Отговори
# 195
  • 2 етажа над тавана
Нуни, и на мен ми се струва че резултатите не са стряскащи, но стискам палци бързо да се оправя писанка!

# 196
  • София
Нунич, като имаш в предвид, че на изследването не е била добре, нормално изследванията да кривнат малко от нормата, как и да ги гледам изследванията ми звучат добре. И на нас ни казаха ууу, аааа, нисък хемоглобин! пък на консултацията ааааа, добър е! Утре пиши какво са показали новите изследвания.

# 197
Ми аз така се шашнах, особено като прочетох за утайката - можело да бъде висока заради ракови заболявания, тумори, и аз седя ей така  Shocked и се чудя какво да правя. Но всичко ще се оправи де Hug
Урината не знам как ще я взема, в тоя колектор падат точно 4 капки, не мога само тях да занеса. Ще я дебна утре с бурканчето да се изпишка в него.
Но ако знаете колко лоша е станала Яна -  така се налага, пищи зверски като не стане нейното, дере се преди да заспи Shocked (има ли друг с тоя проблем - спи й се та 2 не вижда, не може да заспи и се скъсва от рев, затварят й се очите, но не - вместо да се успокои и да се унесе тя продължава да крещи Close).

Въобще, истинки овен, инато та дрънка Crazy Дупе да ми е яко ooooh!

# 198
И ние нямаме зъби.
Айе и за мене една чашка искам Crossing Arms

# 199
  • 2 етажа над тавана
Мимка,заповядай

# 200
  • София
И от мен   Mr. Green

Забравих какво щях да пиша...

# 201
мимка, тъкмо и аз щях да те черпя Mr. Green, ама балончето и калпазанката са ме  изпреварили.

Айде, аз лягам, лека нощ от мен! Hug

# 202
  • 2 етажа над тавана
[Но ако знаете колко лоша е станала Яна -  така се налага, пищи зверски като не стане нейното, дере се преди да заспи Shocked (има ли друг с тоя проблем - спи й се та 2 не вижда, не може да заспи и се скъсва от рев, затварят й се очите, но не - вместо да се успокои и да се унесе тя продължава да крещи Close).

Въобще, истинки овен, инато та дрънка Crazy Дупе да ми е яко ooooh![/i][/color]

Леле, аз си мислех, че само  ние сме така със заспиването - приспиване по цял час, рев, ровене в очите, инатене, ама явно и при други е така Hug Пък хем Маги не е рогато, рибно филе ми е тя, ма на - и тя инат!

# 203
тъй, тъй, аз нямам нерви да търся пиене, но от вашто ша си взема, 'ного благодаря.... вече се напих  Crazy

почвам по важните неща:
Нуни хемоглобина ви е съвсе нормален за възрастта, тези норми са за възрастни. не позволявай да те изшашкат на тема хемоглобин  Peace левкоцитите ви са множко но щом е с температура, явно има нещо - вирусче или нещо, не е необичайно. вижтенаистина урина. за "четирите капки" в колектора - всъщност са напълно достатъчно да се направи и анализ (обикновена урина) и урокултура дори, на тях им трябва нищожно количество - ако пресипеш в стерилна чашка от най-мъничките и има половин-един сантим на дъното, стигат (това от опит.) стискам палци да е добре писанка  Hug

по личните неща - Вени е беззъбо засега и приличащо на баща си момиченце - с това май отговарям на някоко въпроса  Simple Smile

по маловажните - Татянче, мен ме изшашка грубата реакция на бабиериндите, а не кой печели и губи, защото това са глупости. В клю-то почти не съм чела и почти не съм писала - до днес  Tired

още едно от онова в синичката чашка на бубка си взимам и си лягам  Mr. Green че денят беше, ега си какъв ден беше... обмислям временно изтегляне от форума, много заяждане видях напоследък и ми идва байгън  Tired

# 204
И от мен   Mr. Green

Забравих какво щях да пиша...

Абе след тази бутилка и аз щях да забравя smile3534

# 205
  • София
Ейййй, не мога да се вредя да публикувам, бре!
Нуни и ние имахме такъв период, слава Богу, кратък, ще й мине  Praynig

Хм, за малко да изпишеме 1 тема за  24 часа, предлагам в следващата и една караничка да спретнеме и ще сме шампионки  Mr. Green
Лека и от мен!

# 206
мецанкееее, ама какво оттегляне!На нас ще ни липсваш, зАрежи ги ония

# 207
  • София
Почти гаврътнах половин бутилка винце, което на времето не беше нищо за мойта фирма, ама сега нали все още се захранвам/запивам и бая си ме хвана.  Twisted Evil

Бубс, всички казват, че Вальо прилича на татко си, ама по мои наблюдения повечето момчета са по като майките, та ще я видим тая работа.  Grinning

Нунич, и малчо е същия с дневното заспиване, колкото повече му се спинка, толкова повече мрънка, обаче като го гушна и се успокоява, а като се задреме, го слагам в леглото му. Вечер проблеми няма.

# 208
  • София
Ренка, Ренка, а колко си правех сметката миналата година, че по това време ще можем да развяваме ракийте и салатките.... Ех, ех, ех...

# 209
  • 2 етажа над тавана
Ренка, Ренка, а колко си правех сметката миналата година, че по това време ще можем да развяваме ракийте и салатките.... Ех, ех, ех...
Ей, Данче, сметки без кръчмар Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт