Лакове за нокти - 160

• 48 526
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Aria
Цитат
Идвам с инфо специално за Софийските лакоманиячки Grinning На Графа има магазин, в който има огромен стелаж с Пастел. Магазинчето е за някакви парфюми до входната врата обаче са подредени и лаковете. Не успях да вляза, защото беше затворено вече, но тези дни ще поправя грешката.
Посетих го и вече имам няколко лака Пастел - много доволна съм от покривността, трайността и четката Simple Smile

п.п. И аз съм от тайно следящите темата, но няма да се показвам пък! Но ви се радвам Flowers Hibiscus

# 406
# 407
Само аз ли не мога да се спогодя с лаковете на Aura?  Идват ми гъсти и стоят на четки. Имам същия, като на Грийни и една мента, но не ги харесвам.

# 408
Аз изобщо не мога да се спогодя с четките на Аура...🤣

# 409
Аз ползвам четка от друг лак. 😀

# 410
И аз така смятам да направя. Чакам да ми се освободи четка от топ или ще използвам страхотната четка от белия Перфект (или от друг светъл лак с хубава четка).😃
Катерина, Перфект 158 върху бяло ли го слагаш или и самостоятелно е достатъчно покривен и наситен като цвят?❤

# 411
  • Пеликания
Аз пък им свикнах на четките на Аура и не се затруднявам много вече Grinning А този белия ми е любим Heart Eyes

# 412
Нямам проблем с четките на Аура, нито с лаковете. Имам проблем с неудобните квадратни капачки и с това, че вече на 2-3 лака се отделят от четката.

# 413
На бързо пак по никое време

Не е много летен въпреки името 😃 Riviera.
Взех от лакочистителя на ДМ с ацетон, който бяха спрели - на първо четене е добре.
Аурата е страхотна,ако не броим четката.

# 414
Аз пък им свикнах на четките на Аура и не се затруднявам много вече Grinning А този белия ми е любим Heart Eyes
Подарявам ти моя, ако си от Варна да ти го предам лично:grinning:
Попаднах на интересен сайт с лакове. Някой ползвал ли ги е?
https://www.saloncare.eu/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8E%D1 … 1%82%D0%B8?page=2

# 415
Имам проблем с неудобните квадратни капачки и с това, че вече на 2-3 лака се отделят от четката.
Ненавиждам квадратните капачки на лаковете...😆 Много са ми неудобни и много често ги изпускам...И правоъгълните (като на Wibo) въобще не са ми от най-удобните. Харесвам цилиндрични (независимо тънки или по-дебели) или поне конусовидни, като на Флормар.. За мен е много важно при лакиране да мога да въртя четката гладко, а с квадратни и правоъгълни не ми се получава добре (купувам, ако много ми хареса самият лак, но предпочитам да избягвам тези форми)...

# 416
Aura 104 Не ми беше трудно .Много нежен цвят.

# 417
https://emaglam.bg/essie?page=8
Намаление на Essie. Излизат ми реклами във фейсбука Joy

# 418
https://emaglam.bg/essie?page=8
Намаление на Essie. Излизат ми реклами във фейсбука Joy
-5% за нов потребител и код за безплатна доставка /до офис или адрес със Спиди/ на имейл при "забравени" неща в количката Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 17:48 от mimoza7710

# 419
Долче, нанасям си Перфект 158 без нищо отдолу, просто няма нужда. Слагам разбира се основава за лак.

Общи условия

Активация на акаунт