Отговори
# 75
  • София
Малеее, кво става тук, бре? То мъже, то пиене, то гости...  Бахти кефа... 

Айде, от мен едно червено винце (мъжа току що заспа и ще има двойно за мен Mr. Green )
Да ви се похваля, днес получих майсторско свидетелство за македонска фолклорна област. Мно'о съм яка!  Mr. Green

Браво, Мимка, ти си нашата гордост! Само със шестици да ни се хвалиш!

Спрете се, бря, не мога да публикувам! Хера ще ни утрепе  ooooh!

Като спомена Мимка за изпити..., преди няколко дни като се ровех в книгите и изпадна един плик с пищови - бяха нещо като подсказки за доказателства на разни теореми, които сме правили някога с колегите и 38-ми пищов гласеше:
Имам си чук
и пералня с маркуч.
Дали мухата бръмчи
и има ли тя сини очи?

Та ми стана много чудно, какъв ли е бил тоя въпрос и теоремите в него...  newsm78

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 23:49 от Renkata

# 76
Добро утро! Hug

Честито на месечковците!  bouquet

Ей, снощи тук беше веселба Mr. Green
Сега като погледнах, Бабиейросите вече не са ни заплаха, ама тия чужбински Confused

vibara, включвай се по-често, и на други неща ще те открехнем Flutter

снежи, безпроблемно пробиване на ушета!

# 77
  • София
Добро утро! Ей, момичта, вие страхотна работа сте свършили снощи! Филипа, Фурор, страшни сте! Аз съм го проспала това - за разлика от вас аз заспивам рано, а мъжа ми късно! Но днес съм го навила/ той и вчера щеше, ама забравил/ да се логне и да гласува!
Отивам да видя каква е хавата.

# 78
  • София
Значи, дишат ни във врата тия чужбинските!
Снежи, дай на малката Арника 30 - 3 гранулки, разтворине в малко вода преди пробиването! А за след това Ледум и няма да имате никакви проблеми!

# 79
Ухааа, момичета, страхотни сте, а специално за Фурор -  newsm20. Довечера и моят мъж ще го регистрирам  Twisted Evil

Вибара, влизай по-често, пък и пиши, недей само чете  Simple Smile поздрави на Ивето и Стенли  Hug

Малеее, кво става тук, бре? То мъже, то пиене, то гости...  Бахти кефа... 

И аз така си викам, моят мъж си ляга след мен (което си личи щото постингите ми спират горе-долу със Сънчо  Embarassed) ама довечера ще го приспя и аз  Wink Ренка, твоя пищов ме у-тре-па  Joy предлагам награда за който познае за какво се отнася.

# 80
  • 2 етажа над тавана
Гутен морген, мацки. Mr. Green

Гледам купон сме заформили и в гласуването - разни мнения  - кви сме били, за кво сме се били борели, на какво основание сме били номинирани - що не вземат тия хора като искат да ни прочетат кои сме и  тогава да ни оплюват. Ех, значи, чак ми стана криво Confused

# 81
Еййй, фурии сте Фурор и Филипка! Peace   bouquet Heart Eyes
Водим класацията!!! Party
Обаче нещо не ми харесва тона в класацията - к`ви били тез априлки, какво друго освен кърма можели да предложат, хортували си само и въобще, каква банда можело това да бъде, награди нямало и какво толкова сме се напъвали.... Crossing Arms
Как да се защитим!? newsm78

Филипка, видях, че са писали Нокон, Хриската..., които отдавна не бяха ни навестявали. А Мистик я видях... Rolling Eyes

# 82
Дишат ни, ами.MissZ да се изправи виновно в ъгъла Mr. Green
Значи, дишат ни във врата тия чужбинските!

Бабълче, за какво говориш?Къде са ни обсъждали?

Мда, сега прочетох, някаква кифла се възмущава каква банда сме били, то по тая логика всички от отчетните трябвало да се наблъскат!
Ами да са се сетили, да са се номинирали!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 09:06 от Филип@

# 83
Дали да не пуснем в Класацията една обща снимка от последната среща, ако мамите на снимката нямат нищо против, де, с кратко резюме - за какво се борим,т.е. че правим най-ценното нещо на света - раждаме и отглеждаме деца, сприятеляваме се и си помагаме, без да очакваме материална награда от евентуалното спечелване...!? newsm78

Ей, много се разядосах!!!  Close И ентусиазмът ми ще изчезне... Twisted Evil
/Филипка, а ти казваше, че аватарът не ми прилягал.../

# 84
Добро утро!
Честито на месечковците !
Снощи четох и се веселих-голяма препирня, голямо оживление беше ей Mr. Green
АААА ми че какво има бърборим-нали това е форум де Peace

# 85
енви, чакай, чакай Stop, как така ще ти изчезне ентусиазма!Няма да се дадем, нормално е като сме на първо място да ни забележат и да започнат злостните подмятания Simple Smile
На мен реакцията ма мартенките ми хареса Peace

# 86
  • София
Хайде на кафето!

Абе, кво толкоз се палите, кой какво говорел... Нека си злобеят!  Mr. Green

# 87
Ренич, приемам поканата за кафе, откога се каня да си направя, стимулира ме Hug

Днес в Русе май няма да става за разходка, едно мрачно, навсякъде съм светнала лампите Confused

# 88
  • София
Брей, аз пък не съм чела мненията и незнаех, че има такива подмятания!
Иначе атитирах няколко човека от кю-листата ми, както и помолих в Зачатие момичетата от седмичната тема на бременните и родилите!

# 89
Добро утро Grinning
Оставих бибанката да се хипнотизира пред пералнята и наминавам да ви видя.
А вие снощи се спретнали нещо като предизборна кампания Wink
Въпреки, че за мен лично това гласуване, ако беше без агитация, щеше да ми е по-интересно като резултат. Така щяхме да разберем колко човека точно ни четат и се притесняват да се включат Thinking... но и така става Laughing Благодарности на всички агитиращи и гласували.

Честито на празнувалите вчера и на празнуващите днес Heart Eyes
СНежи, да не я боли малката памперсоунищожителка.

Ренка , (p&q)->(r&t) Wink

Общи условия

Активация на акаунт