте живи, здрави, щастливи и с много лакови придобивки!😉
От мен лилаво- Катрин Арли 936 и холограм 666, Астра 55:

Скрит текст:

Катрин Арли 936 е с много приятен лек шимър, покривен е (за разлика от доста лакове на марката) още на един по-скоро плътен пласт, но аз сложих два по навик. Холограмният КА е страхотен, ефирен, с чудесна консистенция- на три пласта го нанесох. Но всеки пласт е много тънък, съхне почти веднага. На два пласта също изглеждаше прилично. Интересното е, че и двата лака засъхнаха с полуматов завършек. На живо ноктите ми не изглеждат чааак толкова дълги, колкото на някои снимки...😆
По-късно ще се връщам да чета назад, както си трябва.😃

# 642
  • На изток от Ада
Аз сложих онзи ден Аура 101 ли беше,  не я скопосах де.Ама днес едвам я изтрих.
Долс мн хубаво.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 18:27 от nasito8988

# 643
По скорошна идея на съфорумка Simple Smile. Това е  Бел 216.На 1 пласт е -чудесна плътност!От години не бях слагала перлен лак-този ми хареса!

# 644
  • София
GR Express dry 72. В действителност е една идея по-светъл. Ваденките ми скъсаха нервите. Нещо се късаха, набръчкваха, но ги натъманих криво ляво

Общи условия

Активация на акаунт