Лакове за нокти - 160

• 48 489
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Точно си взех стъклена от Лидъл, само заради цената. Днес или утре ще я пробвам и ще пиша.

# 496
  • На изток от Ада
Хубави да от Лидл пилите, това помня от темата да лидл

# 497
Натка, рошавите четки ги подстригвам. Но зависи колко са рошави де...
Гледам тази седмица пили за нокти в Лидъл...Някой пробвал ли е?
Взех последните два комплекта от сапфирените пили в нашия филиал преди няколко часа. Аз ги обожавам- използвам за по-фино оформяне, за избутване на кожички или почистване под ноктите...Дъщеричката беше започнала да ми взима сапфирената пила, любима и' била, единият комплект е за нея!😃 В комплекта са пила със среден размер и много сладурска мини пиличка.🥰 Ако заредят отново, бих взела още 1-2 комплекта сапфирени, да си имаме. Ако останат, ще взема и от "пясъчните" пили- за скъсяване ги харесвам, днес имаше доста от тях...Имам и от пилите с 6-7 зони- пропускам ги сега, защото си имам два броя вече. Иначе много си ги харесвам и тях.🙂
Тина, стъклените за мен са ок. Но мненията за тях са на двата полюса...предполагам, че зависи от това колко са твърди ноктите...
Лилипан, как са като нанасяне и консистенции тези Есенси? Точно преди малко за пореден път гледах тези цветове в Кауфланд...🙂

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 21:49 от dolce miele

# 498

Лилипан, как са като нанасяне и консистенции тези Есенси? Точно преди малко за пореден път гледах тези цветове в Кауфланд...🙂
Позволявам си да ти отговоря. Лаковете на Essens ми харесват и като нанасяне и като четка и като съхнене и като блясък. Ако знаех,че са такива,щях по-рано да се заредя с такива. Недостатък е, че нямат неонови цветове, поне за мен. Да похваля за базата и топа на СНБ, нанасят се като масло, а топа съхне за секунди и са комплект на промоция сега.

Лека на СНБ не съм го пробвала още.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 21:08 от Анито4

# 499
Ани, мерси. Питах за консистенциите, защото оранжевият Есенс е с много гадна консистенция, твърде бързо засъхва, напластява се, остават непокрити места и неравности...май ще му слагам разредител.🙂
А кой цвят е този лак СНБ?
Натка, възможно е и по-твърдите четки на 21 да спомагат за по-стабилна ръка, докато лакирам ноктите на краката.😄😃 По принцип ми е доста неудобно да си лакирам краката и с меки и широки четки ми е по-трудно да съм прецизна...
Ще помоля за снимки на СНБ Зоя! 😃

# 500
Страшно доволна съм от базата и топа на СНБ. Втори  комплект купувам, наистина съхне за секунди, а техните лакова ми издържат без почти никакви забележки около седмица, а аз мия доста често ръцете си и работя с агресивни дезинфектанти. Много съм доволна.

# 501
Днес положението е...оффф Close
Десет пъти се лакирах и трих. То не бяха, мъхотинки, повреди, цапане...Кой дявол ме накара днес след работа не знам, но нямам нерви повече и оставам така поне няколко дни.

Essie Model Ctizen и Pre-Show Jitters -доста гъсти и плътни, трябва да се нанасят с 2-3 движения или фал. На всичкото отгоре отворих друга бутилка база на Аура и за пръв път виждам толкова ужасна четка - дълга  тънка и много твърда, невъзможна за ползване.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 22:46 от mimoza7710

# 502
Ще помоля за снимки на СНБ Зоя! 😃
мога , ако искаш да мацна утре на нещо и да снимам, лилаво перлено или нещо с металически отблясък, не знам как да опиша, не очаквах това, но не е лош.

На нокти не знам кога, днес сложих snb Преслав, предвид това , че оправях 3 пъти размазано заради децата няма да   пипам маникюра докато държи 😂

# 503
  • Варна
Пробвах стъклената пила на Лидъл, малко по-груба е от другите ми стъклени (Титания и СНБ). Не съм сигурна дали ми харесва това.
Бих си взела титаниевите за най-недостъпните места близо до пръстите, сега ползвам еднократни хартиени.

# 504

А кой цвят е този лак СНБ?

Лакът е Дивна. Не е цвета , на който се надявах, поне така мисля от малкото мацнато. На нокти не съм го пробвала, но задължително ще покажа, като се лакиране.

# 505
Пробвах стъклената пила на Лидъл, малко по-груба е от другите ми стъклени (Титания и СНБ). Не съм сигурна дали ми харесва това.
Бих си взела титаниевите за най-недостъпните места близо до пръстите, сега ползвам еднократни хартиени.
За съвсем близо до пръстите и отстрани и аз съм на картонени, обаче купувам бройки направо, че им виждам сметката за нула време... Със стъклена не се виждам да я свърша тая работа, отделно че и двете стъклени дето съм имала някога ги изгладих и тях за някое време Grinning Едната мисля че беше Титания, другата някаква незнайно каква, отдавна беше. И аз не мога да кажа с какво толкова ме дразнят металните, ама отвикнах от тях много, така че остава опцията с картонените.

# 506
Да ви кажа, металните пили не са сякаш точно като сапфирените от Лидъл...🤔🙂 Обикновените метални от магазините тип левче или китайски се е случвало да ме порежат отстрани на ноктите...А с лидълските сапфирени това не ми се е случвало. Пилят фино (т.е. не скъсявам нокти с тях, особено пък изградени), за фино оформяне са идеални.

Тина, стъклената пила мисля, че е с две страни...Поне тази, която имам е така, но в началото малко трудно различавах коя страна е по-фината.😃
Ани, ще ми е интересно да видя СНБ Дивна, заглеждах го и него покрай Черния петък, но реших да ограничава някои цветове, че и без това щедро напазарувах...😄

# 507
  • В полите на Пирин планина
Аз си ползвам пилите на Titania, които са (мисля) метални, но приличат на показаните от Долче - имат по-груба страна и по-фина такава. Съвсем добре се справят и със страничното офирмяне на ноктите - не е имало травми.

Сега проверих - водят се сапфирени - много са ми удобни и имам няколко калибъра:

# 508
  • Варна
Прекрасния 010

# 509
  • Варна
Металните пили нали са по-вредни за ноктите, разслояват. Щом лидълските са сапфирени бих си взела. Тя и ел пилата им е със сапфирени накрайници.
Щях да пиша и забравих - предния път сеш вит ми съхна час и половина, докато се втвърди. Пробвам като допра леко два нокътя един до друг, ако лепнат - не е изсъхнал, щом почват да почукват е ок.
Сега съм с SNB Ралица, на нокти е по-красив, отколкото в шишенцето, не си личи толкова много лилавият шимър. Не е розово-червен, а цикламен.

Общи условия

Активация на акаунт