На море в Поморие 2022 г.

• 43 572
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
За мен най подходящ за деца, е този, който е най-близкия до военния санаториум. Плитък е много навътре.
охраняем ли е?

# 466
За мен най подходящ за деца, е този, който е най-близкия до военния санаториум. Плитък е много навътре.
охраняем ли е?

Дааа , плажът, който преди се наричаше Централен. Не точно до гранд хотела, а малко по- нататък, пред едно зелено хотелче Петър и Павел май се наричаше.
Аз съм в момевта на съседния, пред гранда където са джетовете. Ами ветровито е, аз по пладне се дотътрих най- сетне.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 12:11 от milanda

# 467
Южният плаж на новия град е по-закътан, по-безветрен и с по-кротко море.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:59 от fatalina

# 468
  • Пловдив
охраняем ли е?

Дааа , плажът, който преди се наричаше Централен. Не точно до гранд хотела, а малко по- нататък, пред едно зелено хотелче Петър и Павел май се наричаше.
Аз съм в момевта на съседния, пред гранда където са джетовете. Ами ветровито е, аз по пладне се дотътрих най- сетне.

Хора как е положението с платената зона тази година? Цени? Запазване на места с кърпи от алчния спасител? Трябва ли да го играя отново папарак и тази година да му вкисна живота на чичката пред Гранд хотела Grinning Миналото лято докарах от бтв репортерка Grinning -после бе в много лошо настроение че не правил такива неща Simple Smile
Чета тук в мненията за някакъв Киселяк-това така се казва капанчето му или прякора идва от Новите съседи? Grinning  Така по описанието на местото се намира зад паркинга при общината нали успоредната улица на Солна която е май?

# 469
Вие на почивка ли отивате или да се заяждате? Как пък няма угодия.....

# 470
  • Пловдив
Тази година пред Гранд хотела друг запазва шезлонги, оставям на Вас да видите кой 😉
Относно спасителя, на мен ми се иска да споделя и за добрата му страна. Последните няколко години наблюдавам как именно той оказва голяма помощ на хора в неравностойно положение, семейства с младежи в инвалидни колички, хора ползващи помощни средства за придвижване. Води ги в морето, стои вътре с тях, придвижва ги до шезлонг, общо взето грижи се за тях, като близък
/миналата година бяхме в деня, когато бтв дойдоха на плажа, тази му страна я спестиха 😉/
Иначе на същия плаж чадър 3.60 лв., шезлонг пак толкова, комплект 15 лв., места се намират

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 18:41 от Ginch

# 471
  • Пловдив
Вие на почивка ли отивате или да се заяждате? Как пък няма угодия.....

Ами когато 2 седмици ставаш 7 и нещо отиваш на плажа и виждаш едно и също как пълни с негови кърпи от първа линия поне до 3та-не прави ок впечатление. Ще го видим кой е тази година тариката с кърпите Simple Smile
За вас ок ли е това нещо? Да даваш 5лв че някой да ти запази място-нещо което определено не влиза в длъжностната му характеристика(вместо да следи във водата-гледа кой е подместил неговата кърпа и да си вземе паричките...Миналата година щеше да си изяде шамарите от 1 такъв като му хвърли кърпите в пясъка и се настани)-и това в продължение на години.
Цените значи са си както миналата година-Благодаря!

# 472
На южния плаж, пред Сънсет....,цените са по- високи, 10 лв шезлонг,  10 лв чадър.

# 473
Според мен е нормално човек да вземе отношение ако стане свидетел на ситуации като резервиране на шезлонги с табелки и кърпи! От нас си зависи дали ще почиваме нормално или ще си живеем във все същата кочинка. За мен разбирането за почивка определено не включва дебнене за шезлонг в 7 часа сутринтта. Ама все пак не е лудият този с баницата, нали.
И на мен ми е интересно да разбера как е ситуацията със запазените шезлонги тази година и дали е такава навалица от хора като миналата.

# 474
  • Русе
Зрдравейте! Следващата седмица заминаваме за Поморие. Избрахме си частен апартамент чрез букинг. Докато търсех интересни места, които можем да посетим в района, попаднах на Етнографски комплекс Златната бъчва в с. Бата. На 23 км. от Поморие е. Някой дали го е посещавал? Трябва ли да се прави предварителна резервация, някакви ориентировачни цени?

# 475
[quote author=~Magi_TM~ link=topic=1456676.msg45169132#msg45169132  Докато търсех интересни места, които можем да посетим в района, попаднах на Етнографски комплекс Златната бъчва в с. Бата. На 23 км. от Поморие е. Някой дали го е посещавал? Трябва ли да се прави предварителна резервация, някакви ориентировачни цени?
[/quote]

Миналото лято го посетихме по повод личен празник. Резервирахме места по телефона и всичко беше наред.
Когато пристигнахме, бяхме неприятно изненадани. Оказа се, че ресторантът работи само с куверти от по 20 лв и няма свободна консумация. Седнахме и почти веднага дойде едно момче с гърне с боб и ни сервира с купички Simple Smile После имаше основно с пилешка пържола и гарнитура и накрая за десерт диня. Все едно бяхме в учрежденски стол. И там дори имаш право на избор, а тук не.
Много се разочаровахме. Бяхме се настроили да си поръчваме кой каквото желае за хапване. Иначе виното сам си наливаш в кана от бъчва, на корем. Има фолклорна програма, но дори това не успя да ни оправи настроението.

# 476
Спасителят, който гледах по телевизията, може и да запазва шезлонги, но го наблюдавам как работи. Погледът му е в морето нонстоп, без значение дали говори с някого и забелязва ситуации,  които са незабелижими за останалите. Като пружина е. По отговорен спасител не съм виждала, а обикалям плажовете на север и на юг по нашето море.

# 477
Е запазва ли в крайна сметка, щом го наблюдаваш изкъсо ?

# 478
Е запазва ли в крайна сметка, щом го наблюдаваш изкъсо ?
Не знам, не мога да разбера, хем ходя рано. Има кърпи по шезлонгите, но и много руснаци се шматкат. Това с кърпите по шезлонгите е навсякъде и по нашите плажове и по турските. Патент е на руснаците.

# 479
Вечер ги мятат кърпите..

Общи условия

Активация на акаунт