Отговори
# 210
Леле каква предизборна кампания се е развихрила тук  ooooh!
Честит нов дом на новодомците   bouquet
НуниЧ, да не я мъЧи някое зъбЧе куклата, та така да плаЧка
Лека нощ и от нас  smile3507

# 211
  • 2 етажа над тавана
Нещо много поспаливи сме станали напоследък, прави ли ви впечатление newsm78

# 212
Привет и от мен най-накрая Hug
Не мога да ви изчета значи, то бива писане, бива, ама то вашето ...  smile3534

Първо честито на всички празнували, които съм пропуснала и благодаря за поздравите за осмия месец на Кало Simple Smile
Мецанке, специални поздрави за книжката, да си я ползваш със здраве и най-вече безаварийно Simple Smile
Нуни, да нацелуваш малката писанка и не се притеснявай всичко ще се оправи Hug

Аз не съм писала скоро, че нещо не смогвах все с работата, но днес за порден път се убедих, че колкото повече неща имам да върша, толкова по-бързо се справям и по-добре се организирам, та днес даже и успявам да се разпиша Simple Smile

На Калоян се оказа, че му е ниско серумното желязо и сега пие малтофер, в понеделник сме на контрола и се надявам да се оправят нещата, иначе видимо нищо му няма, играе си смее се, но аз съм доволна, че попаднахме на много добра хематолжка, ей отдавна не бях виждала толкова съвестен лекар, добре че още има такива. Няма да ви занимавам подробно с преживяванията ни по този повод, но ако нямай има нужда от детски хематолог бих препоръчала тази с двете си ръце Simple Smile

Юлче добре добре се завърнала Simple Smile
Танче Hug Спокойно, всичко ще се нареди, ние също скоро се местихме и знам какво ти е, и ние 1-2 седмици бяхме като на полежи лагер и не се знаеше кое къде е Simple Smile Но сега се пооправихме

Хайде стига за сега, че пак стана дълго, че гледам да се включвам по-честичко вече Heart Eyes
Лека на всички ви  Hug Heart Eyes

# 213
  • София
Здравейте Априлски майчета,
Аз съм Мартенска мама Grinning/Е на 30 март сме, почти до вас Laughing/
Все се каня да ви пиша.Много сте готини, много ви харесвам и ви чета често Wink

Гласувах за вас  bouquet

# 214
  • 2 етажа над тавана
Хайде, лека нощ и дано утре от толкова пиене да не ни болят главите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 215
здравейте мами
най-накрая се реших и аз да се присъединя към вас и много ще се радвам ако ни приемете    Grinning . имам си едно малко калпазанче Денис.
аз да си призная   Embarassed редовно си ве чета но все не се наканвах да пиша /незнам защо така/.
за толкова неща сте ми помагали че съм ви много благодарна. ако ви нямаше вас щеше да ми е много трудно да се справям с много неща.
лека вечер на всички  Hug

# 216
  • Boston, MA
Добре дошла!

# 217
Кети, благодаримза милите думи!   bouquet

Пам, добре дошли  Hug

# 218
Добро утро!

Честито на месечковците!  bouquet Heart Eyes

Добре дошла на пам _дениз!  bouquet

Мерси на ketito за милите думи Hug

# 219
Добро утро Grinning

След спокойната нощ, която изкарахме, сега съм много бодра и доволна от себе си - успях да взема прословутата урина на Яна, направо в чашката се изпишка детето  Laughing Утре ще ви кажа резултатите.

Много благодарности за успокоителните думи, приятелки големи сте ми, а и от вас получавам най-голяма подкрепа в тежки моменти  bouquet

Пам-денис   bouquet, добре дошла в БАНДАТА ни ( Mr. Green), разкажи ни повечко за Денис.

кетито,   bouquet

Деси,  Hug на Кало и ако имаме нужда от такъв лекар ще казваме  Grinning

НуниЧ, да не я мъЧи някое зъбЧе куклата, та така да плаЧка

Не е зъб, за съжаление, такава си е - ревла Laughing

Бабълче, това със заспиването - Яна като започне да го прави ме изкарва извън равновесие направо, много се нервя. То детето на мен се е метнало май по нервенето.

Татянка, а на Миленка как й се отразява цялата тая лудница Crazy

# 220
  • София
Добро и от нас!
Нуни, първо за утайката ви - горната граница е 14, но при болест се качва! на Мати след предното заболяване му беше 22, а след 2 седмици вече здрав - 7! Така, че споко! Иначе хемоглобина ви е нормален: за деца доланта граница е 110! Виж другите стойности кака са: MCH и MCV, ако са нормални - няма проблеми! При нас те са ниски!
В тая връзка - Деси, дай координати на тази хемотоложка, че може да ни се наложи! При вас колко бяха тия двете стойности и отделно ли изследвахте серумното желязо?
Привет на новите мами - всички са добре дошли, няа причина да се срамувате - пишете!
За приликите - Мати прилича на баща си на пръв поглед, но човек, ако се загледа се вижда, че формата на очите е моята, носа също! Но за съжаление нито той, нито сестра му взеха сините ми очи! Cry

# 221
Добро и от нас!
 Но за съжаление нито той, нито сестра му взеха сините ми очи! Cry

Ама то точно това е по-често срещаното явление, тъмните очи са доминантен, а сините рецисивен белег.По-нормално е м/у родители със светли и тъмни очи децата да наследят тъмните Peace
Ние и двамата с брат ми сме с кафеви, а децата ни са синеоки Rolling Eyes

# 222
  • 2 етажа над тавана
Добро утроооооооооооо Hug

Честито на месечничетата Марти и Калинка-Малинка!  bouquet

welcome pam_denis !

Кетито  Hug

Нунче, и мойта мома на мен се е метнала - по циврене и гушкавост Mr. Green

# 223
Честито на Андреевците, Андейките, Андриянките, Андитата....   bouquet
Да са живи и здрави те, и техните близки  и любими хора! Hug

Не мога да насмогна с четенето....вие какви ги вършите бе, момичета?
Аз не смея нищо да кажа... Joy

# 224
Добро утро момичета и бебчета Hug
ДОбре дошла на pam_denis Hug
и мерси за милите думи на Кетито Simple Smile

В тая връзка - Деси, дай координати на тази хемотоложка, че може да ни се наложи! При вас колко бяха тия двете стойности и отделно ли изследвахте серумното желязо?
Хематолжката се казва Д-р Сърбинова, работи тук (или поне ние там ходихме).
И на Кало бяха ниски пълнежите. При първото изследване:
хемоглобин 110
MCV - 67
MCH - 21
Тромбоцити - 542

Педито имаше съмнения за таласемия и пусна допълнителни изследвания на Кало и ние с баща му си правихме също. На следващите изследвания бяха:

Хемоглобин 101
MCV - 68
MCH - 23.4
Тромбооцити - 488

Пуснаха му и отделно серумно желязо, което се оказа доста ниско 4.4, при долна граница 12,5 ...
Но след всичките изследвания май се оказва, че има желязодефицитна анемия от бързия растеж, ама и той едва този месец намали качването, иначе минимума на месец беше 800 грама ... този само 300 е качил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт