Отговори
# 135
ексче, имаше номинация за мод на годината, Хера е мод, а не администратор.Ама мисля, че още не са пуснали тази номинация,  то се знае, че за нея ще се гласува Peace

енви,  Peace за аватара!

# 136
Привет банда,

съвет от мен, не сменяте къЩи  Twisted Evil  Голяма лудница е, ужас. Компа е върху масата zа хранене, около мен е пълно с каШони, пълен цирк. В 4етвъртък се местихме, 4ак в събота ве4ер работеШе парното, беШе дефектно  Sad КъЩата е огромна и пла4е zа 4истене, ама то от каШони няма къде да 4истя  Crazy  Мъжът ми таzи сутрин zамина и от сега нататък се гледаме сами4ки, мъжО се прибира само zа по4ивните дни  Sad  Преz иzминалите дни колко сме ти4али, ужас, цели дни в колата и по магаzини и др., горкото детенце как така послуШно иzдържа, не ми е ясно. Толкова работа има оЩе, 4е не zнам от къде да zапо4на. Дрехите оЩе по куфарите, няма оЩе лампи във вси4ки стаи, нямаме оЩе пердета....но имаме нова кола  Mr. Green  в4ера я полу4ихме и ся не мога да карам, Шубе ми е, 4истак нова, голяма и автоматик  ooooh!  А мъжът ми със целия акъл я е паркирал така, 4е не мога да карам другата кола беz да местя новата  ooooh!  та с други думи Ще си стоя у нас, не мога да иzбегна тоzи хаос. На бюрото ми се иzгуби единия крак, zа това сложихме компа върху масата zа хранене, а освен това и той пла4е zа ремонт та ако пак иz4еzвам zа дни, да zнаете от какво е  Crazy

Ина4е ниЩо ново (то и толкоz ми стига), добре сме.  Абсурд е да 4ета вси4ко пропуснато, ако може едно кратко реzюме?  Wink

Цунки на вси4ки  Hug

# 137
Татянка - Новодомка, добре завърнала се и честита къща!  Hug Браво на Миленка, че така е издържала местенето! Heart Eyes
Резюмето: гласувай за нас, пък останалото - после! Wink

# 138
ТАТЯНКА ИСКАМ СНИМКИ И ОТ КЪЩАТА И ОТ КОЛАТА  Crossing Arms амаха и почерпка Hug

# 139
Татянка, липсвахте, да знаеш! Hug

# 140
мда искаме снимки  Heart Eyes
ми трябва време да ще видим какво ще е положението, ако педито беше реагирала бързо сигурно вече щяхме да сме здрави а не да чакаме толкова време да му мине със сироп Crossing Arms

# 141
  • 2 етажа над тавана
Така - орлето вече е на първа страничка Hug
Татянче, затъжих се за теб Hug Ха честито новодомство и возило  bouquet

На мен късметчето вчера ми беше "Някой ще съчини стихотворение за теб", днес още не съм проверила

Петенце Hug Hug Hug

# 142
  • София
tatjana  Hug

10x Филипче, както винаги си на върха на информационната вълна   Laughing
А кои имат право на повече от един глас при гласуванео? newsm78

# 143
Ексче, имаш право да си избереш 3 банди и да гласуваш за тях, а не че имаш право на 3 гласа. Добре си го казала там! Peace

# 144
Мале в клюто ще ни изядът бе Confused

# 145
  • Стара Загора
Мале в клюто ще ни изядът бе Confused
Ами сладки сте за това се облизват  Mr. Green
Моят съвет да не влизате в спорове.

# 146
Здрасти, БАНДА на годината (надявам се)!!! newsm68 newsm68 newsm68
Ей, ама колко много неща се се случили докато ме нямаше - промяна на имена, на аватари, нови априлки (априлковци).
Снощи бързам да включа компа и  какво виждам - априлките в спор за първо място за Банда на Годината. Наистина сме страшна сила!!! newsm44 Естествено дадох и моят глас.
Аз вече ходя на работа и сега около краят на годината се скъсваме от бачкане, лудница голяма.
Като се прибера почти нямам време за компютъра.
Йо също е с постоянна хрема, кашля, но педиатърката каза, че кашля от сополите и освен Коларгол нищо друго не изписа (преди беше на Виброцил).
Нещо нямам настроение за писане, изморено ми е.

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
От късметите ми се падна СИЛНА И ИЗПЕПЕЛЯВАЩА ЛЮБОВ хехехе
аз съм я изживяла преди 4 години, ама знае ли човек какво го чака.....

# 147
Аз веЧе се отказвам да изЧитам всиЧко, просто не мога да смогна  Mr. Green
И аз гласувах za nas
  bouquet за месеЧниЧетата, за взелите книжки и изпити   bouquet
ние за сега напускаме, защото малЧо дава зор за излизане  Laughing

# 148
  • София
Здравейте банда!
Ние наистина можем да постигнем нещо като поискаме и дано успеем да спечелим, че може и с други хватки да ни отрежат, все пак доста от тях имат по-големи рангове от нашите. Не ми харесва тяхното отоншение и пренебрежение, все пак в едно състезание всичко е допустимо стига да не се излиза от добрия тон, но те може би не са свикнали да губят.
Но нека да приложим старата мъдрост и по-умния да замълчи, а пък резултатите сами ще покажат.
Но дори да ни бият ние стигнахме до най-важния извод за себе си, че сме най-задружната банда във форума....
Олееееееееееееее.
Исках и още нещо да пиша ама забравих, като се сетя пак.

# 149
Не ми харесва тяхното отоншение и пренебрежение, все пак в едно състезание всичко е допустимо стига да не се излиза от добрия тон, но те може би не са свикнали да губят.
Но нека да приложим старата мъдрост и по-умния да замълчи, а пък резултатите сами ще покажат.
Но дори да ни бият ние стигнахме до най-важния извод за себе си, че сме най-задружната банда във форума....

Подкрепям изцяло. Фразата "не са свикнали да губят" е много точна, бих добавила и "много насериозно се вземат". А Хера е напълно права, че по-добре е да не влизаме в спорове. Колкото до номинацията на Хера за Мод за милиони - аз съм я номинирала отдавна  Peace не знам на какво основание се номинират другите, но знам че такава тежка работа както тук едва ли имат други модове, освен в клю-то евентуално  Thinking а тя си я върши с мерак и си ни наглежда и обичка  Heart Eyes но все пак да не агитираме за нея да не и направим мечешка услуга, щот' сме с лоша слава  Mr. Green

Татянче добре дошла пак  Hug хаос, хаос, ама пък друго си е коледа в нова къща и с нова кола  Grinning да нацелуваш Миленка че и тя ни липсваше  Hug

Общи условия

Активация на акаунт