Бабиейрос: Кошмар Преди Коледа!

• 13 382
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
Бабийроси, напред, че конкуренцията не спи...

Ще си останем гладни, без джуджета, без дедета... И тогава, какъв кошмар ще е, се питам аз...

# 121
Докато ги наблюдаваше как се разправят с някакви си номинации,доня Морено нервно си гризеше прЕсно лакираните нокти.Накипваше й все повече,засърбяваха я ръцете.А стигнеше ли се до шамари,тя не се стискаше.Ох как й идеше да им откърши по два.
 ..Ей,скочумбри стари!Идвайте тука.Имам едно шише отлежал ром.
И престнете се занимава с неща от които не отбирате. Вижте какво е направил тоя упоен Дедиейрос.Ми така е ми,СмеСто да го пазите,вий....
Ай ся да ми го отстъргате оттам,че и без туй си изпонаядох ноктите зарад вас.И после имам по едно подаръче за да се уталожат шашавите ви духове!

# 122
  • Кацнала на едно дърво.
Какво беше туй, размазаното на самолета? Какво се опитваше да каже доня Морено? Че оплодителят на Василинда и Ламелинда се е превърнал в лепенка?
Василинда хукна да търси Ламелинда, ама къде да я намери... Тя лъжеше, че пишела някакви анализи за северните елени, а се криеше на тайни места, за да яде.
- Мискинка! - ядосваше се Василинда, защото за нея нищичко нямаше да остане. И една трохица даже.
- Морено-о-о- викна тя - подаръчето ти става ли за ядене?

# 123
    Здравейте бабиериндоси, бабиендери и бабишкери демек наборки. Много сте красавици на снимките. Вас и някои неща от хасиендите си ви представям, ама други хич не мога. Например това за ром. Сякаш е ичкия. На най близкия ЕТ носят само сливова и гроздова в юсчета по 100грама. Аз си правя ичкия.
 Аз ще изброявам
  / ракия от патоки, круши, ябълки, джанки, сини сливи, трънкосливки, кайсии, зарзали, сини сливи, джибри, меласа - пущината ми загаря казана. Има още една от мая за хляб и шекер. Братовчеда дон Кубрат от Поволжието ми пусна фитила, там и викат самоГОН. Няма майтап, Махмурлук те гони от неделя до неделя./  - вие подчертайте вярното.
     Ще взема петромаксовата ламба и ще отида да нагледам една овца - ще си има бебо4ета - надула се е като каба гайда до доня Валя Балканска.  кошмар преди коледа - Вмирисвам се на околоплодни води, пинцети, планцети, плаценти, проценти - подчертайте вярното.

# 124
  • До хладилника, който обичам
Доня НеРижа по никое време взе да премита с проточена песен на уста. Не беше много мръсно - подът основно беше осеян с трохи, оставени от трите грации, които със страшна скорост нихилизираха де що имаше хранителен припас.
Доня НеРижа се развесели - видя, че на твърде немелодичното и пеене бяха откликнали няколко кандитат-помощника. Тя палаво заметна метла на рамо и подмигна в посока плевнята, откъдето доня Дона вече се беше махнала (най-сетне!).

# 125
  • Кацнала на едно дърво.
- Доня Морено избяга с подаръчето, не го даде скръндзата му със скръндза! - мърмореше ядно доня Василинда и захапа последната амстердамска коледна курабия. Беше я намерила под масата. "Добре, че Рижмунда не е чак толкова стриктна в метенето, а Ламелинда е със запушен нос" - мислеше си донята. Когато облиза и последната троха, получи видение. И то какво видение! Дон Вълчо от Делиормана вареше ракия, ама не каква да е ракия, ами микс! Смесено, демек - от сливи, круши, ябълки, гьонени подметки, патоки (каквото и да е това), заразали и сланина, че да влиза по-мазно.
- Ох - стресна се Василинда и видението уви, изчезна преди да е стигнало до подутата овца, която литва над Делиормана. - Превръщам се в бременна алкохоличка!

