Бабиейрос: Кошмар Преди Коледа!

• 13 396
  • 260
  •   1
Отговори
# 105
Тери Shocked Пратчет  Shocked
- Ай, ай, ай, какви спомени ми навя, каква носталгия - помисли си с нищо несравнимата доня Анхелина, една от с нищо несравнимите Хавански Бабиейроси.

Хм, к'во пък е т'ва еквивалент Thinking

Joy Joy Joy

# 106
Аз га ви приказвах за хаповете против забравяне, вие углушки си правихте. Сега и ром си нямаме, и дядка със склероза ни захожда.
Що не взема да отплувам до съседния остров за подновяване на запасите? Ако се сетя как се плуваше.

# 107
Тери Пратчет не пием. Виж, ром ако имаш, може.

# 108
облакти се почитаемата доня и се замисли кой беше тоя Тери, или пък Пратчет беше, или Терипратчет и дали не беше цяла банда  newsm78

# 109
Изглежда в този форум се е появил някакъв неуспешен еквивалент на Тери Прачет!
Поздравления!
Бреййй, Дедо... Да се регнеш преди няма и 24 часа и първом тук да се разпишеш.... ей това е чест   Blush Чак ми замириса на пролет.... и на април, ако ме разбираш накъде бия...  Flutter

# 110
  • Кацнала на едно дърво.
Василинда отпи една яка глътка от Пратчета (бре, много силно било туй питие, бе!)и залепи на видно място своята обява:
Танцов академичен ансамбъл плюс вокално инструментална група (ВИГ)
"ПУСИБАБ ДОЛС"
търси музикални, гъвкави, жизнени дами!
Желателно е да могат едновременно да пеят и танцуват.

Изпити:
а) гъвкавост: лапване на пръст от крак (няма значение чий крак и кой точно пръст).
б) жизненост: преглед от упълномощено медицинско лице.

# 111
  • До хладилника, който обичам
...и доня НеРижа първа се записа в трупата и пожела да изпитва другите, които щяха да кандидатстват.

# 112
След като почисти глухите си уши с една клечка за зъби (от което става ясно защо въпросните уши са глухи), КакСилия се отправи към хасиендата, като пътем се яви и изкара успешно изпитите си по гъвкавост и жизненост.
На предната веранда тя съзря дон Джорджо Първи, който събираше тен на мъгливото ноемврийско слънце.

# 113
завтече се и доня Бубанинда към пункта за записване, все пак тя беше известна със своите танцови, певчески и артистични изяви

# 114
Доня Дона представи своя специалитет - танц със саби  Flutter

# 115
  • При хората, които обичам
-Дедо, ела, априлско пиле шарено, баба да ти l … 72;же как празнува р … 76;ен. Кой, викаш, ще ми подариш? Пратчет? Нямам аз такъв брат`чед... И Хуанита се втурна да се запише в танцовия състав - определено имаше на какво да ги научи.

# 116
А, за Великден било станало време. Той през април ли ще се състои?
И аз мога да вдигам джабаци въпреки че гррравитацията вече ме е включила в групата са кокершпаньолите. ГоспОжа Ронилдиня и да пее може. С ангелския си глас колко ангелски и други места е прочистила от натрапници.
От увъжение към госпожата с много свещи върху тортата даже и припява наум  nbirthday

Бу, ако приемате и мойта песен, аз съм за  Peace  bouquet

# 117
Доня Лусеринда се запъти към близкатаTante Emma Laden демек кварталното дюкянче, дето се канеше да го изпразни до шушка, за да понапълни празните долапи из хасиендата. Налагаше се и спешно да замести синьора Хапка в правенето на мюслитортата, че доня Хуанита за кой ли път днес празнуваше 60 рожден ден

# 118
- Аз пък искам да се запиша в публиката, ако може... Нали може, Василисе? Че тез телеса немощни, тез кокали скърцащи, това дихание ромо-опурино, само ще замъглят лъчезарния имидж на бабиния ентуЗиазЪМ...- прошепна плахо Ассинда.
- Не пей ми се, не пий ми се, не играй ми се... Изглежда мъглата отвън проникна и вътре. Не е добре туй, дето става. Ей сега пускам вентилатора, дано отнесе облака без воля за летеж (чудно определение за мъгла, ама не е мое)...

Да, Ассинда се погледна печално в огледалото. То старо и напукано, ама като отрази образа й, направо се откърти от стената. В хилядите парчета се отразиха очите на една уморена дъртофелница, устата на заклета пуро-морница, среброто (патинирано от занемарена хигиена) на стърчащите коси... всяко парче в полета си носеше по множество бръчки - следи от минали премеждия и радости, тъги и нерадости...

newsm52 - Край, край, край... пускам вентилатора, да му се не види. Може да съм сбръчкана, ама не съм окончателно изкуфяла. Има хляб в мен ... упс... едва ли е точно хляб, нещо друго ще да е, но го имааааа....
- и Ассинда, изтощена от тази дранатична експресия се срути в стола и засумтя впросъница... грух - грух - ъ - хлъц - грух

# 119
Доня Лусеринда се заплехоса в дюкянчето.
Забрави, че щеше да купува провианти и се загледа дълго и обмислящо по коледните дрънкулки, които баба Емма продаваше.
Взе да прави планове как ще разкраси къщата. По една камбанка за всеки прозорец, по едно ангелче, елхичка на всеки перваз, за будоарните масички по една къщичка със свещичката (изключително предложение на баба Емма) и за голямата трапезарна маса, където щяха да точат лиги около коледната пуйка един венец

Анде, аз точно така и направих  Wink

Общи условия

Активация на акаунт