На море в Поморие 2022 г.

• 43 634
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Покрай бунгалата имаше доста любимци

# 256
Минзухар, има група във ФБ за отдаване под наем за почивка. Там можеш да зададеш въпроса и ще ти отправят предложения
https://www.facebook.com/groups/3080519335559943/?ref=share

А тази е и за др места по черноморието
https://www.facebook.com/groups/148383052506213/?ref=share

# 257
Сърдечно благодаря ❤️
Минзухар, има група във ФБ за отдаване под наем за почивка. Там можеш да зададеш въпроса и ще ти отправят предложения
https://www.facebook.com/groups/3080519335559943/?ref=share

А тази е и за др места по черноморието
https://www.facebook.com/groups/148383052506213/?ref=share

# 258
От миналата година имаме апартамент в Поморие. Аз не бях любител на плажуването в България, няма шанс да се опна на пластмасов шезлонг, с чадърче, мазна пържена в гранясало олио цаца и бира. Но Поморие ме изненада много приятно.

На плаж ходя само на Косата, дигата между морето и езерото в посока Ахелой след Вита санаториума. Красива, дълга ивица, ходя сама, с кучето, с мъжа ми като е тук, понякога с колелото и книжка. Като цяло качеството ми на живот тук е коренно различно от София. Имам си колело, с което навъртам много километри и то неусетно. Крачки също, защото има къде човек да се разходи. Единствен проблем ми е храната.
Наскоро исках да пробвам Роуз Гардън, уж Шишков шефства там.. Ами мнението ми е, че е по-скоро претенциозен ресторант с високи цени. Нищо впечатляващо нямаше, за мен поне. Зарадвах се, че имат пресни стриди, защото по нашето море не се ценят, донесоха ми ги с цвръкнат сладко-кисел азиатски сос от магазина, щях да припадна. Това е направо абсурдно. Другата им храна, както и десертите са по-скоро посредствени.
Американеца се изненадвам, че ви допада. И него го пробвах, абсолютно Не. Да не говорим за цялостната концепция на брега на морето тая кичозна статуя...
Иначе тук в момента наистина има много руско-говорящи, много са нахални, говорят диретно на руски сякаш всички сме длъжни да им знаем езика. Аз разбирам, но не отговарям. Вчера един направо ми се скара, че съм била паркирала до него много близо, което не беше точно така, старах се да оставя място за още една кола.
Ресторантът на хотел "Петър и Павел" ми харесва. Ще се радвам да препоръчате и други места с хубава храна.

По организираните плажове не ходя, направо ме побърква струпването на хора, освен това са наслагали навсякаде табели, че кучета са забранени. Ама моето куче фасове и боклуци не оставя по плажа.. Хората го правят.

# 259
  • Sofia
Пробвайте Свети Никола, намира се близо до ул. Крайбрежна, от станцията на Софарма, вървите по Крайбрежна и втората в дясно. Срещу него е р-т Козият рог. Другото с хубава храна беше ресторант Бина, близо до общината, беше с хубава храна и градина,  сега не знам как е.

# 260
"24 часа"  https://pomorieclub24.com/, сръбската скара в бирария "Немо"..
и ако си любител на пиците -Спарта" https://sparta.bg/ / обаче си поръчай с доставка до вкъщи, защото обстановката на място е зле/..

# 261
Ние стоплихме отношенията с "киселяка" на рибата до общината Joy
Третия път си разменихме 2-3 реплики и се разбрахме...без лоши чувства Stuck Out Tongue Winking Eye
Фенове сме му вече със синко, днес хапнахме скумрия и ципурка на скара, облизахме си пръстите Heart Eyes

Днес и вчера времето е чудно - без вятър , топло, синьо небе без облаци...

Харесват ни и пиците на Папи фуудс, срещу Джелатерията...много хрупкави и пресни.

# 262
Ей, Тета, ти много време изкара там бе🤣🤣🤣-чак ти завидях🙃.
Иначе, да, и аз съм се конфронтирала с "киселяка", ама пък много хубаво ги прави тея риби и пак отивам🤣🤣🤣🤣🤣

# 263
  • Точно където трябва
Третия път си разменихме 2-3 реплики и се разбрахме...без лоши чувства Stuck Out Tongue Winking Eye
Фенове сме му вече със синко, днес хапнахме скумрия и ципурка на скара, облизахме си пръстите Heart Eyes

Харесват ни и пиците на Папи фуудс, срещу Джелатерията...много хрупкави и пресни.
Това караваната отстрани до хранителния магазин ли е /за рибата/?

# 264
  • Някаде там
Здравейте,искам да попитам и тази година ли се запазват рано сутринта шезлонгите и чадърите от събирача на пари? Миналата година  беше някакъв кошмар просто. В 9ч почти не се намираха  свободни и се налагаше да ходим рано и да обикаляме няколко съседни плажа.

# 265

Това караваната отстрани до хранителния магазин ли е /за рибата/?

Гледа към паркинга който е пред Токалиев. Назад съм дала снимки и локация. На гърба му има друга каравана..да не се бърка с нея!! Тази другата гледа към входа на малкото суперче.

Не видях запазени шезлонги, днес ходихме в 7 да си боднем чадъра, и без това ставаме рано...нямаше метнати хавлии, но не знам винаги ли е така....

# 266
Здравейте! За първа година мислим да почиваме в Поморие аз и моят мъж. Искаме да сме близо до чист плаж и тишина и не прекалено далеч до места за хранене, развлечения и магазини. Обаче никак не мога да се ориентирам къде е най-предпочитания район в Поморие и плаж. Нямаме претенции за настаняване стига да е до 70лв на вечер за двама ни. Ще се радвам да ми съдействате.

# 267
Ние днес пробвахме плажа централния, дългия, за който стана дума вчера, и плажа до него срещу Соната хотел, с камъните който е.
С ръка на сърцето мога да кажа че сбъркахме като не сме отишли по-рано.
Чудесно попадение! Синко е възхитен. Намерихме живо рапанче, мидите разглеждахме, водата ни се стори божествена там, забихме чадъра на първа линия, той се заигра на брега, без да мрънка и аз да влизам....
На Макаото стояхме отзад, беше му тъпо и все ме дърпаше да сме влизали, просто защото друго нямаше какво да прави под чадъра....
После се топнахме и на централния....ми голям кеф ни беше Grinning

Убедих се че човек докато сам не види/пробва нещо, не се ориентира.

До днес си мислех че плажът пред Софарма е готиния, защото така бях чела тук.

Не смея да прупоръчвам плаж, защото всеки търси различно нещо и за всеки хубавото е различно Simple Smile

Но спокойствие на тези изброените няма.
Ние и не търсим, но отговарям на горния пост. Може би по косата нататък...така пишат тук, но лично аз не съм ходила натам....

# 268
Ами пред Роуз Гардън/Рая бийч според мене е страхотно
Нощувки в руския квартал има, на добри цени
Киното и центъра са на макс километър, заведения, магазини, езерото,всичко

# 269
Сега пък ходихме следобедно на плажа след макаото в посока гранда...ми то и там перфектно за нас - няма платени чадъри, може да боднеш умбрелата пак на първа линия...
Имаше вълни, похвъргахме сме един час...

Общи условия

Активация на акаунт