# 126
- Кво, кво, ква временна количка? - нададе глухо ухо КакСилия и развя нос срещу вятъра - Кой каза ракия? Ква ракия? А ша я препича ли или как?
И като измляска мераклийски, хукна из гората, навряла нос по пресните следи на пиячката...

# 127
  • Кацнала на едно дърво.
- И да донесеш поне една дамаджана - крещеше Василинда след Силия.
Къде ти, как'Силия сигурно вече беше стигнала делиорманско и заграждаше бат ви Вълчо, като скърцаше страшно със зъби.
- Всичко сама ще изпие - тъжно си каза Василинда и отиде да прегърне качето с кисело зеле, белким се утеши.
Дон Вълчо на вашето внимание.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 21:54 от Бу

# 128
Бреййй, Дедо... Да се регнеш преди няма и 24 часа и първом тук да се разпишеш.... ей това е чест   Blush Чак ми замириса на пролет.... и на април, ако ме разбираш накъде бия...  Flutter

Ааа кокиченцата са през март.  Joy Embarassed

# 129
Дон Вълчо на вашето внимание.
Ееее, па мноо арен бре  Flutter

# 130
  • Кацнала на едно дърво.
Дон Вълчо отива да бере джанки за ракия
Специално за доня Дона.   bouquet

# 131
  • До хладилника, който обичам
'Така значи!' редеше ядосаната доня НеРижа 'на Дона - млади момци с джанки, а на мен - на мен! дето й показах как най-ефектно да онагледява похотливите си мисли, нищо! Нищо!'

Доня НеРижа погледна Василинда така ядосано, че последната се вкамени.

Привлечени от топлия пролетен бриз, който изненада всички през това късно циганско лято, в двора на хасиендата се навъртаха лешояди, вероятно привлечени от мисълта, че при толкова много дърти бабички накуп няма как все някоя скоро да ритне петалата.

'Къш! Къш!' развика се ядосано Накакатанасийката и ги подгони неочаквано пъргаво.

# 132
- Виждаааааам, виждааааааам в кристалната си топка, че доня НеРижата пак се е напушила и има виденияяяяяя - зави със злокобен глас към луната КакСилия, спряла да си почине под едно криво дърво. - Надушваааам, надушваааааам, че бат`Вълчо ме очаква край уфтсътъ си... С пълни ръце ме очаква...
При тези думи, цапардосана от яркото видение, тя скокна пъргаво и заора с нос по прясната следа. Скоро стигна до първата пряка улика. Която, естествено, я доведе и до самия бат`Вълчо.

# 133
- Хм, хм, - велемъдро се произнесе доня Секстетинда. - Отщо ще да е таз пъргавина? Да е г.с., гаче не е г.с., не й прилича на годинките на тая ми ти дъртофелница. Мирише ми на нещо гнило... та чак ферментирало. И на разгонени кучки, пардон, вълци ми мирише. И що пак на едни им обясняват как да онагледят похотливите си мисли, а други тънат в мрака на невежеството? Къде е оная ми ти НеРижа метла да я питам ази нея най-любезно: К'ва е та'а дискриминация, ма, оу!

# 134
    Познах. Близни. И двечките мъжки. Едното са казва Андрейчу, а другото- Мечу. Аз и на доня Василиса мога да разтоваря количката, като му дойде времето. То между овцата и жените в израждането няма да има кой знай каква разлика - се съ бозайници. Само като дойде времето бабишкерите да свирът силно с уста и с пръсти/че то с друго с какво може да се свири?/
   Чух и за сладкишите ви, ама сладкиши съм ял. Случвало се е някоя доня дет съм я заварвал в плевнята да ми носи после я курабии, я шрудел с ябълки. По-рано по често се случвъши, сига по рядку. Ама то сега и дони по рядку заварвам в плевнята. Последната доня донеси полвин кекс - по рецепта със стафиди, ама кат няма стафиди- сложила зърна грозди. Пък нейните зърна бяха бели щот дукът бъркала кекса съ топнали у бръшноту.

Общи условия

Активация на акаунт